Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pytal si sa este na inych vyrobcov. Cannondale robi Synapse, co je konkurencia Roubaix resp. Domane. Na to sa este mozno pozri. Na Roubaix SL4 som odjazdil cca 500 km a aj ked nie som na Spesly a celkovo na tieto ´ komfortne ´ modely uz vobec nie, tak tento siel paradne. Ak by som si raz kupoval cestak tohto zamerania, tak by to urcite bol kandidat.
Zobraziť komentár 07.08.2013 - 19:38:32
00
Na tvoju váhu by som ti radil len nový a pevný carbón.jazdené sú buď riadne "vymačkané" alebo s prasklinami či kradnuté.a na ultegre.minimum teda domane 4.5.alebo madone 4.7,teda treba viac investovať.aj hliník za 1500.-má vidlicu z carbónu,no biednej kvality. hlinikáče a lacné carbóny proste nechaj vysušeným dedkom s malým dôchodkom.aby si to neoľutoval .osobne ti môžem poradiť bycigle.com všetci jazdia,a vyznajú sa,dobre poradia... mám 85 a jazdím 6.2 tak nebuď ani ty na seba lakomý ccc:

Heh, ja niesom na seba lakomy, len 2tis. € je mi uz vela dat za bicykel ako taky tolko penazi o ktore mozem lahko prist. Ved ani auto v takej hodnote nemam, Aj ked je pravda, ze do hifi som viac investoval , tak neako by som sa uz dokazal presvedcit:)
Pozeral som tu stranku bicygle.com a maju velmi dobre ceny na treky, dokonca na SK som lepsie nenasiel, len im musim napisat, ako to u nich funguje lebo priamo na stranke sa neda kupit. Aj by som tam skocil osobne, len som mimo SR dlhsiu dobu
Zobraziť komentár 09.08.2013 - 06:57:47
00
Pytal si sa este na inych vyrobcov. Cannondale robi Synapse, co je konkurencia Roubaix resp. Domane. Na to sa este mozno pozri. Na Roubaix SL4 som odjazdil cca 500 km a aj ked nie som na Spesly a celkovo na tieto ´ komfortne ´ modely uz vobec nie, tak tento siel paradne. Ak by som si raz kupoval cestak tohto zamerania, tak by to urcite bol kandidat.

Cannondale som uz pozeral. Spominal sa v druhom prispevku tu v sekcii.To je tiez podobna cenova kat. Treku . Na SL4 si chvali aj jeden znami, bohuzial to je vysoko nad limit, a pri mojom rocnom nabehu by som nevyuzil cely potencial.
Zobraziť komentár 09.08.2013 - 09:17:06
00
No len vies, ako to je. Kupis bicykel, dostanes sa do toho a hned budeš mat iny rocny nabeh :))))) Každopádne vela zdaru a dobry vyber !!
Zobraziť komentár 09.08.2013 - 09:30:18
00
keyboard_arrow_up