Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Táto veta ma zaskočila:"V prípade, že ste majiteľom hodnotnejšieho bicykla, nezabudnite na jeho poistenie", upozornila."
Je možne si bicykel poistiť ? Neviem kde som čítal že poisťovne nechcú poisťovať biky kvôli tomu že sú často kradnuté.
Napríklad v Nemecku mám sestru ktorá má poistku na bike platí si na mesiac cca. 10€ ale do poistky sa zahŕňa aj výmena plášťov, reťaze a podobných vecí ktoré keď sa opotrebujú ich vymenia za nové v tej cene. Pokiaľ chce lepšie tak si doplatí rozdiel. Napríklad mala bike ktorý bol už starý a výmeny sa jej neoplatili hodnotu mal asi 150€ a nový si vybrala za 300 takže doplatila už len 150€.
Lenze na SK nic take nikdy nebude, so skusenostami s poistovnou viem, ze sa z kazdej poistnej udalosti vykrucaju ako sa len da. Pre poistovnu si dobry pokial im platis Ty, ak maju dat nieco Tebe, tak hladaju v zmluve kazdu blbost ( vid. teraz nedavno pripad mladeho cestovatela v Nepale )
Prve co ma prekvapilo ked som prisiel do Nemecka boli tie fest zamknute biky pred firmami. Stary 20 rocny hrdzavy bicykel, ale zamok ako keby bol uplne novy
No Katka, tak to Ti nezávidím. Faktom je, že napr. v triatlonových pretekoch to majú na parkovisku perfektne riešené (aspoň z mojich skúseností).
Budem dávať bacha, ak nejaký bike uvidím, volám, píšem.... veď som ako na stopkách stále aj kvôli môjmu ANTHEMu...
btw...neuzamknuté bezpečnostné dvere (byt),ak vám ho vykradnú nedostanete nič,pretože v tomto prípade nie su považované za bezpečnostné.Dokonca výrobca na to upozorňuje.
len poznámka tak na tie všetky nosiče a pod.
Ahojte,
dnes rano 6.5.2013 o 06:30 - 07:00 mi z chodbicky pred bytom ukradli moj bajk.
ak si ho tam nemaval pravidelne tak jednoznacne susedia, hadam si nik nemysli ze zlodej nahodou vybehol na tvoje poschodie pozriet ci tam nahodou nie je nejaky nezamknuty bajk... na 99.9% to bol daky sused co siel do roboty pred tebou a kuka ze aha bajk -> sup do svojho bytu
Dnes som bol na sudnom pojednavani spolu so synom ohladom čorkara Emila (15krat sudn.trest.)Po roku a siedmicch mesiacoch vysetrovania a dokazovania fasoval 64 mesiacov v druhej napr.skupine. Tak na nejaky cas si od bajkovania na cudzom da relax. Este tak na okraj odvtedy co nam navstivil bike priestori bolo dalsich 12 pokusov.Otazka na polisov " co s tym "? odpoved "nevieme si s tym poradit"!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi potreboval niekto vykazat aspon istu aktivitu
Je možne si bicykel poistiť ? Neviem kde som čítal že poisťovne nechcú poisťovať biky kvôli tomu že sú často kradnuté.
aj ked osobne neviem o ziadnom poisteni cisto biku
Budem dávať bacha, ak nejaký bike uvidím, volám, píšem.... veď som ako na stopkách stále aj kvôli môjmu ANTHEMu...
Držím palce
Adrian
len poznámka tak na tie všetky nosiče a pod.
dnes rano 6.5.2013 o 06:30 - 07:00 mi z chodbicky pred bytom ukradli moj bajk.
ak si ho tam nemaval pravidelne tak jednoznacne susedia, hadam si nik nemysli ze zlodej nahodou vybehol na tvoje poschodie pozriet ci tam nahodou nie je nejaky nezamknuty bajk... na 99.9% to bol daky sused co siel do roboty pred tebou a kuka ze aha bajk -> sup do svojho bytu