nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
ty budes striehnut a ja oblievat.
http://sport.idnes.cz/paralympik-jezek-jel-casovku-na-tour-de-france-f4e-/cyklistika.aspx?c=A130710_121944_cyklistika_par
ty budes striehnut a ja oblievat.
no ani nevrav, to tu pivo zacina od 7 korun flaska kokso
Čo je na tom nediplomatické? Proste sa slobodne rozhodli, že pretekára, ktorý ide za víťazstvom "cez mŕtvoly", u seba nechcú.
Peťa dnes na prémii tiež jeden jazdec vyblokoval (a na rozdiel od Čava už nemal kde uhnúť), napriek tomu ho Peťo neatakoval (teda keď nepočítam to veľavravné gesto po prémii
Peťa dnes na prémii tiež jeden jazdec vyblokoval (a na rozdiel od Čava už nemal kde uhnúť), napriek tomu ho Peťo neatakoval (teda keď nepočítam to veľavravné gesto po prémii
Este ze pouzil "Talianske" gesto "Anglicky" vzticeny prostrednik by asi viac vystihol jeho naladu
1. keby to nebol holandan kto spadol tak to ani nahodou nenapisu
2. snad asi nikto nikdy v zivote kto jazdil TDF by sa nehlasil na pretek hned na druhy den po konci TDF
velka strata pre froomiho
to je asi taký istý "silný" argument ako: keby to nebol C tak ho to ani náhodou neobíde bez trestu
TU naroluj nižšie