aj po preinstalovani chromu to v chrome nefunguje :( v opere to funguje v pohode :)
28.07.2013 - 14:57:14
00
Dakujem za pripomienky, skusim reagovat na tie hlavne veci:

ja by som prijal tutorial k tym novym ikonkam pri temach, pretoze nech sa snazim akokolvek, moja mozgova kapacita ich nie je schopna ponat


Vsetko co je boldom (a ikonka je "vyplnena") su neprecitane veci. Ak je ikonka prazdna a odkaz tenkym fontom, tema je precitana. Ak je ikonka len jeden komentar (nie 2 na sebe), tak tema nema odpovede. Ak je farba ikonky oranzova, tak si do temy prispieval. Ak je farba ikonky cervena, tema je dolezita.

Seriozna otazka - je to tazko pochopitelne? Pomohol by tooltip na ikonkach?

1. nieje tu tlacidlo na upravenie alebo vymazanie prispevku....


Tlacidla sa zobrazuju po prejdeni mysou na prispevok (na touchscreene po tuknuti na prispevok). Dovod, preco su skryte, je len to, ze to robi design cistejsim. Ked viete kde ich najst, tak to nie je problem a vacsina z vas velmi rychlo pochopila kde ich najst.

2. som v aktivnych temach a nieje moznost posunu na dalsiu stranu


Toto bol bug, opraveny.

na mobile v opere mini sa to rozhasilo do nepricetna...


Opera mini a opera classic (co je v principe stara verzia opera mobile) maju problemy s ikonkami. Nie som si isty, ze to vieme odstranit, takze odporucam pouzivat iny prehliadac na mobile / tablete. Nova verzia opery slape vyborne. Operu Mini / Classic pouziva menej ako 1% pouzivatelov.

Desktopova verzia uz neexistuje, existuje len jedna verzia, ktora je responzivna. Natlacit 1024 pixelov na obrazovku s 320 pixelmi je blbost a stranky sa postupne menia, aby sa prisposobili sirke obrazovky. Styl "priblizim, precitam, oddialim, posuniem" by mal rychlo vyhynut na mobile.

Ak si na podstranke /newposts.html chcem otvorit link v novej karte alebo novom okne pomocou ctrl/shift + klik, tak sa mi otvori aj v povodnom okne. Da sa s tym nieco robit?


Ano, opravene.

1. nepači sa mi pozadie, je to len nejaký random týpko na bajku


Budeme menit.

2. ikonky na fóre, niesú také jasné a zrozumiteľné na prvý pohľad, zišla by sa legenda alebo ich prerobiť


MishoIV Podla mna je to len zvyk, ikonky su teraz ovela vecnejsie ako boli predtym - reprezentuju tu akciu lepsie. Vid aj vyssie.

3.na hlavnej stranke su članky malym pismom oproti inzeratom vedľa


Posles mi screenshot? "Najnovsie inzeraty" je nadpis rovnako ako "Aktualne clanky", preto ma rovnaku velkost. Nadpisy clankov su mensie ako "Najnovsie inzeraty".

Fotky su stale obmedzene na 2048p a v profile biku na 720p?


Zatial ano, ale chcem to zvysit. Musim vsak zistit, kde je limit, lebo resizovanie velkych obrazkov vyzaduje vela pamate. Profil biku je automaticky zmenseny na 1024px.

Pri otvorení témy mi nefunguje horný listovač strán, ide mi až po scrolovaní dole a naspäť hore


Ano, opravene.

- na "aktívne témy" sa dalo ísť z akejkoľvek stránky fóra, teraz sa nedá, chýba to.


Dalo, aj da. Odkaz je dole, tak ako predtym.

V bazáre mi chýba vyhľadávanie podľa textu


Vsetko vyhladavanie sa presunulo do hlavicky. Searchbox v hlavicke vyhladava v sekcii, kde sa prave nachadzas, ale da sa aj prepinat. Je to centralny vyhladavaci box.

Naozaj nepoznam ziadnu inu stranku, ktora tak casto nieco meni a uz vobec nie forum ..


:) Posledna zmena bola pred 1.5 rokom, dam ti tisic prikladov stranok co sa zmenili. Za vsetky si zober ako sa meni Facebook.

