dex tebe radsej ruku nepodat, ak ta niekto stretne na vyjazde. nebude si isty, ci ju mas spinavu od cokolady alebo od niecoho ineho
masto ziletkarom nie je jedno ako vyzeraju. neschovaju sa v lese, kde ich vidia len kukucky a zatulane lisky. vidia ich ludia, pohybuju sa medzi nimi prilba so siltom? neblazni, existuju ciapky pod prilbu so siltom. naviac silt na prilbe nie je pohyblivy ako na ciapke, brani vyhladu na cestu a clovek musi viac zaklonit hlavu. potom ho boli krk a sija. velka flasa? mala je pohodlnejsia, lahsie sa s nou manevruje pri piti v premavke, lepsie vypada, drzi v kosiku omnoho lepsie, pri jazde v baliku nevypadne. Sam som vymenil 0,75l za 0,55 a svetla omotavka? uplne normalne. vacsina si ruky po jedle ci po oprave utiera alebo nosi jednorazove rukavice na opravu. povazujem mat preto ruky rovnako ciste, ako ked idem von peso, na aute alebo mhd. pohybujem sa v civilizacii, nie po polnych cestach.
Ja mam bielu omotavku, svetle sedlo, bicykel, tretry, svetly dres. Som videny na ceste ovela lepsie a to je zaklad. Ked budem menit omotavku, kludne dam znovu bielu. Aj fosforeskujucu od Cinelli. nech ma je vidiet este viac. Ciernu farbu mam na par oblekoch a mokasinach. To mi uplne staci
dex tebe radsej ruku nepodat, ak ta niekto stretne na vyjazde. nebude si isty, ci ju mas spinavu od cokolady alebo od niecoho ineho
masto ziletkarom nie je jedno ako vyzeraju. neschovaju sa v lese, kde ich vidia len kukucky a zatulane lisky. vidia ich ludia, pohybuju sa medzi nimi prilba so siltom? neblazni, existuju ciapky pod prilbu so siltom. naviac silt na prilbe nie je pohyblivy ako na ciapke, brani vyhladu na cestu a clovek musi viac zaklonit hlavu. potom ho boli krk a sija. velka flasa? mala je pohodlnejsia, lahsie sa s nou manevruje pri piti v premavke, lepsie vypada, drzi v kosiku omnoho lepsie, pri jazde v baliku nevypadne. Sam som vymenil 0,75l za 0,55 a svetla omotavka? uplne normalne. vacsina si ruky po jedle ci po oprave utiera alebo nosi jednorazove rukavice na opravu. povazujem mat preto ruky rovnako ciste, ako ked idem von peso, na aute alebo mhd. pohybujem sa v civilizacii, nie po polnych cestach.
Ja mam bielu omotavku, svetle sedlo, bicykel, tretry, svetly dres. Som videny na ceste ovela lepsie a to je zaklad. Ked budem menit omotavku, kludne dam znovu bielu. Aj fosforeskujucu od Cinelli. nech ma je vidiet este viac. Ciernu farbu mam na par oblekoch a mokasinach. To mi uplne staci
Ja mám paradoxne biely full, biele sedlo a biely dres výrobcu, biele grips. Keď potrebujem vyčistiť hlavu sadnem na neho a idem na svoj obľúbený trail. Domov doťahám celý od blata, ruky sa mi trasú od adrenalínu. Musím sa vyzliecť na chodbe aby ma žena nezahlušila. Do práčky to nemôže lebo by zadrelo ložiská .... Ale ja to proste milujem .
Bike je vec... má mi slúžiť nie ja jej. V každom prípade sa mi páči kultúra žiletkárov, má to čosi do seba, kultivovanosť je dôležitá. Rád pozerám toto vlákno lebo niektoré stroje sú fakt nádherné. Páči sa mi že na ceste ( som z malého mesta) hneď viem kto ide podľa biku, oblečka, posedu.... Takže moje príspevky ber ako malé odľahčenie . Však som sa aj prispôsobil až na šilt, tan je super proti slnku. Dosť som bojoval s fľašami lebo na 100 sú mi dve 0,55 málo, ale však na ceste je všade krčma alebo pumpa.
ps: k tomu aby ťa bolo vidno- pred rokom ma sundal kamion v zjazde, bol som na bielom horaku, mal som bagel a na ňom reflexný návlek proti dažďu a zapnutý červený blinker aj keď už svietilo slnko.
ano, suhlasim. bicykel ma sluzit mne nie ja jemu. je to prostriedok na presun a kondicku. ale mam ho rad. viac ako auto. to beriem ako nutne zlo nemam rad blato, preto nejazdim mtb. ked vidim napriklad vychadzat traktor z polnej cesty, ako mu pada blato z kolies a o par dni je stale na asfalte, ide ma rozhodit. napr. v rakusku som to este nevidel. tam traktorista vyjde na cestu, ocisti kolesa, pozameta blato a ide dalej. kultura naroda. tu take nieco nehrozi.
