uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Narusene bude nieco ine a nie idylka tohoto vlakna .. Dlho som sa tak nepobavil na takej blbosti .. Ked nabuduce nahodou kupis bike, tak reklamuj, ze nie su spravne nafukane kolesa.
nabuduce zaplatim v polskich zlotych a nech nie je precitlively a ide si zmenit
milos - nepodlozenych uvach je tu kopa - rysky nemaju a vyrabaju sa min. v dvoch velkostiach
a patoo dement si tu tak ty aj so svojim "trefnym" porovnanim
a uz su zrezane - okrem pilky je na to specialne naradie (inak rajdy su dvojvrstvove - karbon hlinik)
a grupeto , myslim ze nazyvat niekoho "dementom" s tvojou luxusnou gramatikou ... no ved uznaj : v polskich ....uvach .... trosku empatie do toho treba vlozit
cim sa vlastne rezu karbonove veci? da sa na to zobrat obycajna pilka na kov?
Ano, ramova, listova alebo chvostova pila na kov. Cim mesie zubky a hustejsie, tym lepsie. Na koniec obrusit brusnym papierom, ajtak 80% karbonovych produktov je zivica/lepidlo.
Prvá skúsenosť. Zoznam objednávky bol trošku dlhší, ale všetky veci boli uvedené skladom, tak som tajne dúfal, že to bude rýchlovka. No trvalo to čosi dlhšie, žiadny extrém, do tých 10 pracovných dní, neviem už presne, nestopoval som to. Jediná vec, ktorú by som vytkol je informovanosť zákazníka, že nie všetky položky sú skladom. Následne ale po opýtaní som dostal od Matta vcelku promptnú odpoveď. Termín sa upresnil ešte dvakrát, ale žiadne extrémne odklady sa nekonali. Myslím si, že na rozsah objednávky to dopadlo veľmi dobre. Rozhodne obchod odporúčam, komunikácia OK, ceny OK a vlastne všetko OK, jedine ako som uviedol, bolo by fajn zlepšiť informovanosť v prípade, že niečo nie je skladom, ako je uvedené, ale možno som mal len na to ja smolu, alebo som možno priveľmi náročný Chápem, že nie som asi jediný, kto odtiaľ objednáva a každému odpisovať, že tovar nie je skladom a bude vtedy a vtedy zrejme nie je veľmi zábavné.
V každom prípade som veľmi spokojný a predpokladám, že sem ešte párkrát zavítam minúť nejaké tie bubáky
Dnes mi prišla zásielka copyrighti43.tinypic.com i43.tinypic.com
Batoh Deuter Race X, pumpa na vidlicu Pro suspension a Tachometer pre kamaráta Sigma BC16.12
Snáď všetko dobre poslúži a už si budem mať konečne v čom zobrať veci na jednodňový výlet.
Objednával som minulý týždeň piatok a prišlo mi to pred chvíľou. Pri batohu bolo písané, že na objednávku 2-5 dní. Som spokojný s časom vybavenia.
Tretia objednávka, tretíkrát spokojnosť. Dík.
Moja prva skusenost tiez pozitivna. Sice som bral len dve polozky, obe na stranke skladom, realne tiez. Objednaval som v stredu, dorucene dnes. Vela spokojnych zakaznikov prajem!
ďalšia objednávka dorazila rýchlo a bez problémov
sice len 3 reťaze a bič na kazetu, ale nabudúce už snaď bude aj nejaký ten plášť alebo dokonca aj radenie
Moje skúsenosti so suncycle.sk, kde som predtým nakupoval rôzne drobnosti boli vždy dobré. Komunikácia mailom v pohode, vždy prišla odpoveď a veci boli doma podľa dostupnosti v sklade.
Teraz som kupoval väčšiu vec, možno hodím časom fotku do galérie, a musím pánovi P. poďakovať za ochotu, prístup, ústretovosť a skrátka - dlhujem mu fľašu koňaku za to, že so mnou zabil polovicu soboty a nemusel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
netreba ho brat v zlom, proste sa asi boji rezat karbon, takych nas tu bude iste viac
milos - nepodlozenych uvach je tu kopa - rysky nemaju a vyrabaju sa min. v dvoch velkostiach
a patoo dement si tu tak ty aj so svojim "trefnym" porovnanim
a uz su zrezane - okrem pilky je na to specialne naradie (inak rajdy su dvojvrstvove - karbon hlinik)
Ano, ramova, listova alebo chvostova pila na kov. Cim mesie zubky a hustejsie, tym lepsie. Na koniec obrusit brusnym papierom, ajtak 80% karbonovych produktov je zivica/lepidlo.
V každom prípade som veľmi spokojný a predpokladám, že sem ešte párkrát zavítam minúť nejaké tie bubáky
Batoh Deuter Race X, pumpa na vidlicu Pro suspension a Tachometer pre kamaráta Sigma BC16.12
Snáď všetko dobre poslúži a už si budem mať konečne v čom zobrať veci na jednodňový výlet.
Objednával som minulý týždeň piatok a prišlo mi to pred chvíľou. Pri batohu bolo písané, že na objednávku 2-5 dní. Som spokojný s časom vybavenia.
Tretia objednávka, tretíkrát spokojnosť. Dík.
is.gd/aNAAAZ
Nové hydry Deore M596 P+Z, kotúče Slx RT66 (160a 180cm)+ adaptér
Dík
sice len 3 reťaze a bič na kazetu, ale nabudúce už snaď bude aj nejaký ten plášť alebo dokonca aj radenie
Teraz som kupoval väčšiu vec, možno hodím časom fotku do galérie, a musím pánovi P. poďakovať za ochotu, prístup, ústretovosť a skrátka - dlhujem mu fľašu koňaku za to, že so mnou zabil polovicu soboty a nemusel.
Čakám už od 26.05.2013