Team30. Po tých spomínaných 1500km aj ložíská v zadnom kolese odišli a v prednom začínali robiť neplechu.
Práveže som na nich ani nejakú extra jamu netrafil, na tých Shimanách RS-20 som za tých x tisíc kilometrov kadejaké jamy potriafal, maximálne to skončilo defektom a miniosmičkou. ( Raz som trafil trochu nešťastne jednu megajamu v Hontianskych Nemciach a ustlal som si, na koleso mi tréner a 3 servisáci povedali, že je taký skrivený ráfik, že sa to nedá spraviť, aj š***** strelila; a spravilo sa nakoniec a s minimálnou osmičkou na ňom behám doteraz )
..perlička bolo "molto italiano" vedenie lanka prešmyku
Attachment:
PICT3956_X.jpg
..dal som staršie ksyriá, lebo sa mi nechcelo centrovať tie ťažšie fulcrumy čo s tým prišli a takto sa mi to zdá celkom funny farebné (aj s horedole modrý šedý plášť hh). Neviem čo s komínom.. či rezať alebo sr.. na to.. Nejako mi to zatiaľ neprekáža aj keď toto je asi max hore čo budem jazdiť.
TomasMen tak to su dost nepekne skusenosti. Asi ti tam hodili nejake "piatkove" naboje. duropero krasny Bianchi! Ja mam na tuto znacku slabost. Tie lanka zakladal dajaky vazny odbornik. Tak nech je toto jeho jedinou chybickou, nech sluzi k spokojnosti a vela krasnych km!
mne sa to Bianchi až tak nepáči hlavne kvôli nepomeru masívnej hlavovej trubky voči celkom subtílne pôsobiacej vidlici...to s tým lankom sa stane no ale lepšie si to všimnúť teraz
[ duropero krasny Bianchi! Ja mam na tuto znacku slabost. Tie lanka zakladal dajaky vazny odbornik. Tak nech je toto jeho jedinou chybickou, nech sluzi k spokojnosti a vela krasnych km!
dikes
tak ten bianchi je fakt pekna farebna kombinacia, aj s tymi striebornymi ksyriami to vyzera super
len kapsu treba dat mensiu
noo, do tejto zefalky sa zmesti duša, multikľúč, kľúče a hlavne aj pumpa - je to také maximum napráskané v čo najmenšej možnej veľkosti kapsy (hlavne kvôli pumpe..) stačí, že ma pri rozopnutom drese v týchto pekelných dňoch udiera do chrbta mobil.. Ale inak, v reáli nevyzerá tá kapsa taká veľká.. to ten fotoaparát
mne sa to Bianchi až tak nepáči hlavne kvôli nepomeru masívnej hlavovej trubky voči celkom subtílne pôsobiacej vidlici...to s tým lankom sa stane no ale lepšie si to všimnúť teraz
hej tá vidlica je málinko užšia hore - to jediné mi opticky nesedí.. nové CVčka myslím majú hrubšiu vidlicu hore.. ale trubka má až 185mm, preto som sa rozohdol pre tento rám. A nechcel som žiadne čierne/čiernočervené monštrum A to lanko... v podstate maličkosť, ale zastavil sa mi mozog nachvíľu ako som na to čumel...
Chcem sa ťa spýtať ,akú máš prosím ťa výšku a aky velký je tento rám ??Iba preto lebo aj ja chcem Infinito ibaže sia si počkám na 2014 Infinito CV a velmi váham medzi dvoma velkosťami ja mám 187cm a radili mi jednoznačne 57ku a nie som si uplne istý ?!Dakujem za odpoved.
crosswind74: toto je 57ka a mam 182. poziadal som o 100mm predstavec, ale asi som ani nemusel.. stare kovove ramy som jazdil 58cky a toto je porovnatelne co sa tyka dlzky hlavne - hornu trub. ma virtualne 56cm.. podla mna 57ka este zvladne tvoju vysky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
TomasMen, ktorú radu máš? Ja som kúpil Trimax vision t30, ale zatiaľ sú O.K.
Práveže som na nich ani nejakú extra jamu netrafil, na tých Shimanách RS-20 som za tých x tisíc kilometrov kadejaké jamy potriafal, maximálne to skončilo defektom a miniosmičkou. ( Raz som trafil trochu nešťastne jednu megajamu v Hontianskych Nemciach a ustlal som si, na koleso mi tréner a 3 servisáci povedali, že je taký skrivený ráfik, že sa to nedá spraviť, aj š***** strelila; a spravilo sa nakoniec a s minimálnou osmičkou na ňom behám doteraz
..perlička bolo "molto italiano" vedenie lanka prešmyku
..dal som staršie ksyriá, lebo sa mi nechcelo centrovať tie ťažšie fulcrumy čo s tým prišli a takto sa mi to zdá celkom funny farebné (aj s horedole modrý šedý plášť hh). Neviem čo s komínom.. či rezať alebo sr.. na to.. Nejako mi to zatiaľ neprekáža aj keď toto je asi max hore čo budem jazdiť.
duropero krasny Bianchi! Ja mam na tuto znacku slabost. Tie lanka zakladal dajaky vazny odbornik.
duropero krasny Bianchi! Ja mam na tuto znacku slabost. Tie lanka zakladal dajaky vazny odbornik.
dikes
noo, do tejto zefalky sa zmesti duša, multikľúč, kľúče a hlavne aj pumpa - je to také maximum napráskané v čo najmenšej možnej veľkosti kapsy (hlavne kvôli pumpe..) stačí, že ma pri rozopnutom drese v týchto pekelných dňoch udiera do chrbta mobil.. Ale inak, v reáli nevyzerá tá kapsa taká veľká.. to ten fotoaparát
hej tá vidlica je málinko užšia hore - to jediné mi opticky nesedí.. nové CVčka myslím majú hrubšiu vidlicu hore.. ale trubka má až 185mm, preto som sa rozohdol pre tento rám. A nechcel som žiadne čierne/čiernočervené monštrum