Aby som bol aj vecný, na iPhone vidim cislo stranky, mam ikonu dalsia stranka, ale nevidim celkovy pocet stran temy


Ano, lebo by sa to nezmestilo. Ja to neberiem ako velmi dolezity udaj. fokel oprav ma, ak sa mylim

Nejako to blbne. V mobilnej verzii uplne chyba tlacidlo na navrat na hlavnu stranku a nefunguje ani navigacia medzi sekciami. Neviem sa napr dostat do bazaru, otvorit svoj profil ani prepnut stranku na desktop verziu. Vzhlad v pohode ale nemali to prepnut bez doladenia takychto veci. Na mobile to je momentalne nepouzitelne.


palo1707 aky pouzivas prehliadac? V mobilnej verzii je v menu ikonka (take 3 horizontalne pruzky), ktora vyroluje menu. Nemas to tam / nejde to?

Dnes mierny šok keď som uvidel vedľa svojho nicku zelený krúžok že som online, a pritom som nebol prihlásený. Už som sa zľakol že mi niekto hackol moje konto :) Dúfam že je to len jeden z bugov sprevádzajúcich inováciu webu. :)


Opravene

palo mne sa tu stale nic nezobrazuje ?? kde presnejsie pod prispevkami?? mam tu len moznost ohodnotit tvoj prispevok :( prehliadac je CHROME


misopetrovic mam pocit, ze to bude rozbijat nejaky plugin co mas. Skus to v incognito (privatnom) okne.

Hodnotenie príspevkov "palcom hore alebo dole" nechať anonymné,aby dotyčný vedel že má negatívne hodnotenie, ale aby nevedel od koho ;) .


Hodnotenie je anonymne, ale len prihlaseni uzivatelia mozu hlasovat (inak sa neda zamedzit duplicitnemu hlasovaniu a spamu).

Mne sa to paci, ale vsimol som si, ze rychla odpoved je iba na poslednej strane temy, inak vidim len tlacidlo odpovedat v teme. Chrome 28.0.1500.72 m, Win 8


Tak to aj vzdy bolo a je to logicke.

Paci sa mi to velmi, je to moderne a urcite zmena k lepsiemu. Mozno by som navrhol zmensit velkost vysky prispevkov (zda sa mi tam vela volneho miesta) a odstranit gradient na jquery tab prvku v sekcii pouzivatelove bicykle. Hlasim problem so zobrazenim pravdepodobne progresu nacitavania fotografii (vid screen). Aj vo FF/Opera/Chrome.


Podla screenshotu sa ti este nenacitali vsetky obrazky. To nie je bug.

1. Preco je tlacitko lupy v modrej farbe? Nikde inde na webe som na modru nenarazil.


Aby boli odlisene, kedze ide o vyhladavanie.

2. Nadpisy (Rychla odpoved, Kto je pritomny, Moderatori) maju font s natlacenym pismom na seba (natesno). To mi reze oci :D


Toto je naschval, ale je mozne ze niektore prehliadace to prezenu. Posles mi screenshot?

Aj vám sa nové príspevky zvýrazňujú červenou linkou po lavej strane?


Ano, tak je to myslene.

to hej, tie okraje mali zostat bud tmave, alebo biele. Obrazok posobi chaoticky. Resp uvital by som moznost personalizovat to podla seba


K tomu sa chceme dostat.

Jedine pozitivum, ktore to ma, ze to je prehladnejsie a lepsie ako bude dalsi design :D

Co je dnes statny smutok? Prve co mi dnes napadlo pri spusteni mtbikera, ze kde mam podpisat kondolencnu listinu

moj nazor je ze co sa tyka prveho dojmu tak som si najskor myslel ze sa mi pokazil browser a ze sa mi zaplo volaco pre ludi co slabo vidia a potrebuju zvyseny kontrast.


Panika prejde. Vidim tu jasnu korelaciu medzi poctom prispevkov a panikou. Viem, ze mate design fora vypaleny v sietnici, ale dajte tomu chvilku. Ja sa na to pozeram uz 3 tyzdne a ked som sa pozrel na stary design, tak mi to prislo ako z 90. rokov. Font je vacsi a tensi, lebo sa to lepsie cita. Chcete si odpalit oci s 12px pismom? To je pozostatok z 90. rokov ked obrazovky mali rozlisenie 800px a vsetko bolo treba narvat na seba. Teraz ma 60% z vas rozlisenie vacsie ako 1280px, ale velkost obrazoviek je casto mensia ako tie stare 800 pixelove. Fonty musia byt vacsie aby boli citatelne. To ze musite krutit kolieckom na mysi o 10% viac je podla mna dan za to, ze nebudete ostrit a behat ocami zlava doprava pri citani.

Oranzova lista bola vycitana 1.5 roka, tak sa zmenila na tmavu. Opat len vec zvyku, tato je elegantnejsia a menej krici. Navigacia by nemala byt rusiva.

