Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdravím páni, moja erpedvojka začala haprovať a po pár zimných výjazdoch (aj keď nemyslím, že to mohli spôsobiť) mi prestal fungovať propedál. Nemal niekto podobný problém? Len aby som vedel čoho sa chytiť nech nerozšrotujem to čo netreba. Dik moc za odpovede.
Zobraziť komentár 31.03.2013 - 09:56:14
00
O aký tlmič ide? Je to RP23 s BoostValve alebo bez? Vydáva tlmič aj nejaké nezvyčajné zvuky?
Keď pritiahneš odskok naplno a stlačíš tlmič vracia sa plynule pomaly, alebo ku koncu návratu zrýchli? ;)
Zobraziť komentár 31.03.2013 - 13:55:51
00
Ide o RP2 Boostvalve, tuším High volume ... To je na tom to blbé, že tlmič ako taký ide úplne normálne, reaguje na potočenie útlmu, necvaká, nebúcha len po prepnutí páčky na propedál sa chod nezmení. Len tak narýchlo som pozrel či nie je poškodené ovládanie, tj. prasknutá páčka alebo ovládacia tyčka na ktorej je páčka umiestnená ale nič také som nevidel. Ak by ste mali nejaké typy bol by som rád, ak nie tak ho rozšrotujem a na niečo už len musím prísť.
Zobraziť komentár 31.03.2013 - 16:41:39
00
No len ho veľmi neotváraj, lebo ho len ťažko zložíš a ešte ťažšie na niečo prídeš. Bude ho treba zrepasovať, zrejme sa do BV dostal olej, preto nefunguje. Tlmič zatiaľ môžeš kľudne jazdiť, nemá sa na ňom čo poškodiť. ;)

Prípadne ti s tým viem pomôcť. Ak máš záujem, tak PM. :)
Zobraziť komentár 01.04.2013 - 16:20:23
00
keyboard_arrow_up