V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Edit: Uz je to lepsie
ó, ja idem cez mobil a či je taká možnosť neviem. Clanok som ešte upravil, takže si reagoval na prvú polovicu.
moja odpoveď asi tak, že keď sa niečo spraví a stojí to za to, tak to stojí za to. Nemôžem však hovoriť o programovaní, lebo tie rôzne kódy a atributy a kopec toho je hrozné. A k ikonke. Reagoval som na príspevok ktorý bol textom na mieste, ale chýbal mu pôvodný obrázok, ktorý to nádherne vysvetľoval.
edit: skusil som zmensit pomerne zlozitu fotku na 150x100, nastavil som kvalitu kompresie na 60% a malo to 50 kb. Takze rezerva je tam dostatocna.