Pripajam 16 min.video z bicykloveho obchodu ktory sa nachadza v bancu v suterene.Toto je pristup k platiacemu zakaznikovi.urobte si nazor sami. https://www.youtube.com/watch?v=drR3RRBZKHk
Ja som na strane predajcu, jednanie kupujuceho mi pride ako zavadzanie, klamstvo a iba snaha o ociernenie, uz len tou kamerou na zaciatku tohoto celejo si to pokaslal a tym, co som kazdu chvilu napises a zmenis, cele sa mi to zda ako vymyslene z Tvojej strany.
Občiansky zákonník v ust. § 12 ods. 1 upravuje aj právo na ochranu písomností osobnej povahy, podobizní, obrazových snímkov a obrazových a zvukových záznamov týkajúcich sa fyzickej osoby alebo jej prejavov osobnej povahy pred vyhotovením alebo použitím bez súhlasu tejto osoby. Uvedené právo je od práva na prejavy osobnej povahy odlišné v tom, že sa jedná o prejavy osobnosti, ktoré sú zachytené na hmotnom substráte, napr. na filme.
sice "rozmazal" tváre v tom videu, ale ešte stále porušuje zákon.
Kellys Imagine
jozef007 · 14.11.2012 · okres N/A · 259 x · Bicykle ~ Pevné a hardtail
Predam bike crosscoutry od kellys imagine.kupovany v marci tohto roku.Velmi malo jazdeny,cca 500km.Nova retaz.udziavany,cisteny a mazany raz tyzdene.Rám HYDROFORMING Aluminum alloy triple buttedvidlice RST First Air, 100mm, air / OCR Lockouthlavové složení RITCHEY Comp Logic Zero integratedkliky SHIMANO M542 (44x32x22T)přesmykač SHIMANO SLX (09) M661 (34.9mm)měnič SHIMANO Deore XT M772řazení SHIMANO SLX (09) SL-M660 Rapidfire Pluspastorky-kazeta SHIMANO (09) CS-HG61-9 (11-34T)brzdy SHIMANO Deore M530náboje SHIMANO Deore M530 (32 holes)ráfky KBIX WMX 559x16.5 (32 holes/ eyelet)pláště MAXXIS Ignitor 26x1.95 foldingpředstavec RITCHEY Comp O/S (diam 28.6mm/ bar bore 31.8mm/ angle 6°)řídítka RITCHEY Comp O/S (31.8mm)sedlovka RITCHEY Comp (diam 30.4mm/ length 300mm)sedlo fi´zi:k Nisene III Sportpedály Shimano M505 SPD
Cena: €550 alebo dohodou
jozef007 takto ponúkal ten bicykel na predaj.nijaká zmienka o povoľujúcich sa myskách...bol podľa neho v super stave c:
Presne ako pises tak aj bolo dakujem za pripomienku..akurat,ze je to bezpredmetne,pretoze v tom case bol po servise a fukncny a stred odisiel az tento rok v marci...
jozko .. ser uz na to .. co prispevok to perla, chcel si na nich nakydat, no kazdy normalne zmyslajuci jedinec si spravi svoj nazor, ved ty ani nevies, co pises uz
Presne ako pises tak aj bolo dakujem za pripomienku..akurat,ze je to bezpredmetne,pretoze v tom case bol po servise a fukncny a stred odisiel az tento rok v marci...
zabudas na kopec detailov ale posnaz sa viac,snad sa Ti zadari
a kam odišiel ccc: ?tak bol zlý od výroby a nedotiahli mu ho u toho predajcu alebo dotiahli alebo ako? prestávam mu veriť aj že má brata čo-má nové tenisky
Nepovazujem sa za Tvojho kamarata a ani Teba nepovazujem za mojho kamarata, tak si volaj tam suseda. Neosocujem nikoho, spravil som si svoj nazor na Teba a celu situaciua po Tvojom vystupeni a prejave tu na fore. Buranom ma tiez nenazyvaj, ja som so skrytou kamerou do obchodu nevtrhol a nekameroval personal a priestory obchodu bez predchadzajuceho suhlasu.
Keby sa mi stalo na biku, ze sa oddrbe zavit, tak by ma ani len vo sne nenapadlo ist to reklamovat a uz vobec nie strapnovat sa pred celym Slovenskom pisanim niecoho, co v celom kontexte sa v podstate znacnym sposobom lisi .. ale tak kazdy je iny a niekomu svoju neschopnost treba dat za vinu.
U tohto predajcu som kupil bike.nemam s nim ziadny problem,bol som uz aj na garancnej prehliadke.podotahovali co mali,nastavily tak ako mali.aj je to v pohode.chodim tamm aj nadalej do servisu a som s nimi maximalne spokojny.ja s nimi teda problem nemam.ked si niekde kupim bicykel,pojdem ku nemu aj do servisu a nie aby som chodil po druhych.podla mna spravil chybu ked siel ku druhemu a nie ku tomu kde kupil.v tom to pripade je vina na strane kupujuceho a nie predavajuceho!ten to obchod mozem len a len odporucit aj dalsim kupujucim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sice "rozmazal" tváre v tom videu, ale ešte stále porušuje zákon.
ten obchod vyzeraju byt pekni amateri
Predam bike crosscoutry od kellys imagine.kupovany v marci tohto roku.Velmi malo jazdeny,cca 500km.Nova retaz.udziavany,cisteny a mazany raz tyzdene.Rám HYDROFORMING Aluminum alloy triple buttedvidlice RST First Air, 100mm, air / OCR Lockouthlavové složení RITCHEY Comp Logic Zero integratedkliky SHIMANO M542 (44x32x22T)přesmykač SHIMANO SLX (09) M661 (34.9mm)měnič SHIMANO Deore XT M772řazení SHIMANO SLX (09) SL-M660 Rapidfire Pluspastorky-kazeta SHIMANO (09) CS-HG61-9 (11-34T)brzdy SHIMANO Deore M530náboje SHIMANO Deore M530 (32 holes)ráfky KBIX WMX 559x16.5 (32 holes/ eyelet)pláště MAXXIS Ignitor 26x1.95 foldingpředstavec RITCHEY Comp O/S (diam 28.6mm/ bar bore 31.8mm/ angle 6°)řídítka RITCHEY Comp O/S (31.8mm)sedlovka RITCHEY Comp (diam 30.4mm/ length 300mm)sedlo fi´zi:k Nisene III Sportpedály Shimano M505 SPD
jozef007 takto ponúkal ten bicykel na predaj.nijaká zmienka o povoľujúcich sa myskách...bol podľa neho v super stave c:
Presne ako pises tak aj bolo
zabudas na kopec detailov ale posnaz sa viac,snad sa Ti zadari
neviem spytaj sa svojo detskeho lekara
Kamarat pre teba posledny message,neosocuj druhych a nebud buran.
Keby sa mi stalo na biku, ze sa oddrbe zavit, tak by ma ani len vo sne nenapadlo ist to reklamovat a uz vobec nie strapnovat sa pred celym Slovenskom pisanim niecoho, co v celom kontexte sa v podstate znacnym sposobom lisi .. ale tak kazdy je iny a niekomu svoju neschopnost treba dat za vinu.