Zdravím ... tak by som vás chcel varovať, kam nikdy svoj BIKE nezoberte... Neviem ako to chodí v iných servisoch ale snad nie tak ako vo VELOPROM v Nových Zámkoch so sídlom na podzámskej/ bitunkovej . Moja skusenosť s nimi ??? Nechcem nadáávať ... Išiel som na podzamsku s prosbou aby mi nastavili prehadzovače a odvzdušnili brzdy hayes nine na mojom ojazdeno novo kupenom bicykli . Nakolko som nemal ešte skusenost s hydr brzdami tak som sa rozhodol tentokrat vynimočne pre servis. No priniesol som bike nechal som ho tam , na druhý deň som prišiel pre neho že je hotový, aj bol ale ako ?? Tie moje brzdy hayes nine boli fakt staré a v zlom stave ale fungovali aspon nez som to tam zobral... Ked som prišiel pre bike chlapik ktory to opravoval /mladík/ povedal , že prednu nevedel odvzdušniť pretože bol v obehu strašny kal a dačo je s piestikmi že jeden nevracá v strmení . Co sa zadnej brzdy tyka tu ,,vraj,, spravil v pohodičke... citujem vraj... prehadzovače nastavili v pohodičke ale to nič nebolo .No jasneže mi nezabudol ponuknuť čisto nove shimano brzdy za 160€ aj s montážou . Po ceste domou z predajne zadna brzda vobec nebrzdila pritom mala byť ,,vraj,, v pohode urobena... Na druhy den som sa rozhodol že sa do toho pustim sám, ved nieje čo pokaziť. Zistil som že princíp je ten istý ako na motorke , kde som si to stale odvzdušnoval sám :) Otočil som páčku ZADNEJ brzdy /ktora mala byt ok / dohora pretoze ma z predu dva sroby ktore držia zatku nadrzky na kvapalinu , zistil som že šroby boli tak zamrdané starou hlinou že som to musel s ihlou očistiť aby som tam vobec ten tisíchran dostal a povolil tie šroby. No bazmeg tomuto hovorí VELOPROM že zadnu som ti spravil ??? Alebo jako ? zadnej brzdy sa ani len nedotkol nikto . Alebo žeby odvzdušnoval tak že by nedal dole zatku s dvoma srobami ??? Volovina !!! Ved kto sa tomu aspon trochu rozumie vie že to musi byt stale ponorene odkial vie ked napusti injekcnou strikackou do strmena kvapalinu že či tam nieje moc alebo naopak primalo a necuca vzduch???? Na druhom sídle na podzamskej som pochodil zas tak že som kupil SHIMANO hydr brzdy BR M 485 sadu a dal mi druhu inakšiu typ 496 alebo take dačo... Tam bola zas blba rozperna pružinka ktora tlacila piestiky spet do vychodzej polohy odseba a neskutočne zapierala o oblozenia ... Ihned som to zobral naspeť, horko tazko ale peniaze vratil ! Na záver ak mozem poradiť , je vela tém diskusii ohladne odvzdusnovania atd , kto moze nech neberie bike do servisu pokial to nieje dačo čo ozaj doma neviete... U mna je VELOPROM odpísany dozivotne . Prosím napiste aj vy vaše skusenosti s podobnymi obchodmi a ako vas ogabali atd... Díky stačilo uz z pisania nie ?
14.05.2013 - 19:40:44
00
tie brzdy ja viem boli síce po smrti aj som ich doma rozpolil piestiky vybehane totalne nesimetricke hrany podla oblozenia vydraté piesty, tlak stale unikal ked som to odvzdušnoval cez piestik v strmeni ... Nenahnevalo by ma že mi povie že brzdy su K.O a gumičky nezozenies potrebuješ nove brzdy kupiť kamo nič nespravíš .. Ale sere ma to že na čo ma niekto potrebu klamať že to urobil ano tu zadnu brzdu odvzdušnil a vymenil kvapalinu ked potom zistim ze sa toho ani nedotkol je ku**a lahke zebrať penaze ...
14.05.2013 - 19:53:14
00
Mam taktiez zlu skusenost snimi. Mal som tam raz bicykel na tzv. posezonny servis. Najprv ma odmietli pretoze som u nich nekupoval bicykel. Ked ma nakoniec prijali servis ma stal 5€. Nic snim skoro nespravili iba namazali retaz a naboje. Trosku doladili aj prehadzovacku ktora na najvysom prevode preskakuje hore dole cize praca za nula bodov. Reklamovat servis som nemohol kedze to bolo bez bloku. Menil som este aj platnicky na Avid Elixir 3 a najprv zle objednali na iny typ brzd a silou mocou to tam chceli natlacit. No proste hnus. Ruky prec od takeho servisu.

