Denne najazdím (za normálnych okolností) okolo 70km, ale to len cez pracovné dni. Cez výkendy nejazdím, alebo len minimálne. No a tento rok z dôvodu zlého počasia nemám ešte najazdené takmer nič.
Tých 35km do roboty dojdem zhruba za 1:35 - 1:40 - rovina (nebadane dokopečka) + na záver stúpanie (Kramáre - Koliba), z roboty to robím za podstatne menej (rekord 1:03). Väčšinou mám len minimálnu spotrebu vody (okolo 2dcl).
HW - Na krossovom ráme pevná vidla, 600mm lastovičky, prevody 3x8 (Deore x acera), brzdy vpredu mech. kot., vzadu V-brake (obe pôjdú asi na hydrauliku), ráfky 622*14, plášte 700*23C (slicky).
Neviem ako sa zásobiť. Náradia si zoberem len čo najmenej (monterajzne, duše, nitovač, 5 a 6 imbusy, pumpu). Vody si takisto veľa nenaberem, 0,75l... Alebo sa dá aj dve fľaše dať. Jedlo - s tým mám najväčšiu starosť - neviem čo si vziať. A už spomínané energy - doplnky. Vôbec neviem, či to skutočne funguje...
http://www.cyklodiskuze.cz/silnicni_kola/maratony-nad-200km-a-stravovani?od=50
Niečo som sa dočítal o srdcových tepoch, že treba "jet do aeróbního prahu". Kde je ten aeróbný prah? Ja mávam počas výjazdu priemer tak 144 a maximum 180-190bpm. (27r, 178cm, 95kg), ten aeróbny prah mám koľko?
A sme cykloturisti...
No... na 10 prestávok to hádam dám...
http://www.mtbiker.sk/kalendar/2013/1608/slovakia-ring-road-cup-/pocasie
Podla tohoto by to mohlo byt OK ale Dunajssku Stredu na plane nemam...
Neviete mi niekto este naposlednu chvilu poradit trasu s co najmenej stupanim? Cesta... Malacky - Tvrdošín???
Za svetla pojdem uz to co poznam len z auta alebo vobec, da sa ist nejak popri Vahu? V Krakovanoch pojdem smer Nove Mesto n/Vahom, TN, ZA... DK, TS
Vdaka za odpovede
najma ked to idem na bicykli kde este nemam 500km odjazdenych a najlahsi prevodovy pomer je 1,55
Viac sa mi páči smer na Kysuce a potom cez Novú Bystricu. Vždy chodím len po novej ceste, na vrchu sa mi páči výhľad. Aj keď je to trošku dlhší kopček (cca 6km). Ale potom dolu kopcom prakticky až do Lokce
A Strečnu sa v každom prípade vyhni.
To som chcel vediet, Dakujem
Tachac mam do 99,9km/h tak som zvedavy
milos21: aj ja som tam dal "len" 81 bo som brzdil... Na konci Zazrivej som siel 50 al klukmi som uz tocil...
Cele som to dal za 12h23min20s v sedle, cas celkovo 14h20min
Esta poviem ze som niesol plny ruksak jedla a este som aj doniesol...
Najviac ma nasralo ze 4km pred cielom som chytil defekt na zadne...
Inak jedine ma boli lave koleno...