uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
Tak vecičky objednané zo "slnečného" obchodu prišli skôr ako som čakal. Díky Matt. Ešte šťastie, že mám 120-tku predstavec, lebo ináč by mi tam ten nový komp asi ani nevošiel.
Musim vyjadrit spokojnost s obchodom SUNCYCLE. Sice odpoved na otazky prisli vzdy po 22:00 hod ale dosli
Ceny bezkonkurencne, lehoty dodania tiez. Dostal som odpoved na vsetky otazky a v pripade potreby som bol usmerneny. Odporucam
No takze objednal som pár vecí( v nedelu) a dnes prisiel meil ze vybavuje sa, minulé objednávky mi prisli po častiach( najprv to, čo bolo na sklade a potom ostatné) a táto asi príde v celku, zaujimálo by ma ci to tak este funguje
len znova upozornujem na sk...ne GLS ... kurier sa "snazil" dorucit balik - mal som zrovna nahodou vypnuty telefon v tom case ked mi chcel volat (poobede o 15:00, ziadne take ze zavolam rano ze idem dorucovat) takze aj ked balik mal, ani sa neunuval ist ho zaniest (priatelka bola cely den doma). Tak mi prisiel mail ze balik je v depe a mam si cez ich webformular zaregistrovat ziadost o nove dorucenie. Tak som to vyklikal, prislo mi potvrdenie na mail a cakam a cakam... tak som to vyklikal znova na dalsi den.. a stale nic, tak som tam vcera volal ze co je s tym, a teta na infolinke mi milo oznami ze ten ich webformular s opatovnym dorucenim tusim uz dlhsie nefunguje tak som zvedavy ci to konecne dnes donesu... ZLATA POSTA!
ice29, rozmyslal si nad tym preco su kurieri vsetci taki nervozni a uponahlani? Plna dodavka balikov a vsetko musia stihnut rozviezt inak maju ihned naparenu zmluvnu pokutu. Ked ma niekto vypnuty mobil, chcem vidiet akekolvek kuriera ci pojde klopat niekomu na dvere ci je doma . Asi by to chcelo zadat uz pri objednavke kontakt na cloveka ktory to dokaze prebrat. Ta druha cast s tym formularom by nasrala aj mna.
Ja mám s GLS dobré skúsenosti. Kuriér najprv volal, keďže som nedvíhal mobil, tak poslal SMS, že má pre mňa balík, zavolal som , že nie som na určenej adrese a dohodli sme sa na inom mieste a čase v rámci jeho rajónu. Ešte aj zaparkoval tak, aby som ho ľahko našiel.
To s Poštou mám opačnú skúsenosť. Žltý lístok sme mali v schránke, aj keď bola manželka na materskej celý deň doma. Nechápal som, že keď niekto príde k paneláku, nevládze zazvoniť. A to nehovorím o vykradnutom balíku a páchateľ je samozrejme neznámy.
ice29, rozmyslal si nad tym preco su kurieri vsetci taki nervozni a uponahlani? Plna dodavka balikov a vsetko musia stihnut rozviezt inak maju ihned naparenu zmluvnu pokutu. Ked ma niekto vypnuty mobil, chcem vidiet akekolvek kuriera ci pojde klopat niekomu na dvere ci je doma . Asi by to chcelo zadat uz pri objednavke kontakt na cloveka ktory to dokaze prebrat. Ta druha cast s tym formularom by nasrala aj mna.
otazka je preco to pri UPS alebo DPD funguje v poho, len GLS su cisti magori (aspon ti bratislavski)
nejdem nikoho obhajovat kazdy pripad je iny,nepracujem ako kurier,ale poznam trochu system ich prace, ale je uplne normalne ze si dam poslat balik zo dna na den na adresu na ktorej nebudem? viete ze kurieri maju trasy-oblasti-ulice atd. pre ktore dorucuju a vyzdvihuju? ked ste inde nemaju kedy behat s kazdym balikom kade tade ...doobeda sa snazia dorucovat a poobede uz maju aj vyzdvihovania od zmluvnych firiem na urcitu hodinu toto musia zosuladit...
niesom si uplne isty ci to bol kurier od GLS, ale nam sa raz stalo, ze segra nasim objednala telku ako darcek a kontaktny udaj nechala mamine cislo, zhodou okolnosti mama nebola doma a kurier sa jej nedovolal dalsi den uz bol telkac odoslany naspat do eshopu bez akehokolvek upozornenia resp. dalsieho pokusu o dorucenie....segre boli peniaze vratene na ucet len to musela znova objednat a zas zacvakat kuriersku firmu....
k teme dnes prisli nove hracky od matta takze mozem jazdit o cosi bezpecnejsie vdaka Matt
v ucte priamo nikde. da sa to len prepisanim tej, ktoru ti system ponukne tesne pred odoslanim objednavky. je to jeden z uzivatelskych zadrhelov suncycle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ceny bezkonkurencne, lehoty dodania tiez. Dostal som odpoved na vsetky otazky a v pripade potreby som bol usmerneny. Odporucam
To s Poštou mám opačnú skúsenosť. Žltý lístok sme mali v schránke, aj keď bola manželka na materskej celý deň doma. Nechápal som, že keď niekto príde k paneláku, nevládze zazvoniť. A to nehovorím o vykradnutom balíku a páchateľ je samozrejme neznámy.
otazka je preco to pri UPS alebo DPD funguje v poho, len GLS su cisti magori
k teme dnes prisli nove hracky od matta takze mozem jazdit o cosi bezpecnejsie