Dakujem
14.05.2013 - 20:04:38
00
čo si človek neurobí sám, to tu v Zámkoch nemá :/
bývame proste v strašnej diere :D
14.05.2013 - 22:25:49
02
Chalani a ten čo je medzi nábrežnou a Billou ? teraz si prerábajú poschodie. Poznáte ich?
14.05.2013 - 22:45:42
00
to je tiež Veloprom, to je Bitúnková, to je ich druhá predajňa, tam zvyknú byť takí dvaja mladí, neviem tí ako sú na tom s kvalitou svojej práce
14.05.2013 - 22:50:19
01
super chalani ,ste ma nepotešili tak urob si sám :y: inak Kenzeláci vraj budu rozširovať služby ,pribudne im aj servis no budem zvedavý.
14.05.2013 - 22:54:22
01
Zámčania, do Nitry ďaleko nemáte. Ak bude dáky technický problém, dajte hlášku do témy bikovanie po Zobori. Poradíme dobrých fachmanov. Ak sa telefonicky objednáš, v ten istý deň ideš s bikom aj domov. Ale len na "blink" do Nitry nechodte. Aj tu tu sa nájdu fušeri.
14.05.2013 - 23:09:39
00
z Nitry mám dobré referencie na Dolomit Bike
14.05.2013 - 23:14:25
01
inak, aby sme názorovo boli na správnosti, nikdy som vo Veloprome žiadny servis neriešil, nakupujem tam iba drobnosti, takže ja ich úroveň neviem nejak posúdiť
14.05.2013 - 23:21:03
00
čo si človek neurobí sám, to tu v Zámkoch nemá :/
bývame proste v strašnej diere :D


Presne tak :D
14.05.2013 - 23:30:00
00
Do tohto shopu chodím vypomáhať. a ten bajk som videl na vlastné oči sorry ale pekný šrot si kúpil. Všetky moje bajky boli robené len tu a nemal som nikdy problém s nimi. Potom jak som tam začal chodiť videl som že všetko sa snažia robiť ok. si možno jeden čo je nespokojný a pri tom ďaľších 99 ľudí je spokojných.
11.06.2013 - 13:01:14
00
Tak nekupil som nový bike , ma svoje nedostatky ale šrot to rozhodne nieje , za tie prachy by som lepší nezohnal ;) a ked si taký džefo a chodíš vypomahať , tak by si tam bajky nenosil a robil si ich sám doma . Ja už do servisu bike nezoberiem nikdy ved čo je na tom také že sa nedá doma svojpomocne spraviť . Ja som spravil chybu ked som to k tým ***** zobrak , ... nehovorim ze nevedia robiť, vravím len to že sa do toho ani len nepustil . LOL
11.06.2013 - 14:20:00
00
Ani ja s nimi nemám dobré skúsenosti.Chýbali mi bowdeny-budú!!!Objednáme,zavoláme a možete si po ne prísť.nezavolali...Zavolal som teda ja.Že sa to zdržalo ale ak prídu tak zavolajú.Nakoniec som si ich objednal cez e-shop.Neskor som potreboval podložku pod predstavec.Nemáme.Kedže bol ešte sneh tak reku objednajte(keď už,objednajte bielu).OK,zavoláme vám.Chápem že za moju jednu podložku nebudú odosielať objednávku ale už je tomu nejaky ten mesiac...nechápem že načo to píšu do tej knihy.PS:nakoniec som tú podložku ani nedal.
PetoNZ-slová"pekný šrot si kúpil"boli od teba blbé.
11.06.2013 - 21:07:40
00
Sorry ako ale podľa mňa bajk ma byť funkčný jak pri kúpe tak aj po . a nosím tam bajky preto, lebo bývam v paneláku a nemám toľko náradia keďže mám rôzne bajky a rôzne veci na to treba .

stunter či jak sa to voláš. láskavo nás nenazývaj *****. to že si ty tak pochodil neznamená že nemáme kopec spoločných zákazníkov.

podložky pod predstavec myslíš klasické 1/1,8 ? do dnes nie sú nemôžeme za to že ich nevedia dodať mantáci
14.06.2013 - 20:38:39
00
keyboard_arrow_up