Včera keď sme sa s kamarátom vracali z kratšieho pohodovejšieho výjazdu (kamarát šiel prvýkrát terén) náhodou sme narazili na tento nový obchodík. Keďže som načal-narezal ďaľší plášť a videli sme že sú dvere otvorené tak sme sa tam zastavili s tým že si pozriem nejaké lacné plášte. Napriek tomu že bola nedeľa mimo otváracích hodín a zatiaľ im nefungovala ani registračná pokladňa tak nás chalan (bývalý kaktusák) pozval dnu, poukazoval čo majú v ponuke a na koniec sme samozrejme ešte pokecali. Medzitým stihol vysvetliť náhodnému chodcovi ako vpratať jeden či viac bikov do osobného auta čo bolo vlastne i s názornou ukážkou. Čo sa týka cien tak maxxis plášte sa mi nezdali vôbec premrštené, ceny také normálne, servis vraj do troch dní. Takže celkom príjemný pocit z obchodíku a obsluhy.
skôr ako reklamu to berte ako skúsenosť.
Tusim si povedal ze posledny prispevok
Trochu ma mrzi, ze sa stretavam s nie zrovna velkou ochotou, ked sa nejedna o vacsi nakup. Kym som rozmyslal nad tym, ze od nich vezmem bicykel voli velmi ochotni, takisto ked sa jednalo o servis za +/-200€.
Casto tam vsak chodim kupovat "hluposti" ako upinak, plaste, duse, atd... V tom pripade uz dost zalezi od toho kto je v obchode. Stalo sa mi, ze som sa s predavacom ktory zrovna nemal nikoho v obchode rozpraval 20 minut o tom ktora podsedlova brasna je najlepsia a odisiel s vybornym dojmom (aj brasnou s ktorou som uz dlho maximalne spokojny
Suma sumarum: Vacsinou som maximalne spokojny so servisom aj s radami, par krat som uz ale natrafil aj na obsluhujuceho, ktory bol vyslovene neprijemny a ak by som si mal spravit dojem len na zaklade tejto skusenosti uz by som sa asi nevratil
Ja som tu vychytal zakazdym len dobru naladu
Moje skusenosti s bajkulov - vela som tam toho nekupil ale super. Len raz som im nieco chcel ist zapisat do komina - nemali take spice ako som chcel (mali ale malo). Inak co sa tyka poradenstva ci komunikacie - super. Ale za to niekedy treba zaplatit dan - v podobe dlhsieho cakania kedze maju tolko ludi...
prajeme vam krasne sviatky plne spokojnosti a radosti, nech sa vam dari v roku 2014 este viac ako v tom predoslom, vela zdravia a uspechov na kazdom kroku!
Dakujeme za vsetky vase ohlasy, podporu aj kritiku. V buducom roku sa budeme snazit o to viac
vas bajkula tim
hladame do nasho timu novych sikovnych ludi!
Styri pozicie, 2x PREDAJCA a 2x MECHANIK, cakaju mozno prave na vas.
Viac info najdete tu: http://www.bajkula.sk/novinky/
Pekny den
budeme sa stahovat na Karpatsku 28, cize len takych cca 40 metrov od nasho doterajsieho obchodu.
Viac info coskoro
uz by malo byt vsetko ok, menili sme hosting a na niekolko dni nam stranka vypadla. KAZDOPADNE MAME OTVORENE A FICIME