Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
My sme dnes vyrazali trochu skor, lebo kolega sa ponahlal. Dali sme si staru trasu "do pohody" + kopcek na vysielac nad pucovom. Islo sa paradne, aj cez les sa dobre prechadzalo, blata trosku ale preist sa dalo bez problemov . Uz sa neviem dockat ked bude lepsi teren na Borovom. Tu trasu by som rad vyskusal uz
bol som omrknut nad kubinsku chatu. dalo sa cca 60m nad chatu za rampu a zakrutu... dalej este musime tyzden pockat.
na zaver cez trniny a do poruby,odtial nad jasenovu a kuzminovom dolu.. pekne to tam roz... pilcici na singli
42,5km/2h29/1169m
taak dnes to bolo v singl rezii... o 10tej cez Porubu do Parnice-Lucivnej a zvaznicou na sedlo Medziholie , na zvaznici 2 auta lesnej straze... hned si ma dochytili. ale s prislubom jazdy len po koniec cesty ma pustili .. zvaznica koncila 50m pod sedlom..
dolu po zltej smer Zazriva,6km singlom
dalej cez Plesivu na Mraznicu, kde som stretol 5tich zufalych junakov na opekacke s rozdrapenou dusou na kolecku, pytali dusu a pumpu.. tak som pomohol nech nemusi ist dolu na trave v plasti aj klobasky dali zajest . dalej som pokracoval pri plynovode az na modru,kde som odbocil smer Kubinska hola a cez trniny do DK
luxusne pojazdenie... ale po obede pekelne na zvaznici
55km/3h28min/1504m
boli sme na Medziholí okolo 3-tej. Tesne pred bývalou chatou lúka rozrytá kolesami auta. Aj som si pomyslel, že tieto ryhy prírode nevadia, ale keď tam náhodou prejde cyklista päť rokov tam tráva neporastie. Dole sme zbehli po žltej. Miestni chodník krásne vyčistili. patrí im veľké poďakovanie. Z bicykla nebolo treba ani zosadnúť. V Petrovej sme sa dosýta napili žinčice a po hlavnej domov. Super deň.
samozrejme. start DK-kubinka dolu po cervenej do zazrivej odtial 5km presun na lucivnu a potom 8km zvaznica na medziholie, zjazd po zltej do zazrivej a cestou do DK pri orave, s pivkom v parnici odhad tak 65km a 1700m
tu som to natukal
Na Tvojej včerajšej trase sa mi nepáči zjazd popri plyne do Istebnianskej doliny a potom hore do sedielka, po panelke dole a znova Revišnianskou dolinou hore... v prílohe vylepšenie, ktoré jazdím radšej.
je tam hore hned na plyne odbocka do lava a traverzom az do revisnej na vrch modrej znacky... ale chcel som trochu potrenovat kopce aby som na Fatraci na 50km nezhasol
Na Tvojej včerajšej trase sa mi nepáči zjazd popri plyne do Istebnianskej doliny a potom hore do sedielka, po panelke dole a znova Revišnianskou dolinou hore... v prílohe vylepšenie, ktoré jazdím radšej.
pozeral som to , odbocka na mraznici je hned za tou rubanou, este kus pred plynovodom.. je to nejaka slusna zvažnica hrebenom? som si ju este nevsimol
tak vcera sme si dali pekny okruh cez Malatinu na Borove a Kvacianskou dolinou k mare -RK a s5 na Valazsku Dubovu a hrebienkom do Poruby a DK
v terene mokro ale dalo sa...
82,7km/4h31/1375m
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na zaver cez trniny a do poruby,odtial nad jasenovu a kuzminovom dolu.. pekne to tam roz...
42,5km/2h29/1169m
dolu po zltej smer Zazriva,6km singlom
dalej cez Plesivu na Mraznicu, kde som stretol 5tich zufalych junakov na opekacke s rozdrapenou dusou na kolecku, pytali dusu a pumpu.. tak som pomohol nech nemusi ist dolu na trave v plasti
luxusne pojazdenie... ale po obede pekelne na zvaznici
55km/3h28min/1504m
zaznam:
tu som to natukal
pozeral som to , odbocka na mraznici je hned za tou rubanou, este kus pred plynovodom.. je to nejaka slusna zvažnica hrebenom? som si ju este nevsimol
v terene mokro ale dalo sa...
82,7km/4h31/1375m