Zatial nikto nekritizoval to, ze tu vobec nie su oble hrany a gradienty, takze to beriem ako uspech.
28.07.2013 - 14:59:06
01
Asi takto

Prílohy:

mtb.jpg
mtb.jpg 91.82 KiB thumb_up0thumb_down

28.07.2013 - 14:59:49
00
Za mna na mobile gut :-)
28.07.2013 - 15:06:46
00
Trocha zmena :) zivot je zmena
28.07.2013 - 15:19:27
00
Vsetko co je boldom (a ikonka je "vyplnena") su neprecitane veci. Ak je ikonka prazdna a odkaz tenkym fontom, tema je precitana. Ak je ikonka len jeden komentar (nie 2 na sebe), tak tema nema odpovede. Ak je farba ikonky oranzova, tak si do temy prispieval. Ak je farba ikonky cervena, tema je dolezita.

Díky za vysvetlenie, ale v týchto teplotách moja mozgová kapcita nestačí ani na toto :)

Tlacidla sa zobrazuju po prejdeni mysou na prispevok (na touchscreene po tuknuti na prispevok). Dovod, preco su skryte, je len to, ze to robi design cistejsim. Ked viete kde ich najst, tak to nie je problem a vacsina z vas velmi rychlo pochopila kde ich najst.

Asi tam bude nejaký bug. Mne sa to tiež nezobrazovalo, a neskôr to samé od seba začalo fungovať. Pred tým nepomáhali ani refreshe a pod. Verím, že tým, čo sa sťažujú to naozaj nefunguje.
28.07.2013 - 15:20:26
00
misopetrovic chcel som ti napísať že skontroluj pluginy ale cervo ma predbehol, akurát podotknem že ich treba na skúšku vypnúť lebo pluginy robia problémy (ak sú to oni čo robia problémy) aj v incognito režime
28.07.2013 - 15:21:30
00
Lelo ja viem kde to mam hladat v opere sa mi to tam zobrazuje....problem robi iba chrome... a idem hento vyskusat :)
28.07.2013 - 15:24:52
00
Az teraz som si uvedomil, co za teploty tam mate :). Treba prist do Londyna, prijemnych 23-25 :).

Ako som dopisal tento prispevok, zacalo prsat :)

Samozrejme aj ja verim, ze to niektorym nefunguje. V pripade misopetrovica to je podla mna javascriptovy problem sposobeny nejakym pluginom. V ostatnych pripadoch to moze byt cache. Chapem, ze prvykrat je to sok, ale ked raz zistite, ako tie ikonky zobrazit, uz to budete vediet. Keby ich po tyzdni zapnem, tak tu budu komentare aky bordel (vizualne) to robi.
28.07.2013 - 15:25:50
00
Ikonka pre polozky v bazare typu kupim sa mi zda slabo zrozumitelna. Skor by som tipoval ze oznacuje topovany inzerat. Mozno by pomohol popisok, alebo pismenko K namiesto tej jednotky
28.07.2013 - 15:26:45
00
Az teraz som si uvedomil, co za teploty tam mate :). Treba prist do Londyna, prijemnych 23-25 :).

Ako som dopisal tento prispevok, zacalo prsat :)

Samozrejme aj ja verim, ze to niektorym nefunguje. V pripade misopetrovica to je podla mna javascriptovy problem sposobeny nejakym pluginom. V ostatnych pripadoch to moze byt cache. Chapem, ze prvykrat je to sok, ale ked raz zistite, ako tie ikonky zobrazit, uz to budete vediet. Keby ich po tyzdni zapnem, tak tu budu komentare aky bordel (vizualne) to robi.



cervo mal si pravdu v incognito okne mi funguje aj tagovanie ako vidis...a aj citacia :) teraz uz len vyriesit to aby to fungovalo aj normalne..... :D
28.07.2013 - 15:28:24
00
musel som vo ff vypnut adblock, aby sa zobrazili ikony "citovat..."
28.07.2013 - 15:30:30
00
Tak vypnite adblock a pojde to. Aj misopetrovic. Aj tak tu nie je ziadna reklama (vo fore).

Matho2 pouzivame http://fortawesome.github.io/Font-Awesome/icons/. Ktoru by si navrhoval ako ikonku "Kupim" v bazare? V starej verzii to bolo podobne - ikonka penazi.
28.07.2013 - 15:40:14
00
ako ho vypnem?
28.07.2013 - 15:41:01
00
kde to hladat?
28.07.2013 - 15:41:17
00
keyboard_arrow_up