Tak to si cakal skoro ako ja na moje Cinelli, pozeram ze aj kolesa a vybavu mas rovnaku, len ten ram mas nejaky pomackany
Aku ma hmotnost (s pedalmi)?[/quote]
Zatiaľ som ho nevážil ale predajca spomínal niečo okolo 6,9 kg bez pedalov. Tiež som zvedavý na skutočnú váhu dám vedieť.
no veď práve. keď si pomyslím čo a ako jedávam na bicykli, tak si viem predstaviť ako by tá omotávka po pár výjazdoch vyzerala tiež pri čistení bicykla by som sa určite sem-tam pozabudol a omotávku chytil zamastenými rukami. u mňa jedine čierna
som sa pobavila chlapci, vy si po jedle, po čistení a mazaní biku neutierate ruky normálne rovno do dresu a kraťasov? fakt divné...
canopus: áno, máš pravdu, nie som nekultúrne prasa, len ma naozaj rozosmialo, aká malichernosť môže odradiť od bielej omotávky a tak som ponúkla rýchle "riešenie" samozrejme ma okamžite rozpáli, keď drahý dôjde domov s novým odtlačkom od reťaze rovno na prsiach
ale priznávam, že moja dcéra ten dres používa na utretie rúk pravidelne
Nalepky tam chcem, pri roztocenom kolese to vyzera super - toto je vec subjektivna..
Ano ta kapsicka sa mi zda taka akasi nehodiaca sa tam, ale ked potebujem mobil (v drese by sa utopil v pote) kluce od bytu..
Sedlo tam pojde fizik aliante gamma black/white a k nemu asi dokupim nejaku mensiu origo fizik kapsicku..
A ta hrazda, no ta mi prave dost vyhovuje, najskor som nechapal preco na tom jazdia, ale po poslednych 100km chapem len by mi vyhovovalo ju este viac roztiahnut (mam siroky hrudnik) ale inak je super, ta z biku urcite dolu nepojde..
Vidim ze sa mam este dost co ucit Zvyknuty som bol som z MTB, na cestu som presiel len minuly rok, resp. cestu som jazdil ale skor rekreacne a na MTBcku..
Takze som mal velku kapsu v rame na dusu, naradnie, mobil, vsetko
ani na mtb nepotrebujes kapsu v rame vsetko sa zmesti do dresu sak potrebujes len dusu dve montpaky multikluc penazenku a mobil a este stale mas jedno vrecko na drese uplne prazdne napr. na kluce od domu ak by ti nemal kto doma otvorit a musel by si ich brat
ved ak tebe vyhovuje tak si ju tam nechaj je to tvoj bike a ty na nom jazdis ci je tam alebo nie nic pri jazde neovplyvni niekomu moze vadit plno veci vo vreckach na chrbte
Mne osobne vadia veci vo vreckaách na chrbte.Vozím tiež pod sedlom kapsu.Vo vreckach mám len návleky na ruky.
Presne tak,je to čisto individuálne,ja jazdím už vela rokov a nikdy som nemal vo vreckách dresu,okrem pár drobných vôbec nič,veď na to tú kapsičku pod sedlom nosím,aby som to nemusel nosiť v drese-pre mňa je to vrcholne nepríjemné....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hlavne je to dost nebezpecne pri padoch, ale ak jazdis len sam tak ti to moze byt jedno.
Aku ma hmotnost (s pedalmi)?[/quote]
Zatiaľ som ho nevážil ale predajca spomínal niečo okolo 6,9 kg bez pedalov. Tiež som zvedavý na skutočnú váhu dám vedieť.
A rám ... no čo povedať mne reže
ale priznávam, že moja dcéra ten dres používa na utretie rúk pravidelne
Ano ta kapsicka sa mi zda taka akasi nehodiaca sa tam, ale ked potebujem mobil (v drese by sa utopil v pote) kluce od bytu..
Sedlo tam pojde fizik aliante gamma black/white a k nemu asi dokupim nejaku mensiu origo fizik kapsicku..
A ta hrazda, no ta mi prave dost vyhovuje, najskor som nechapal preco na tom jazdia, ale po poslednych 100km chapem
Mobil si môžeš zabaliť aj do uzatvoriteľného igelitového vrecka a dať do dresu.
Takze som mal velku kapsu v rame na dusu, naradnie, mobil, vsetko
Asi sa tej kapsicky vzdam
Presne tak,je to čisto individuálne,ja jazdím už vela rokov a nikdy som nemal vo vreckách dresu,okrem pár drobných vôbec nič,veď na to tú kapsičku pod sedlom nosím,aby som to nemusel nosiť v drese-pre mňa je to vrcholne nepríjemné....
...aj rýchlejšie