vyzerá to tak, že budem v sobotu v Hradišti p. Vrátnom, viete mi poradiť nejakú peknú trasu tak na 3-4 hoďky, príp. ak sa chce niekomu pridať a povodiť ma po okolí?
katko smola ze som si to neprecital skor... Ja som v SO rozmyslal aj nad bradlom ale kedze som tam bol 2 tyzdne "na pesi" tak som isisle na druhu stranu na polanu a kamenne vrata
no veru bol som dnes...Palo mi teda nalozil okruh ale super povozenicko, krasne chodnicky a zjazdiky a ukrutne stojky...aj som cosi pofotil ale z mobilu sa mi to nechce pridavat...
v podstate som siel ten okruh co Palo naklikal...kukol som Dobrovodsky hrad a Mohylu...41 km a 1370m nastupanych....vsetko teren len kusok v Brezovej po ceste...
Za kolko si tu trasu stihol?
A ako sa navigovalo - vsetky krizovatky si trafil na prvy krat, alebo bolo aj nejake vahanie/navraty?
Som ta zabudol upozornit, ze priamo na znacke pod Klenovou je jaskyna.
Ak by sa este niekto chystal, da sa eliminovat aj ten asfaltovy stupak z Brezovej: Na hreben sa da ist z Brezovej po modrej TZT (miestami strmy singlac na hranici slapatelnosti) a potom po hrebeni lesnou cestou spat na cervenu.
ako mal som tú trasu v mobile a kukal som to v Locuse, neskôr mi napadlo, že sa dá aj zapnúť sledovanie polohy cez GPS a to mi pomohlo ...ale pri každej väčšej križovatke som musel zastaviť a potvrdiť si smer...najviac som váhal v lese v stúpaní po žltej z Výtoku, tam som aj prešvihol tú odbočku, ale potom som už našiel ľahko správny smer...ďalej po červenej to bolo ok, aj jaskyňu som videl... bolo tam ešte aj značenie z nejakého maratónu priamo do Brezovej...stojka na chrbát Bradla bola v druhej polke nad moje sily...z Mohyly parádny zjazdík, potom po magistrále to bola tiež makačka po tej asfaltke, to kto tadiaľ jazdí, však to 3/4 ľudí ani nevyšliape po odbočení na zvážnicu som si už myslel, že zbehnem takou prudkou lesnou asfaltkou do Hradišťa, len to bolo ešte moc skoro a tak som si to musel pekne šliapnuť naspať hore celé som to šiel asi 4 hodiny, ten záver ku kaplnke som si prešiel potom podvečer pešo opačne a bol by to veru pekný zjazdík
Planujem stravit par dni v Starej Turej, vedeli by ste poradit nejake singletracky v okoli? Co som sa zatial docital, tak singletracky su: blaznivy rodrigez do Visnoveho, modra od Plesivca smerom na Cachticky hrad, zjazd po cervenej z Bradla do Brezovej, cervena po hrebeni po Dobrej vody, modra z Brezovej hore na hreben. Viete este o nejakom zaujimavom useku?
Urcite ratam jeden den aj na Javorinu, aj ked tam to vyzera skor len na lesne cesty. Ta cervena a zelena z javoriny smerom na moravu su lesne cesty ci chodnicky?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html?gpx=forum.mtbiker.sk/resources/file/122742
Potom daj vediet, ako bolo.
vacsi problem
A ako sa navigovalo - vsetky krizovatky si trafil na prvy krat, alebo bolo aj nejake vahanie/navraty?
Som ta zabudol upozornit, ze priamo na znacke pod Klenovou je jaskyna.
Ak by sa este niekto chystal, da sa eliminovat aj ten asfaltovy stupak z Brezovej: Na hreben sa da ist z Brezovej po modrej TZT (miestami strmy singlac na hranici slapatelnosti) a potom po hrebeni lesnou cestou spat na cervenu.
Napr. ja, sem tam
A to si este nebol v BA, ake tu mame strme alpske asfaltky