Do tej flaše sa predpokladám natlačí väčšie množstvo vzduchu a potom sa nejakým spôsobom naraz vypustí do pneumatiky, no ako presne to funguje, to z tej fotky tiež pochopiť neviem. Bruco by tu mohol detailnejšie popísať fungovanie, ideálne pridať aj detailnejšie fotky, príp. fotky z iných uhlov (radšej 1x vidieť ako 100x počuť ).
Nechce sa mi verit, ze to moze niekto tak blbo odfotit, takze tu moznost, ze je to jedna hadicka, som nepripustal. Asi este stale ludi precenujem, musim znizit naroky...
Root to rozlustil.
Jezus: ospravedlnujem sa za blbu fotku, uz som to isiel odlozit, ked ma napadlo, ze sa podelim o skusenosti. A pri stahovani fotiek som zistil, ze je hadicka v "parkovacej" polohe. Tak z toho bola naraz vychytavka aj hlavolam.
Jedna vychytávka ktorá tu už síce bola, ale troška som ju vytunil.
Uchytenie som spravil na suché zipsy tak ako to má originál blatníček aby sa dal ľahko zhodiť napríklad pri prevoze alebo čistení a predĺžil som ho o 4cm v zadu a asi o 1cm v predu, pretože verzia podľa návodu nezabraňovala fŕkaniu na hlavové zloženie. Tento predpokladám už bude plniť svoj účel 100%, ešte som nestihol testnúť. Jašterica je vyrezaná z obyčajnej samolepiacej fólie.
Presne ako nemesishard, v Tescu modelovacia podložka. z A3 vyjdu dva blatníčky v pohode. Zohnal som čiernu a červenú. Okrem toho v bežnom papiernictve som zohnal aj bielu lesklú a pevnejšiu. A inak už som kukal po tých podložkách aj v Ikei materiál v podstate rovnaký, ale zaujímavo ozdobený, nejakej dáme na bike možno aj vhodné
Inak napríklad v takom Ševte alebo DaVinci kde by to človek aj čakal že to majú, tak naozaj kukali po mne že čo to chcem a samozrejme nemali. Odporúčam také tie obyčajné neznačkové papiernictvá, prípadne to Tesco.
ta stolovacia podlozka ma vobec nenapadla ja som sa bol pytat aj v baumaxe a tam na mna pozerali ako na magora. zatial najlepsi napad bol ocov laminovacia folia zalaminovana v dalsej laminovacej folii
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bruco by tu mohol detailnejšie popísať fungovanie, ideálne pridať aj detailnejšie fotky, príp. fotky z iných uhlov (radšej 1x vidieť ako 100x počuť
Jezus: ospravedlnujem sa za blbu fotku, uz som to isiel odlozit, ked ma napadlo, ze sa podelim o skusenosti. A pri stahovani fotiek som zistil, ze je hadicka v "parkovacej" polohe. Tak z toho bola naraz vychytavka aj hlavolam.
Uchytenie som spravil na suché zipsy tak ako to má originál blatníček aby sa dal ľahko zhodiť napríklad pri prevoze alebo čistení a predĺžil som ho o 4cm v zadu a asi o 1cm v predu, pretože verzia podľa návodu nezabraňovala fŕkaniu na hlavové zloženie. Tento predpokladám už bude plniť svoj účel 100%, ešte som nestihol testnúť. Jašterica je vyrezaná z obyčajnej samolepiacej fólie.
Inak napríklad v takom Ševte alebo DaVinci kde by to človek aj čakal že to majú, tak naozaj kukali po mne že čo to chcem a samozrejme nemali. Odporúčam také tie obyčajné neznačkové papiernictvá, prípadne to Tesco.
Tam je ale stredom robeny zarez aby sa ta umela hmota prehla trosku do trojuholnika aby ti to vietor nezalomil