to bedo: neboj nic, zaujimave su vacsinou zabery zo zjazdu, neviem, kto by pozeral 6 hodinovy zaznam ako ides do kopca.... ked sa ide na bajk, vacsinou vies, kedy pojdes do kopca a kedy dole, urobis par zaberov ako stupas a ked pojdes dole to nasnimas cele, bo nebude cas vypinat kameru... a nakoniec z toho vznikne 6 minutovy klip aby to nebolo nudne...
Ešte mi napadlo že by som kúpil trebárs tú MD80, vykuchal z nej baterku (iba 260mAh wtf?) a napojil inú - 18650? Ale to by chcelo asi aj zregulovať odber, no v elektrike som lama takže otázka je či by to išlo
Ďalšia alternatíva je mobil + extrerný zdroj ale to by som asi na prilbu nenamontoval, jedine na hrudi...
EDIT: pri tej MD80 je ešte aj napísané info o batérii
-Akumulátor: Li-ion 260mAH
-Maximální spotřeba: 120mA/3.7V
Príliš komplikované... To mám myslieť až na dve elektronické veci? (druhá GPS navigácia v androide) Bitch please Takto len prídem z výjazdu, pichnem do kompu, vystrihnem si niečo zaujímavé ak sa prihodilo a zmažem. Keby sa to vymázavalo po 30min. trebárs tak by to bolo kontraproduktívne, lebo keby ma nabralo auto a ja by som nebol pri sebe tak by záznam bežal ďalej, nikto by mi ju nevypol lebo by nevedel že ju treba vypnúť a dôkazový materiál by bol f prdeli.
laco: tá SJ75 je už schodnejšia cesta, len tá cena... asi si budem musieť odpustiť pár chľastačiek Ale treba ešte vyzistiť koľko GB zaberá hodina záznamu nech viem či mi bude stačiť 16GB karta. bady007: toto tiež nevyzerá zle, len by som musel poriešiť napájanie (working voltage 9-16V, takže 3x 18650?) a nejako to zatesniť proti vode. Rozmery nevieš? Nechcem aby bola tá kamera veľmi nápadná.
to Dipi: rozmery neviem, techmoan.com je stranka, kde recenzuju tieto vsakovake cinske vyrobky, takze ju pravdepodobne najdes na www.dx.com , tam bude urcite aj blizsia specifikacia... co sa tyka rozmerov, tam cinania snad klamat nebudu... a mozno je tam viac typov kameriek s ext. napajanim, pokukaj...
Odporúčam ebay, je tam kopu "bullet" kameriek, nejaká s možnosťou prepisovania záznamu dookola a možnosťou externého napájania cez usb tam určite bude aj do 80 dolárov.
aj ja ju mám, na nenáročné natáčanie úplne stačí, videá sú dobré, jediné čo jej chýba je 60 fps..ja som nič lepšie v tej cene nenašiel..a to som hľadal dlho..
ja len doplnim info ze poslednu dobu mi vsetko nad 22e konci na colnici v BB a musim platit dan + postovy poplatok, takze bacha nato. poslednu dobu to kontroluju fakt prisne. navyse promtnost vybavovania nula bodov. clovek aby si zobral pol dna dovolenky kym ho tam obsluzia...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďalšia alternatíva je mobil + extrerný zdroj ale to by som asi na prilbu nenamontoval, jedine na hrudi...
EDIT: pri tej MD80 je ešte aj napísané info o batérii
-Akumulátor: Li-ion 260mAH
-Maximální spotřeba: 120mA/3.7V
18650 má 3,7V, toš by to teoreticky mohlo ísť?
kým z 30min záberov spatláš 3min video, stráviš za PC tak 3 hodiny
prelúskať sa 5 hodinami záberov je na týždeň roboty..
Ale teraz sa na DX objavilo niečo také s vraj 1200 mAh baterkou a dá sa nakrúcať aj počas nabíjania.
"Built-in 1200mAh Li-ion battery, able to record while charging."
Ano info o case a datume sa da vypnut teda nieje na nahratom videu
bady007: toto tiež nevyzerá zle, len by som musel poriešiť napájanie (working voltage 9-16V, takže 3x 18650?) a nejako to zatesniť proti vode. Rozmery nevieš? Nechcem aby bola tá kamera veľmi nápadná.
ja len doplnim info ze poslednu dobu mi vsetko nad 22e konci na colnici v BB a musim platit dan + postovy poplatok, takze bacha nato. poslednu dobu to kontroluju fakt prisne. navyse promtnost vybavovania nula bodov. clovek aby si zobral pol dna dovolenky kym ho tam obsluzia...