Kategórie
Bike-techA zase raz "kamoši" poľovníci... # horský bicykel # plášte # oprava # cyklotrasy # skúsenosti # diskusia # jazda v teréne # defekt
Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.35" Active K-Guard plášť, drôt
16,29 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2,25" Performance Addix E-25, plášť, TLR, kevlar
23,99 €
savings
MOC 44,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,99 €
savings
MOC 31,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.1" Performace plášť, drôt, bronze
19,90 €
savings
MOC 28,99 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.25" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
savings Schwalbe Magic Mary 26x2.35 Addix BikePark E-25 plášť, drôt
21,99 €
savings
MOC 45,99 €
savings Continental Double Fighter III 26x1.90" plášť, drôt
15,49 €
savings
MOC 31,90 €
-28% Maxxis Minion DHR II 26x2.40" WT EXO 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
49,90 €
-28%
MOC 69,99 €
-20% Schwalbe Billy Bonkers 26x2.10" K-Guard plášť, drôt, bronze
15,90 €
-20%
MOC 23,99 €
Výpredaj -9% Extend 24 x 1.75-2.125" duša, dunlop ventil 40 mm
3,09 €
-9%
MOC 4,99 €
-11% Maxxis WELTER WEIGHT 20 x 1.5-2.5" duša, galuskový ventil 48 mm
4,90 €
-11%
MOC 5,50 €
-9% Maxxis WELTER WEIGHT 16 x 1.90 - 2.125" duša, autoventil 48 mm
4,90 €
-9%
MOC 5,49 €
zaujmave je ze ked bola cerovka zarastena pravdepodobne si ju moc nevsimali. ked sa dala do poriadku zistili ze aj nejaky polovnicky chodnik tade isiel
a breza ty si len taký malý *****e len malý.
Ito: pekne a rozumne napísané. Akurát si myslím že je predčasné obviňovať niekoho konkrétneho kým ten incident na Železnej nie je vyšetrený. Čo sa týka Cerovky, tak tú nepoznám, ale bavili sme sa o tom: priveľa obyvateľov na malom území, a problémy z toho vznikajúce. Chcel by som popriať bratislavským bikerom kľud, a ničím nerušený relax v prírode okolo ich mesta.
Problémy tam určite nevznikali z "priveľa obyvateľov na malom území", ale z ničím neopodstatnenej arogancie a domýšľavosti konkrétnej skupiny.
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/polovnici-musia-byt-zdruzeni-komore-sefuje-jej-ficov-clovek.html
inak pamatam sa jak som hentomu cloveku posielal mail, ked prave on zadal navrh na ten zakaz cyklistiky po lesnych chodnikoch
http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domov/dochodca-chatrnym-zdravim-chysta-majsky-polovnicky-comeback.html
To sú kecy, to sú kecy
Pekne to zhodnotila jedna ochranárka v TV: "Myslím že by sme mali začať uvažovať o odstrele poľovníkov pretože mám dojem že sú na Slovensku premnožení."
Len som zvedavý či má poľovník právo strieľať 200m od obytnej zóny.
Poľovníci robia kopu dobrej roboty, napríklad tým že sa starajú o zver, alebo aj odstrelom túlavých psov, ktoré vo voľnej prírode nemajú čo robiť, a sú mimoriadne nebezpečné aj pre zvieratá aj pre ľudí. Neviem ako by sa vám páčilo keby vám túlavý pes napadol a zmrzačil vaše dieťa. Takých prípadov že pes niekoho napadne sa každý rok stane veľké množstvo. Možno raz až odídete od rodičov a založíte si rodiny, tak pochopíte. Je veľmi zlé keď niekto nevie zvládnuť svojho psa, a ten niekomu ublíži. Určite by som poľovníkov nekritizoval za to že likvidujú túlavých psov a mačky. Ak to robia, tak je to dobre, a patria medzi málo ľudí, ktorí aspoň nejako prispievajú k poriadku v tomto bordelštáte.
Mozno mas aj pravdu, lenze prave tato skupina ("panov sveta" majuca peniaze/moc + vplyv na legislavitu) je prave tych 20% z paretovho pravidla, ktori 80percentami ovplyvnia nazor verejnosti na polovnikov.
http://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=poslanci/poslanec&PoslanecID=729