nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Budem sledovat radsej Latanku na 1000miles. Tam su sportove vykony.
A mileho chapika nech si taha Peter Velits cez Alpy na spagate.
Inak neviem, prečo si nikto nevšimol, ako sa Sagan 100-200 metrov predtým pretláčal s niekým z Belkinu o pozíciu za zadným kolesom Cavendisha - a dorážal Sagan.
Uvedomte si, že je to v rýchlosti 60-70 km/hod., za sekundu prejdú 15-20 metrov, pritom tí chlapi sú v maximálnom výkone, v pľúcach už žiadny kyslík, pulz ďaleko za maximom, blany na očiach... Pred televízorom, v kresle, sa to nezdá.
Som rád, že aspoň niekto na tomto fóre píše k veci a bez emócií. Karty boli rozdané, všetci zainteresovaní vedeli po kom idú a na kom sa vyvezú. Nadbytočný "Junáčik z Argosu" sa rozhodol na poslednú chvíľu nehrať fair play.
btw:predpoveď na zajtra,po časovke vzniknú medzi favoritmi už také rozdiely,že tour bude vybavená.
Ak nie on tak kto? Dvorščík je bývaly náš skvelý pretekár.Je to totiž medzinarodný rozhodca. Ten chlap je poctivy a čestný. A rozhodne vie čo hovorí!
Bezprostredne po pade si mozete vsimnut aj Peta ako zneistil, zvolnil a obzeral sa dozadu. Kedy sa clovek obzera dozadu ked za nim padnu jazdci? Ked si mysli, ze ho mohol sposobit on? Petova vina to mozno nebola, bola tam proste mela a jeden krizil cestu druhemu.
PS: Pre tých v obraze nech si pozrú reakciu PS po zrážke a ukážkový oblúk- zahákovanie Cavendisha. Voľná pravá strana bez Kittela dnes evidentne nebola v kurze.
Cav je skratka frustrovany, lebo to vobec nejde podla povodneho scenara. Ved aj riaditel tour postavil prve etapy tak, aby bol Cav (za odmenu za vsetky jeho etapove vitazstva na tour) aspon chvilu v zltom. Tak kto by cakal, ze ho teraz potrestaju? Politika zapracovala... Po etape vraj vytrhol diktafon z ruky novinara, ktory sa ho na incident pytal. Tym ken potvrdil, ze to nebolo ciste, a ze je s nervami v koncoch.
nad tymto mi zakrutilo kutiky k usiam
Peto drzime palce k udrzaniu zeleneho
toto je isto zaujímavejšie ako súboj o zelený dres...
http://www.cyclingnews.com/blogs/robert-millar/the-great-escape
to .... poznáme aj z domácej sceny ... napríklad "samoúnos" ...
a nik predsa nepochybuje o TOM, že by to mohlo byť aj inak ...však, že