Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Inak k uzamykaniu bajkov na aute a ponechani ich bez dozoru (vzdialeni sa od vozidla tak, ze nie je na dohlad) len tolko, ze to je maximalna lenivost. Ludom je zatazko sa motat v areali s bicyklom, tak ho zamknu do trapneho nosica a naivne ziju v predstave, ze je to OK. Ja neviem co k tomu dodat - nema zmysel sa rozculovat, ludia su nepoucitelni a naivni. Hlavne, ze Katka bola aj v Jure, kde takto isto ukradli toho Cannona. Komu niet rady...
Z tej Katky hovorí nasratosť. Dá sa to pochopiť. Ale organizátori za to fakt nemôžu.
Mne v reštaurácii dávnejšie ukradli peňaženku aj s dokladmi z bundy, ktorú som mal pred sebou na vešiaku. V živote by mi nenapadlo viniť za to reštauráciu a "vyhrážať" sa odporúčaním-neodporúčaním.
Ako pise Riso, bike na streche som este poistoval prevlecenim spiraloveho cyklozamku...Uz ale radsej vsetko vozievam v kufri.
Otazkou je, ci to platene parkovisko bolo aj naozaj strazene organizatorom. To ale aj tak nic nevyriesi, ked zlodej normalne odomkol nosic.
Tak to som nevedel, ze tam bola este aj samostatna strazena zona na bajky. Ale vlastne teraz si spominam, ze tam bola uz aj pred X rokmi, ked som tam bol. Cize organizatori spravili absolutne maximum, ale to samozrejme nestaci, ked ludia ponuknute moznosti odignoruju...
Otazkou je, ci to platene parkovisko bolo aj naozaj strazene organizatorom. To ale aj tak nic nevyriesi, ked zlodej normalne odomkol nosic.
Žiadne strážené parkovisko, je to len lúka pod hradom, ktorú spravuje Obec Týn nad Bečvou a pre maratón tam urobia dočasné platené parkovanie, nič viac. Parkovné vyberá obec, organizátor s tým nemá nič.
Ja neviem, ci ti ludia ziju v inom svete, ale ja sa bojim nechat bike aj v uzamknutom aute bez dozoru a nie este na nosici...
Presne tak... keď ho mám v aute tak ho račej ho zostanem strážiť. A nie ho nechať na nosiči a naivne si myslieť že ho odtiaľ nikto nedostane .
Ale ľudí je veľa. To ešte keď som bol ale pred dvomi mesiacmi na javorine tak tam začal padať sneh a veľká skupina (asi 10 bikerov) si išla volačo kúpiť do reštaurácie a všetky biky nechali nestrážené
Chápem, že pani je nahnevaná, nakoniec, kto by v takej situácii nebol, no organizátor v tomto prípade skutočne nemôže za nič. Je pravda, že mohol dať do igelitiek upozornenie o nebezpečí kradnutia bajkov a možnosti využiť úschovňu, no to mi minimálne v Čechách a na Slovensku príde rovnaké, ako keby primátor mesta upozorňoval obyvateľov, aby si zamykali byty...
Bajk sa jednoducho na aute bez dozoru nenecháva, nech by bol akokoľvek zabezpečený, a už vôbec nie na takejto akcii, kam chodia zlodeji cielene...
Ahojte,
dnes rano 6.5.2013 o 06:30 - 07:00 mi z chodbicky pred bytom ukradli moj bajk. http://www.trekbikes.com/int/en/bikes/2009/archive/remedy8
Zmenene kompenenty podla ktorych sa da lahko identifikovat :
- predna vidla Fox 36 Float bielej farby
- teleskopicka sedlovka CrankBrothers Joplin 4r
Naolejoval som si retaz a nechcel som si zamazat podlahu v byte, tak som ho nechal pred dverami kym sa obleciem a pripravim. Ked som o 7dmej siel do prace bajk tam uz nebol. Prosim rozsirte tento email medzi ludi ( bajkerska komunita, sportobchody, servisy, bazary, zalozne, ... ) a pomozte mi ho ziskat spat.
V pripade, ze ho niekde zazriete kontaktujte 0908 893999, alebo priamo 158
asi tak. A to si ako predstavuju to "zbieranie udajov". Ako ked niekoho zastavia na ulici a opisu si cislo ramu? To nic neriesi, pretoze mozu zaevidovat uz lopkovany ram. Bez kontroly papierov je to aj tak naprd. A ram tiez nie je vsetko. Na biku sa da separatne spenazit kopec komponentov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne v reštaurácii dávnejšie ukradli peňaženku aj s dokladmi z bundy, ktorú som mal pred sebou na vešiaku. V živote by mi nenapadlo viniť za to reštauráciu a "vyhrážať" sa odporúčaním-neodporúčaním.
Žiadne strážené parkovisko, je to len lúka pod hradom, ktorú spravuje Obec Týn nad Bečvou a pre maratón tam urobia dočasné platené parkovanie, nič viac. Parkovné vyberá obec, organizátor s tým nemá nič.
Presne tak... keď ho mám v aute tak ho račej ho zostanem strážiť. A nie ho nechať na nosiči a naivne si myslieť že ho odtiaľ nikto nedostane
Ale ľudí je veľa. To ešte keď som bol ale pred dvomi mesiacmi na javorine tak tam začal padať sneh a veľká skupina (asi 10 bikerov) si išla volačo kúpiť do reštaurácie a všetky biky nechali nestrážené
Bajk sa jednoducho na aute bez dozoru nenecháva, nech by bol akokoľvek zabezpečený, a už vôbec nie na takejto akcii, kam chodia zlodeji cielene...
dnes rano 6.5.2013 o 06:30 - 07:00 mi z chodbicky pred bytom ukradli moj bajk.
http://www.trekbikes.com/int/en/bikes/2009/archive/remedy8
Zmenene kompenenty podla ktorych sa da lahko identifikovat :
- predna vidla Fox 36 Float bielej farby
- teleskopicka sedlovka CrankBrothers Joplin 4r
Naolejoval som si retaz a nechcel som si zamazat podlahu v byte, tak som ho nechal pred dverami kym sa obleciem a pripravim. Ked som o 7dmej siel do prace bajk tam uz nebol. Prosim rozsirte tento email medzi ludi ( bajkerska komunita, sportobchody, servisy, bazary, zalozne, ... ) a pomozte mi ho ziskat spat.
V pripade, ze ho niekde zazriete kontaktujte 0908 893999, alebo priamo 158
Za pomoc vopred dakujem
Dusan Kolesar
Helsinska 19
040 13 Kosice (sidlisko Tahanovce)
mne moc nie kedze nasej policii nedoverujem.
taky zoznam mien, adries,a typov bajkov sa dostane tam kam nema a kopa tipov pre lopkarov je na svete.