Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Asi pred tromi rokmi mi ukradli funglovku Canondalle z nosiča na aute-na ťažnom zariadení a pred dvomi týždňami mi opäť ***** moj 8-ročný Trek 6500 v Martine. ČURACI
Asi pred tromi rokmi mi ukradli funglovku Canondalle z nosiča na aute-na ťažnom zariadení a pred dvomi týždňami mi opäť ***** moj 8-ročný Trek 6500 v Martine. ČURACI
Úprimne je mi to ľúto ale ja mať bike na aute,tak sa od neho ani nehnem..
Stara pravda vraví PRÍlEŽITOSŤ ROBÍ ZLOZEJA a je to pravda...
no je, zjednodusene,ale prilezitost je len pokusenie,nie pre kazdeho ,...to uz ma clovek v sebe ze mu to nevadi a nakoniec to uz nie su nahodne prilezitosti ,ale zacne ich vyhladavat ci dokonca vytvarat...
Celkom zaujimavy clanok a video. V Cechach robila poistovna v centrach miest prieskum, ako rychlo ukradnu nezamknuty bajk. Mna dost prekvapilo, ze zlodejom tie bajky nechali.
no nadhera... ne ze by to robili opacne, ze ked zu podstrcia bajk na ukradnutie tak sup so zlodejom do basy, ale oni im ho este nechaju a aby ho nik nepoznal tak ho rozmazu...
no nadhera... ne ze by to robili opacne, ze ked zu podstrcia bajk na ukradnutie tak sup so zlodejom do basy, ale oni im ho este nechaju a aby ho nik nepoznal tak ho rozmazu...
nuž, pripadá mi to tak, že poisťovňa chcela zistiť, či sa im oplatí poisťovať bicykle proti krádeži................
zdá sa, že nechcú riešiť aby sa nekradlo, chcú len nastaviť podmienky aby na tom neboli stratoví
nuž, pripadá mi to tak, že poisťovňa chcela zistiť, či sa im oplatí poisťovať bicykle proti krádeži................
zdá sa, že nechcú riešiť aby sa nekradlo, chcú len nastaviť podmienky aby na tom neboli stratoví
asi mas pravdu, za vsetkym treba v prvom rade hladat peniaze
Bude nastavene vyssie ako je poistne auta, kedze auto je zabezpecene zvycajne lepsie a aj nasledna legalizacia auta je zlozitejsia, ako je to u bajku, ktory proste predas na inzerat o 300 km dalej...
smutné, že ľudia kradnú.
ja som šla do garáže na liberte a odišla som odtiaľ na aute. na libertu som si spomenula až za dva dni, keď som šla vrátiť do garáže auto myslela som si, že je v ťahu, ale zo susednej garáže vyšiel sused a dotlačil mi ju s úsmevom na tvári, že ju tam našiel a schoval, aby ju neukradli. dali sme si v krčme pivko a bola som rada, lebo starká by ma asi pod zem zahrabala, keby musela do kostola chodiť pešo.
ale napríklad, keď nám pred 4 rokmi vykradli pivnicu (vzali všetky mužove elektrostrojčeky a motorovú pílu), tak sme boli síce nahnevaní ale stále šťastní, lebo nevzali ani jeden zo 6 bicyklov. policajti sa samozrejme najskôr pýtali, že či sme niekomu nepožičali kľúče od pivnice... ale uzavreli to ako neriešiteľné. až teraz po toľkých rokoch som si dala do kopy dve a dve a myslím si, že to ukradli chlapi, čo nám boli zatepľovať panelák a v rámci toho aj pivnice. ale ísť na políciu a upozorniť ich na to, nech skontrolujú možnosť, že tieto partie chodia takto po robotách a potom do pol roka sa v bytovke nájde vykradnutých pár pivníc asi nemá žiadny zmysel.
inak to tiež riešime tak, že kdekoľvek sme, jeden ostáva strážiť, hoc aj 5 minútový nákup keď sú bicykle na streche auta.
a dokonca keď sme šli cyklo okolo slovenska, tak v lokalitách ako gelnica pred tesco sme ostávali pri aute dvaja dospelí, lebo tie tlupy tmavej omladiny nevyzerali vôbec prívetivo.
Minule som zaparkoval v Rači vedľa auta, čo malo kľúč zapichnutý v zámku dverí spolujazdca. Stálo tam takto dva týždne. Potom som ho videl parkovať inde, ale už bez tých kľúčov v zámku.
dnes 2.8.2013 cca 1830 mi ukradol nejaky dement moj bike z pred kauflandu v petrzalke. nechapem co to bol za k.k.ta lebo ked si nan sadol musel zistit ze je nepredajny. hlavne poznavacie znaky: stieborna odpruzena vidlica na 29"ram ktora nepruzi,cierna stahovacia sk paska na lavej strane vidly, nefunkcna predna brzda, ciastocne zosuchany napis "country", dva zlate kruzky pod predstavcom. rozdielne gripy.
ked ho niekto niekde uvidite, prosim vas budte taky dobry a zlamte doticnemu aspon ruky. dakujem
popripade mi se napiste kde ste ho videli
edit: nechapem ale ako to urobil pretoze ani rozstrihnuta zamka tam nebola, ludia chodili okolo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Úprimne je mi to ľúto ale ja mať bike na aute,tak sa od neho ani nehnem..
Stara pravda vraví PRÍlEŽITOSŤ ROBÍ ZLOZEJA a je to pravda...
Clanok:
http://zpravy.idnes.cz/nezabezpecene-kolo-zustane-na-ulici-prumerne-dve-hodiny-p28-/krimi.aspx?c=A130731_103249_domaci_mzi
Video:
http://video.idnes.cz/?c=A130731_103249_domaci_mzi&idVideo=V130731_114851_tv-zpravy_Eli
Kde a ako, z akého miesta?
asi mas pravdu, za vsetkym treba v prvom rade hladat peniaze
Takze poistne bude v rovnake ako cena biku.
a ty si robíš srandu?
ja som šla do garáže na liberte a odišla som odtiaľ na aute. na libertu som si spomenula až za dva dni, keď som šla vrátiť do garáže auto
ale napríklad, keď nám pred 4 rokmi vykradli pivnicu (vzali všetky mužove elektrostrojčeky a motorovú pílu), tak sme boli síce nahnevaní ale stále šťastní, lebo nevzali ani jeden zo 6 bicyklov. policajti sa samozrejme najskôr pýtali, že či sme niekomu nepožičali kľúče od pivnice... ale uzavreli to ako neriešiteľné. až teraz po toľkých rokoch som si dala do kopy dve a dve a myslím si, že to ukradli chlapi, čo nám boli zatepľovať panelák a v rámci toho aj pivnice. ale ísť na políciu a upozorniť ich na to, nech skontrolujú možnosť, že tieto partie chodia takto po robotách a potom do pol roka sa v bytovke nájde vykradnutých pár pivníc asi nemá žiadny zmysel.
inak to tiež riešime tak, že kdekoľvek sme, jeden ostáva strážiť, hoc aj 5 minútový nákup keď sú bicykle na streche auta.
a dokonca keď sme šli cyklo okolo slovenska, tak v lokalitách ako gelnica pred tesco sme ostávali pri aute dvaja dospelí, lebo tie tlupy tmavej omladiny nevyzerali vôbec prívetivo.
ked ho niekto niekde uvidite, prosim vas budte taky dobry a zlamte doticnemu aspon ruky. dakujem
popripade mi se napiste kde ste ho videli
edit: nechapem ale ako to urobil pretoze ani rozstrihnuta zamka tam nebola, ludia chodili okolo