vytknem ti mix komponentov ale nie, doteraz je to jeho najkrajsie farebne zladenie, co si sem dal. Ma to pekny prechod zvrchu dole, kolesa sa hodia priam idealne, kosiky a flase boli uz minule fajn. Dobra robota
Ak Sram Red, tak staru 10tkovu 2012 za dobru cenu, inak je to zbytocne. Sedlo by som vymenil za take, ktore ma cerveny pas a nie cierny, omotavku tiez nechal bielu, pojde to k Redu a s vymenou groupsetu by som vymenil barany. Ramka vyzeraju na nom divne, normalne oddeleny predstavec+compact separe by boli z mojho pohladu lepsie.
Mne sa teraz ten tvoj bike velmi paci. Kvietky by som tam ja osobne nechal, ja m rad take ulety, bo aj ja som kus mimoza. A reci druhych su mi v takom pripade ukradnute..
presne tie flase mam aj vyhliadnute ale 750ml , ja pijem jak tava
nuz tak sadu usto mebudem kupovat novu a kedze je 9000 novinka bude este draha aj takto z druhej ruky a okrem toho tie kluky duraace sa mi mildy nepacili
Tie fľaše môžem odporučiť dobrý mäkší plast vynikajúci sa z nich pije a pekne tesnia no mám s nimi zatiaľ odjazdených iba cca 9tis km na treningu.. vozím aj iné fľaše .)
Tie flase Elite hygiene mam aj ja. Asi jedine, ktorych hygoenicka uprava fakt funguje. Navyse, fakt ziaden zapach. Akurat ked boli nove, ale po prvom preplachnuti vodou sa stratil. V umyvacke riadu este neboli, nakolko som zatial nemal pocit, ze je to treba. Ale casom urcite vyskusam.
drapak co je to hygienicka uprava?a ako to funguje?princip..dik.. po problemoch so zaludkom som zistil,a hladal dlho,kde mohol byt problem,nakoniec ma napadla nbanalna vec,po vymene bidonov sa mi tie polrocne problemy uz neobjavili a to som absolvoval aj hadicku,hold ani dostatocne cistenie tych umelakov nepomohlo,a v tom som riadne puntickarsky....mam zvolene bidony znacky SIGG. Dufam,ze neolutujem tu cenu
Neviem konkretne, ako to maju tieto riesene, ale normalne mam podozrenie, ci nie nanostriebro.
Inak, ako pises, tie zvieratka vedia byt svine. Ja som ich raz videl v "HD rozliseni", ked som zabudol na par dni iontak v camel vaku, co nosim na motorku.
isheep: No to je fajn, ze pijes vela hlavne v tomto teplom pocasi, ale ved sa mozes hocikde zastavit a vodu doplnit. teraz mas kolesa lahsie o 600g ale keby si mal mensie bidony usetris tiez dost gramov a navyse tie mensie su take krajsie a tie elite hygiene ti tam sadnu ako rit na serbel
PS: tie kolesa s kvietkami su super, urcite ich nedavaj prec
Tie fľaše môžem odporučiť dobrý mäkší plast vynikajúci sa z nich pije a pekne tesnia no mám s nimi zatiaľ odjazdených iba cca 9tis km na treningu.. vozím aj iné fľaše .)
trochu OT, ale ked uz spominate tie Hygene flase. Mam ich aj ja a nie som celkom spokojny, dokonca zvazujem, ze kupim ine... Najskor mali dost umelinovy zapach, co sa nastastie casom upravilo a teraz je to uz fajn. Co ma vsak naozaj rozculuje je, ze sa mi neskutocne tazko vytahuju z kosikov Elite Custom Race (presne tieto http://www.suncycle.sk/sk/produkt/kosik-elite-custom-race-cierny-leskly/2249). Naposledy som musel dokonca zastavit lebo som sa bal, ze vytrhnem kosik z ramu. Trochu podozrievam aj povrchuvu opravu kosikov (su leskle cierne)... Nepouzivate tuto kombinaciu? Nemate podobny problem? Brat ma tie iste kosiky len matne, ale ine flase (tusim Enervit) a tie idu krasne vytiahnut. Este som nemal moznost dat Hygene flase do tych matnych kosikov...
kkk55 ja mam tie flase presne v tychto kosikoch (len modro-cierna kombinacia) a nezvyknem mat problem s ich vytahovanim. Ono tu flasku musis mierne potiahnut od kosika az potom von.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
spinavu omotavku
ale nie, pekny stroj
Ak Sram Red, tak staru 10tkovu 2012 za dobru cenu, inak je to zbytocne. Sedlo by som vymenil za take, ktore ma cerveny pas a nie cierny, omotavku tiez nechal bielu, pojde to k Redu a s vymenou groupsetu by som vymenil barany. Ramka vyzeraju na nom divne, normalne oddeleny predstavec+compact separe by boli z mojho pohladu lepsie.
Dakujem pekne....Snad sa niekedy stretneme. Ved slovensko je male
btw. s kolesami si spokojny?
...bude cas tak ho nafotim poriadne
Ano som spokojný s kolesami,aj keď ich jazdím len túto sezonu,držia super,ale pri mojej hmotnosti(70kg)nedostávajú až tak zabrať...
Páči sa mi
nuz tak sadu usto mebudem kupovat novu a kedze je 9000 novinka bude este draha aj takto z druhej ruky a okrem toho tie kluky duraace sa mi mildy nepacili
Inak, ako pises, tie zvieratka vedia byt svine. Ja som ich raz videl v "HD rozliseni", ked som zabudol na par dni iontak v camel vaku, co nosim na motorku.
PS: tie kolesa s kvietkami su super, urcite ich nedavaj prec
trochu OT, ale ked uz spominate tie Hygene flase. Mam ich aj ja a nie som celkom spokojny, dokonca zvazujem, ze kupim ine... Najskor mali dost umelinovy zapach, co sa nastastie casom upravilo a teraz je to uz fajn. Co ma vsak naozaj rozculuje je, ze sa mi neskutocne tazko vytahuju z kosikov Elite Custom Race (presne tieto http://www.suncycle.sk/sk/produkt/kosik-elite-custom-race-cierny-leskly/2249). Naposledy som musel dokonca zastavit lebo som sa bal, ze vytrhnem kosik z ramu. Trochu podozrievam aj povrchuvu opravu kosikov (su leskle cierne)... Nepouzivate tuto kombinaciu? Nemate podobny problem? Brat ma tie iste kosiky len matne, ale ine flase (tusim Enervit) a tie idu krasne vytiahnut. Este som nemal moznost dat Hygene flase do tych matnych kosikov...
-26% Elite košík VICO CARBON čierno/biely lesklý
23 € -26%
MOC 32,99 €