Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
astro nie niektore niesu, no napr vidim 600m dopredu ze nieje v ceste ani cyklista, ani chodec ani ziadne auto. cesta ktoru poznam naspamet a nejdem pod plnym plynom vkuse, vyhliadnem si svoju zatacku, vidim dopredu a prejdem si ju a skusam. nepredstavuj si ma ako 18 rocneho fagana, ktory ma 2 tyzdne vodicak a kupil si bmw s nemecka a ide sa predvadzat.
valecek nikto tu nechce moralizovat ani zbytocne rypat ale jazda na hrane a na trati aku opisujes je otazkou casu kedy sa nieco stane. z 18r chalanom to nema nic spolocne kedze sa uz sekli aj ini vodici a mali co to za sebou co sa tyka praxe popripade z pretekanim. ale aby som nebol OT auto mas pekne vela stastnych km prajem.
adrenalin je dobry sluha ale zly pan odporucam si radsej zaplatit napriklad taku Orechovu Poton alebo nejaku inu "bezpecnu" trat. letisko
cas ktory by si raz chcel vratit sa uz nebude dat vratit
na orechovu chodime pravidelne 2x do roka spolu s profesionalnym jazdcom kde zistime, aky sme slaby soferi, ako nevieme reagovat, ako sa rozpadavaju gumy a podobne. a ver mi ze aj takyto " trening" ti v urcitych situaciach v zivote pomoze.
ak je auto zo slovenska a nie dovezene, nema KO a nechodil do autorizovaneho servisu mas smolu. ak to stiahne este pred KO ties je problem. skor len podla fakt vizualu a fakt poriadnej obhliadky. bazarici nikdy nikdy nejdu az do detailov, vymenia paku a volant max
Uz som to niekde pisal, otec ma auto 14 rokov, jazdi na nom pravidelne, km priebezne pribudaju. Na linku od smirgla mu na poslednej kontrole stav km klesol. Predpokladam, ze technik zle odcital stav km a viem o viac pripadoch, kde je nesulad so skutocnym stavom, takze ani tomu sa verit neda. A plati vsetko, ako pise dan21. Stoci km po KO len dement.
Tak, ako som na zaciatku pisal, vsetko moze skoncit uplne inak. V druhej polovici februara zacalo patranie, dnes skoncilo. Po prehodnoteni vsetkych poziadaviek, ich vzajomneho navysovania a skresavania, doladovania k stylu a ucelu jazdenia a hladani dalsich bubakov v cudzich penazenkach vysiel z toho tento krasavec narodeny minuly rok s benzinovym 1,8 motorom vo vybave sport.
Tiez poskulujem po Civicu, ale rocnik 2009. Viac sa mi paci dizajn - predna cast a koncovky vyfukov zapustene do narazniku. Motor ten isty.
Hlavne sa mi paci system vyklapania zadny sedakov - idealne na bike.
vsetky tieto civici interierom su ubohe...ten kto to navrhoval bol bud zhuleny alebo ozraty... kolega ma nieco podobne..ale na chut tomu neviem zvnutra prist,a navyse to auto je malililinkate,tak pre 170cm ludi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
adrenalin je dobry sluha ale zly pan odporucam si radsej zaplatit napriklad taku Orechovu Poton alebo nejaku inu "bezpecnu" trat. letisko
cas ktory by si raz chcel vratit sa uz nebude dat vratit
http://auto.sme.sk/c/6770528/internetova-aplikacia-pomoze-odhalit-stocene-kilometre.html
Tiez poskulujem po Civicu, ale rocnik 2009. Viac sa mi paci dizajn - predna cast a koncovky vyfukov zapustene do narazniku. Motor ten isty.
Hlavne sa mi paci system vyklapania zadny sedakov - idealne na bike.
poriadny cyklistka ma obrovský mulitvan
Ked navrhnes auto ty, ozvi sa. Urcite bude vyhovovat uplne kazdemu a mozno aj tebe.
K tomu stacaniu km po KO, staci povedat, ze vymenil budiky, lebo povodne odisli, za to mu nikto nemoze nic povedat