Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
Akurát včera som vyhral sem na MTBikerovy štartovné na Stupavský maratón a ten je v sobotu. Tak rozmýšlam že ny som tam išiel . Síce je to trošku ďalej od domova ale neva . Ak sa niečo zmení tak ti dám vedieť
A akú trasu plánuješ vo Veľkej Fatre?
RK-revuce-krížna-hreben na borisoa tam bud dalej až do rk,alebo dolu do revucej a po ceste na smrekovicu a hrebenom do rk
od17:30 som si supol mincol(ste ma navnadili) dolu cervenou luxusny technicky zjazdik na zazrivu... na mincole bolo vecer genialne.. vyhlady na vsetky pohoria slovenska
a po ceste na parnicu a pri orave do DK
49,2km/2h51min/1104m v pohodovom tempe
nejek fotky
nechodime....ina ako cesta prvej triedy asi nebude.. po opacnej strane ide cyklotrasa ale nieje kde prejst cez vah k salasu, dalsia možnosť je po zelenej ale 190vyskových metrov po zvaznici hore?... by som koli 10min po ceste neriesil
Ja som môj prvý maratón šiel dlhý Fatran 2010 a doteraz polmaratón nikdy Čo by si musel niečo odjazdiť, to ti nepomôže, aj tak to na tvojom prvom dlhom matatóne nepocítiš
Trochu stručnej geografie a geomorfológie aby sme vedeli kde to vlastne chodíme http://www.oravainfo.sk/orava.php?mnu=or2&inf=orava/pr_pom/horopis
Chcel by som niekedy dať hrebeň Skorušínskych vrchov, aspoň časti Skorušina (zaujala ma aj Oravická Magura). Bol tam niekto?
Dnes sme skusil s Kocnere ako chuti Orava. DK- Kubinska Hola - sedlo Prislop - po zvaznici spet na Kub. Holu, odtial cez Mincol do Zazrivej. Zo Zazrivej na Lucivnu, po zvaznici na Medziholie. Po zltej do Zazrivej Blelej a po statnej ceste do Parnice, odial cyklotrasou do DK. Spolu to dalo 89km a 2600 vyskovych. Super tereny, paradne single a zjazdy a pohodove vyslapy.
Za mna z Mincola super, take mam rad, Z medziholia to ma super flow, parada , som si nevsimol odbocku a isiel som kusok modru, to moze byt tiez chutovka z medzirozsutcov ? Ale pekny usek je aj to sedlo Prislop. Choc snad coskoro, ale tam ma odradza to nosenie, da sa spravit nejake to kolecko?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A akú trasu plánuješ vo Veľkej Fatre?
RK-revuce-krížna-hreben na borisoa tam bud dalej až do rk,alebo dolu do revucej a po ceste na smrekovicu a hrebenom do rk
a po ceste na parnicu a pri orave do DK
49,2km/2h51min/1104m v pohodovom tempe
nejek fotky
ako chodite na Salas Krajinka z Ruzomberskej strany? Celkom by som sa chcel vyhnut hlavnej ceste, i ked od konca Cernovej je to cca 2 km...
jedine co vidim v mape je zelena znacka a potom nejake neznacene lesne cesty..
ja len nahodou, ze ci tam nie je nejaka pristupova cesta o ktorej neviem
Chcel by som niekedy dať hrebeň Skorušínskych vrchov, aspoň časti Skorušina (zaujala ma aj Oravická Magura). Bol tam niekto?
P.S.: bacha na medveďov... http://www.youtube.com/watch?v=QXdjPg4hQh4