tak prispejem tiez svojim kuskom.. vyskladany doma pocas dlhych zimnych vecerov.. primarne bike na triatlony, na cestnej kostre (neukamenujte ma ) copyrighti38.tinypic.com i38.tinypic.com
Tak asi jedine na pretekoch, kde je zakazana jazda v haku by mali s tym bicyklom problem... Inak nemaju co vytknut. Este jedine triatlonovy nadstavec, ak ho nema vpredu spojeny. Ale to na foto nevidno a predpokladam, ze ked ho staval pre toto pouzitie, tak siel poda predpisov.
drapak: vsak som to napisal,co necitas?presne opacne ako pises,tam kde je zakazana je tento bajk dovolene mat, na rozdiel od komba bajk vyzera skor na ironman
nadstavec by mu takisto neuznali
tych 5+15cm nesplna takisto,mozno je to opticky klam
diky, chalani.. je fakt, ze na TT kde je povolena jazda v haku, by ma s nim asi nepustili.. zatial jazdim kratky, ale preteky ktore mam vyhliadnute maju hakovanie zakazane, takze som safe a casom by som chcel prejst na stredne/dlhe..
canopus, ak myslis tych 5+15 spicku sedla od ciary z osky, tak myslim ze tam sa vojdem
s posedom som sa musel dost hrat, ale teraz mi sedi..
xperiment: super potom... asi moje skulave oci...
este raz: budes musiet ist bud stredny/dlhy/ironman+mixy=zavisi od organizatora: radsej si to dopredu over,lebo ked povolia hakovanie,tak ta nepustia,ale to je jedno predsa...
No, tak to mas v pohode... Ja zas poskulujem po duathlone, ale to budem musiet este vela vela trenovat. A hlavne moj chrbat musi znova zacat znasat beh. Ale uz sa dostavame mierne do OT. V kazdom pripade, bicykel nech spolahlivo sluzi a spokojnost s vysledkami prajem!
Dnes tréning už šiesty deň za sebou, pekne som to videl hneď na tepoch že treba pauzu, no ale seď doma keď je tak pekne a po výjazde na poobednú. Tretí deň testujem nový Garmin Edge 500 a zatiaľ max. spokojnosť. Zajtra voľno, pár fotiek (Manínska Tiesňava, okr. PB).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
58ka a meriam 190cm. je to akurat. s 120 mm predstavcom by bol idealne. asi vymenim
jazdis stredne a dlhe triatlony?
btw: pekna masinka
nadstavec by mu takisto neuznali
tych 5+15cm nesplna takisto,mozno je to opticky klam
canopus, ak myslis tych 5+15 spicku sedla od ciary z osky, tak myslim ze tam sa vojdem
s posedom som sa musel dost hrat, ale teraz mi sedi..
este raz: budes musiet ist bud stredny/dlhy/ironman+mixy=zavisi od organizatora: radsej si to dopredu over,lebo ked povolia hakovanie,tak ta nepustia,ale to je jedno predsa...
PS: poslal som ti ss
http://connect.garmin.com/activity/302095557