vsak to ze maju,ale ten prud by som neriskoval na bajk videl som panka predo mnou cistit auto,a prosim pekne,ten tlak sa mi zdal az privysoky , s tym prvym programom to vycistilo vsetko a to bol cestak zasvineny riadne
len ztym samponom opatrne...pan co sa tam o to stara ma upozornoval, ze sampon treba zmyt cistou vodou, pretoze je niejaky agresivny aby nieco nerozozral...
Ja teda neviem, ja len za čas za 50 centov ošpricnem auto od hrubej špiny a zatiaľ nezožralo nič. Povedal by som, že špina ide dole hlavne kvôli tomu tlaku...
Páni, pri umyvárkach je dôležité čítať návod. Typujem, že program č.1 v KE je niečo iné ako program č. 1 v Leviciach. A v bezdotykových sa nepoužíva s vysokým tlakom šampón, ale mikroprášok(či nanoprášok), je to vlastne také jemné opieskovanie, preto je dôležitý oplach čistou vodou /hlavne pre reťaz, aspoň čisto teoreticky/
mamutik: ked tam je raz napisane,ze sampon,tak dedukujem,ze tam bude sampon,teoreticky ano,retaz vycistim nasledne technickou jelenicou zvanou frote uterak,lol, nasledne waxnem olejom od finishline
ja mám samoobslužnú umyvárku 50 metrov od domu, 50 centov je vždy nachystaných na výjazd...tlak čo má tá pištoľ bez stlačenia je úplne dostatočný, pri stlačení už je to príliš silné
to by nebolo dobré si myslím, takto bez stlačenia je to úplne vyhovujúce...teda aspoň pre mňa je to fakt o dosť silnejšie, pre auto ok, pre bike eee...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=32130
...aj keď mňa tam neoslovilo vôbec nič