Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vcera rano som sa srdecne ujal starej Esky ( pre mna neznamy rocnik ) s umyslom opravit ju, samozrejme teraz je uz davno rozobrata a zajtra sa pokusim ju dat opieskovat, ale napriek tomu ze som zatial zdolal vsetky jej nastrahy stale mi vrta hlavou stredove zlozenie. Loziska v nom maju povypadavane gulicky takze asi nic ine neostava ako dat nove. Problem, som viac menej v tejto problematike analfabet, ziadne parametre tychto stredov mi nic nehovoria, ani tuk. Co tam mam supnut, aby to islo a nevypalilo dieru do penazenky?
Zobraziť komentár 11.07.2013 - 00:46:35
00
Teraz neviem ci myslis skladacku Esku alebo pansky bicykel alebo co, ale myslim, ze klasicky stvorhran to vyriesi, alebo sa mylim? Chod do obchodu s bicyklami najblizsieho a tam ti poradia, pri takychto komponentoch to vychadza na par korun.
Zobraziť komentár 11.07.2013 - 01:11:36
00
Kúp základný štvorhran jednoprevodník a k tomu zapuzdrený stred. Materiál bude stáť do 20€ a budeš mať namiesto kajlíku a venčekov konečne stred čo niečo vydrží. Alebo len zrepasovať pôvodné a vtedy bude cena za stredové zloźenie, prípadne osku a kajlíky cca 6€.
Zobraziť komentár 11.07.2013 - 08:37:26
00
keyboard_arrow_up