Asfalt. Čiže od cinteru v Gbeľanoch po najvyšší bod asfaltky - je tam taká nevýrazná odbočka po lúke. Potom ide asfaltka dolu. Tam už nemeriam, len sa vydýchavam a zapínam si dres Okrem začiatku je to vlastne po žltej turistickej značke. Tá sa na tú cestičku pripojí niekde v oblasti prvej stojky nad rozvodňou. Dĺžka okolo 4,12 km.
ja to poznam, len vacsinou idem z Teplicky cez Zastranie do sedla nad Kotrc. Luckou No a potom do sedla Ziarce a dole do Gbelian. V sedle je paradny vyhlad.
Tak vieš, ja asfalt môžem a po daždi tam nieje blatko, ktoré nemám rád. A nechtiac si ho zjari a na jeseň aj tak občas užijem. A ak je na nejakom maratóne hoci náznak blatka, nejdem. Blato mám rád iba "v prášku".
ja som cykloamater, takze by to malo taky zmysel, ako keby si si ty kupil na basketball topanky za 130 eur
uz spamujem, tak koncim, ta trasa je hore nakreslena.
Trošku OT, s týmto ja osobne problém nemám za basket kecky vysoliť takú čiastku (ale vlastním aj cyklocomputer s rátaním barometrického tlaku, čiže aj s počtom nastúpaných metrov a to aj napriek tomu, že bicykel je skutočne len čisto rekreačný doplnok , to aby som aj trošku k veci napísal nie len OT, aj keď tento príspevok čo citujem sa tu spomína na predchádzajúce strane )
Trošku som sa bol zafŕkať blatkom v okolí Kuneradu. Tie konáre a blatko na niektorých našťastie krátkych úsekoch by boli na maratóne "švanda". Konáre len striehli, kedy sa šupnú do prehadzky alebo do výpletu
Tak bikeri zajtra komu sa chce ist trochu zablatit..mame v plane ... turska dolina..mincol..martinky... kunerad.. popripade smer sedlo patuch..sulov.. podhorie..hrad lietava .. zilina.. celkom slusne no zalezi na pocasi.
tak dnešný výjazd bol celkom fajn bikeri mravac,tomastom,, až ku koncu ako keby ma ťapol niekto po hlave a nie a nie nabrať sil tak som to vzdal isť ďalej do Suľova,,, ale aj tak pekne 73,70km nastúpane 1637m, auuu moje kolienko ešte mapka cesty v odkaze
No ja po tom čo som sa od vás oddelil pod Minčolom, som pekne zišiel dole po modrej do Višňového, blato nebolo, ale boli vymyté ryhy boli. Kedy ste dorazili, podla toho GPS okolo cca. o pol siedmej ?
čauko no tak niak som ja dorazil domov,,ty dvaja ešte mali par km domov,,inak makačka to bola pekná,tlačenie bolo tak tiež a hlavne ten zjazd po modrej do kuneradu bol superrr
Dnes bolo veľmi príjemne, aj sniežik trošku poletoval na Veľkej lúke. Prikladám aj ja nejaké fotky z . My sme si to nakoniec s tomastom ešte dali na Starhrad, aby sme dotiahli nad 100km.
Hej veru bolo parádne. Miestami sviežo, ale super Mravac ja som skončil na 101Km Škoda, že nebolo viac času, niečo by sme ešte pridali.
Jozz, myslím, že ešte asi dve miesta také kamenisté, ale relatívne krátke sme tlačili. Jedno niekde v strede, druhé už kúsok pred Krížavou. Inak len, kde tu koleso prešmyklo. V podstate je to krátka trasa, ale vcelku fyzicky náročná kvôli miestami technickému terénu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ital12, čeho?
uz spamujem, tak koncim, ta trasa je hore nakreslena.
Trošku OT, s týmto ja osobne problém nemám za basket kecky vysoliť takú čiastku
https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=212866596633641779721.0004dda20e81d27a09c45
Jozz, myslím, že ešte asi dve miesta také kamenisté, ale relatívne krátke sme tlačili. Jedno niekde v strede, druhé už kúsok pred Krížavou. Inak len, kde tu koleso prešmyklo. V podstate je to krátka trasa, ale vcelku fyzicky náročná kvôli miestami technickému terénu.
Ital, na Teba keď to príde, tak si ľahneš hocikde