Zdravim, chcel by som poprosit hlavne skusenych bikerov o radu, aky bicykel kupit, ak hovorime o cenovom rozmedzi do 370€. Jedneho "adepta" uz mam, je to bicykel CTM Terrano 4.0, no nechcem to unahlit a preto pisem sem na forum, aby som nieco zistil. Za kazdu radu dakujem.
Takže mám ísť do toho? Samozrejme chystám sa ho ísť omrknúť ale tak istota je istota. No ten pôvod je dosť pofidérny ale za tú cenu. Ešte otázočka že aká je ideálna vidlica a či sú ešte nejaké iné varianty. Chcela by som dáky slušný bike a v normálnej cene totižto.
rajesh - to je kus šrotu, ani neuvažuj že by si niečo také kúpil.
Zuzanna - je to fajn za tú cenu, pokojne to môžeš kúpiť. Ideálna vidlica - predpokladám že ak máš vo výbere veľkosť M (a ak si žena), tak tvoja hmotnosť nebude atakovať hranicu 75-80kg kedy väčšina lacných pružinových vidlíc začína ako-tak fungovať. Preto by bola najlepšia nejaká vidlica kde je možnosť ľahko vymeniť pružinu za mäkšiu, prípadne nejaká vzduchová vidlica s možnosťou nastavenia tvrdosti. Napr. na takom používanom horskom bicykli v prijateľnej cenovej hladine sa dajú nájsť dobré vidlicehttp://sport.bazos.sk/inzerat/27376829/Predam-Boardman-comp.php . Ale tým sa oplatí zaoberať najmä v prípade ak s tým chceš ísť mimo cesty, tam sa prejaví lepšia funkčnosť najviac (inak na ceste ako držiak kolesa poslúži aj nefunkčná vidlica, len bude zbytočne ťažká). Ponuka crossových vidlíc vyššej triedy je inak úbohá, preto aj veľmi málo crossových bicyklov má skutočne dobrú vidlicu.
Tak nakoniec za 340€ rovno z obchodu, kde som si ho vyskusal, kedze im dnes prisiel na sklad. Dokonca som sa bol previezt vo vinohradoch, cize uz som ho aj stihol raz umyt
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zuzanna - je to fajn za tú cenu, pokojne to môžeš kúpiť. Ideálna vidlica - predpokladám že ak máš vo výbere veľkosť M (a ak si žena), tak tvoja hmotnosť nebude atakovať hranicu 75-80kg kedy väčšina lacných pružinových vidlíc začína ako-tak fungovať. Preto by bola najlepšia nejaká vidlica kde je možnosť ľahko vymeniť pružinu za mäkšiu, prípadne nejaká vzduchová vidlica s možnosťou nastavenia tvrdosti. Napr. na takom používanom horskom bicykli v prijateľnej cenovej hladine sa dajú nájsť dobré vidlice http://sport.bazos.sk/inzerat/27376829/Predam-Boardman-comp.php . Ale tým sa oplatí zaoberať najmä v prípade ak s tým chceš ísť mimo cesty, tam sa prejaví lepšia funkčnosť najviac (inak na ceste ako držiak kolesa poslúži aj nefunkčná vidlica, len bude zbytočne ťažká). Ponuka crossových vidlíc vyššej triedy je inak úbohá, preto aj veľmi málo crossových bicyklov má skutočne dobrú vidlicu.