Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
739 €
MOC 869 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Je to teleskop http://www.bike-forum.cz/forum/ne-poruchovy-teleskop-d.html
co je to za rekord ked si to dal opat znova, znova a znova ...??? Ani neviem ci sa ti mam vysmiat alebo plakat od ubohosti!!!
Edo zle si sa vyspal, či?
Len sa snažím zlepšovať ako ty pri Rakytove, keď ten úsek prejdeš každý rok o trochu viac v sedle, toť vše.
Hmm ale ok, už viac nebudem písať o Magure aby ťa to zbytočne neiritovalo.
Ale ako pozerám bikovanie v TN, tam máš tiež jedného komika aby si mal do koho rýpať
preco by to malo byt tvrde, krute??? Ja neporovnavam narocnost Sutka a Magury(cesta z Magury smerom na Pansky haj a razcestie pod Plesinou sa ide takmer stale po sirokej zvaznici 99,9% ) ale pocet prejdeni danym bodom. Ak prejdem niekade 52 kraz za rok tak viem naspamat kde je ktory kamen a kde mam ako natocit volant tak je naivne tvrdit ze ide o technicky narocnu trasu. Nehovoriac o istej situacii (priamo na hrebeni cervenej TZ), kde Martinux prechadza 52 krat rocne a opyt sa kde sme
Len sa snažím zlepšovať ako ty pri Rakytove, keď ten úsek prejdeš každý rok o trochu viac v sedle, toť vše.
Hmm ale ok, už viac nebudem písať o Magure aby ťa to zbytočne neiritovalo.
Ale ako pozerám bikovanie v TN, tam máš tiež jedného komika aby si mal do koho rýpať
Ale ja to tu stale nevesiam a neustale to tu nezaplnam spamom. Divo je tema sam o sebe THE END
Tak na toto som uz odpovedal:Aj pre mna ta informacia bola uzitocna. Ak sa budem niekedy chystat na Maguru (aj ked som tam uz parkrat bol), budem sa mat koho na trasu opytat, to mozno plati aj pre inych bikerov. A prinosom pre mna to bolo aj v tom, ze ak tam niekto isiel za tyzden 5 krat, tak mi vychadza, ze to nie je narocna trasa a ja tam pojdem 6 krat.
A doplnim :Ako sam hovoris, Martinux tam pozna kazdy kamen a strom. Asi ako miestny znalec moze byt niekomu uzitocny. Mozno horskej sluzbe, ked tam pojde hladat nejakeho dolamaneho bikera, mozno cestovnej kancelarii, ktora raz bude organizovat v nasej oblasti cyklovylety pre cudzincov a bude potrebovat sprievodcu alebo niekomu, kto tam bude robit cyklomaraton. Utopia? Mozno iba zatial.
V kazdom pripade, citat Martinuxove pripevky v tomto dobrovolnom fore nikto nie je povinny a prikazovat mu, kde ma jazdit a kolkokrat a dovolovat, ci moze o tom napisat, nikto nie je opravneny.
Hor sa do dalsieho spolocneho cyklistikovania