tiez som skusil silt. raz. ale bolela ma sija a krk. zvykol som si bez neho, obcas s ciapkou, ked treba. inak vsetko urobia dobre okuliare.
ps: vidiet a byt videny. predvidat aj za inych. niekedy ani to nepomoze. aspon vies, ze si urobil maximum.
ano, suhlasim. bicykel ma sluzit mne nie ja jemu. je to prostriedok na presun a kondicku. ale mam ho rad. viac ako auto. to beriem ako nutne zlo nemam rad blato, preto nejazdim mtb. ked vidim napriklad vychadzat traktor z polnej cesty, ako mu pada blato z kolies a o par dni je stale na asfalte, ide ma rozhodit. napr. v rakusku som to este nevidel. tam traktorista vyjde na cestu, ocisti kolesa, pozameta blato a ide dalej. kultura naroda. tu take nieco nehrozi.
tiez som skusil silt. raz. ale bolela ma sija a krk. zvykol som si bez neho, obcas s ciapkou, ked treba. inak vsetko urobia dobre okuliare.
ps: vidiet a byt videny. predvidat aj za inych. niekedy ani to nepomoze. aspon vies, ze si urobil maximum.
Tak to hej, aj ja mám svoje stroje radšej ako auto. K tomu ešte jedna perlička. Pucujem si cesťáčik pred garážou a suseda od vedľa si neodpustí poznámku " sused vy na tom aj jazdíte alebo len čistíte". Hodil som formálnu odpoveď, že ako sa starám ja o neho tak ma on vozí. Na to suseda dala ďalšiu perlu " a to musí jazdiť samo keď ho tak stále umývate" to ma už dožralo tak jej vravím. Toto stálo polovicu z toho čo vaše auto, keby ste to mali v garáži tiež to umyjete ako vaše auto. Odvtedy uz mám pokoj oj blbých poznámok.
Ja tiez pucujem moje motorky a bicykle viac ako auta. Akurat teraz , nove Doblo co mam, tak to umyvam pravidelne. Neviem si to vysvetlit. To bude asi tym, ze je talianske, ci co...
masto niektori ludia nepochopia, ze sa o veci treba starat. Ani to, ze bicykel nemusi byt len stara hrdzava liberta a moze stat viac ako jednu vyplatu. Sme premotorizovani narod. A nielen my. Auto urcuje hodnotu, nie dve kolesa jazdiace na ludsku silu.
Tak som sa konecne odvazil dat tu fotku mojej skromnej Demicky. Ale ja som na nu hrdy! Dnes som urobil nejakych 40km s novym sedlom Pro Turnix AF Ti a zatial spokojnost...
RIDLEY78, chcel som dat najprv fotku z obyvacky, ale spolu s manzelkinym ho parkujem na takom mieste, ze by ta foto nevyzerala dobre.
Ja taketo veci nosim v pevnom puzdre od cyklo ukuliarov, a hodim si ho do vrecka dresu. Zmesti sa tam pumpicka, dusa, 2 montpaky, 2 samolepiace zaplaty, aj maly multikluc. Nitovac retaze nemam, tak nenosim.
aj keď demu ako značku moc nemusím táto je už som to tu bolo niekoľko krát, ako podsedlová brašňa stačí v pohode táto, kde ja v pohode napchám dušu, 2 montpáky, 3 imbus kľúče a lepenie pumpu vozím v zadnej kapse dresu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som sa šiltu na cesťáku musel zbaviť, pretože som kôli nemu nevidel na cestu
masto ziletkarom nie je jedno ako vyzeraju. neschovaju sa v lese, kde ich vidia len kukucky a zatulane lisky. vidia ich ludia, pohybuju sa medzi nimi
masto ziletkarom nie je jedno ako vyzeraju. neschovaju sa v lese, kde ich vidia len kukucky a zatulane lisky. vidia ich ludia, pohybuju sa medzi nimi
Bike je vec... má mi slúžiť nie ja jej. V každom prípade sa mi páči kultúra žiletkárov, má to čosi do seba, kultivovanosť je dôležitá. Rád pozerám toto vlákno lebo niektoré stroje sú fakt nádherné. Páči sa mi že na ceste ( som z malého mesta) hneď viem kto ide podľa biku, oblečka, posedu.... Takže moje príspevky ber ako malé odľahčenie
ps: k tomu aby ťa bolo vidno- pred rokom ma sundal kamion v zjazde, bol som na bielom horaku, mal som bagel a na ňom reflexný návlek proti dažďu a zapnutý červený blinker aj keď už svietilo slnko.
RIDLEY78, chcel som dat najprv fotku z obyvacky, ale spolu s manzelkinym ho parkujem na takom mieste, ze by ta foto nevyzerala dobre.
dusa, pumpa a zaplaty ti v pohode vojdu do jedneho vrecka na drese. Multikluc je zbytocnost
Kúp ultralight gumu, multikľuč s montpákami a ešte sa ti zmestí aj COčková pumpa a samolepiace zíplaty. A to všetko do PRO mini straps