Tachometer z Lidla za 5Eur potesil, okrem standardnych funkcii najma teplomer a moznost definovat, ktore veliciny maju byt zobrazene. Nedokazem ale vypnut zobrazovanie "FAT BURN".
Zobrazuje sa, aj ked je nastavene Off.
Mate podobnu skusenost?
Ako sa to nastavuje:
1. Podrzat dlhsie C
2. Stlacenim B vybrat rezim EASY.
3. Podrzat dlhsie A
4. Stlacanim A preklikavat jednotlive veliciny a stlacenim B zapnut/vypnut ich zobrazenie.
neviem ktory sice mas ale, ten moj sa nevypina, po par minutach skoci do rezimu ze ukazuje hodiny a tam ostane kym sa zas nepohnes abo nieco nepostlacas. ak ti to tak to funguje tak to je ok a nemusis nic riesit, baterka vydrzi dlho, ja ju tam mam uz rok a nabehane cca 6000km
ja mám normálny ciclomaster, najnižšiu radu, CM4.1 a tiež funguje tak, že po minúte bez pohybu prejde do režimu hodín a keď sa pohnem, tak znova naskočí rýchlosť, keď dlhšiu dobu nie je pohyb, asi hodinu, tak sa vynuluje denné počítadlo km
nuluje, ale teraz si niesom istý, či sa to riadi hodinami a vynuluje to až po polnoci, alebo po určitom čase bez aktivity.
Tak som kvôli tebe vytiahol návod, a je to 12 hodín bez aktivity, takže obede sa báť netreba
no 12h sa este da, take dlhe prestavky asi nik nerobi na bajku , ale aj tak by to nemuselo, par krat som na vyletoch opisoval tachometer az rano pred dalsou etapou a to by uz bol vynulovany
však celková vzdialenosť zostane, takže keď máš predchádzajúci deň tak nie je problém, vieš si vypočítať, jedná sa iba o denné hodnoty, ako počet km za deň a priemerná rýchlosť za deň
ak si nechal kolo okolo 15h na slnku aj tomu verím .Ja som ten teplomer porovnával z presným a až 0,1 stupňa merali rovnako . Ten tachač za tých 5euro funguje dokonca aj ten prenos bez kábla
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak som kvôli tebe vytiahol návod, a je to 12 hodín bez aktivity, takže obede sa báť netreba
a ved neva no, ked vies ze to tak fungje das si bacha a je to