dovo, zháňal som všade možne už dávnejšie, nikde to už nemali...
Rozmýšľal som, že miesto tohto radenia tam dám rámové radenie Shimano Tourney, nové brzdy a brzdové páčky Shimano BL-R400 /600, nech to už má kompletnú sadu.
keď už som ho umýval pred pretekmi, tak ho dám aj sem oproti sérií je tam zmena len v predstavci (110) a sedle, časom snáď pribudnú nejaké lepšie kolesá a sedlovka + rajdy s číny držiaky na svetlá si nevšímať, sú tam len prechodne...
Ja len, aby si tie rajdy z Číny nehľadal v zjazde po zemi..
Ono celkovo karbónové riadítka nie sú veľmi pevné.
Farebne super
Už si vide zlomene karbnonové rajdy ? Hliník ma tendenciu ulomiť sa, karbón praskne, vymrví sa pojivo no vlákna nepretrhneš takže asi len ovisnú. Ešte som nevidel žiadne zlomené no tajne dúfam že by to tak nejako malo fungovať . Asi preto, že som práve dnes svoje 300 g hliníkové vymenil za 165 g karbónové.
Už si vide zlomene karbnonové rajdy ? Hliník ma tendenciu ulomiť sa, karbón praskne, vymrví sa pojivo no vlákna nepretrhneš takže asi len ovisnú. Ešte som nevidel žiadne zlomené no tajne dúfam že by to tak nejako malo fungovať . Asi preto, že som práve dnes svoje 300 g hliníkové vymenil za 165 g karbónové.
Ja som videl viacere zlomene karbonove rajdy ci uz MTB alebo cetsne... zlomene a oddelene od druhej casti
aj ja, no oddelene boli silou, pripadne nejakou pomocou. Ale hlavne sa nezlomili len pohladom na ne. Hlavny problem su velmi dotiahnute objimky bud samotnych komponentov, gripov alebo predstavca. Tam to rupne ako prve ked sa to prepiskne. Lebo niekomu keď sa niečo pretočí tak logicky viac dotiahne, na hlinníku to je fajn, no na karbóne treba zvyšovať trenie a nie momenty.
Ale zase bavíme sa o normálnych karbón riadítkach a sedlovkách. Nejaké 90g rajdy a sedlovky sú už fakt extrém tam už sú kompromisy..
Dotahujem momentakom. Horsie je to s padanim aj vcera so si ustlal cez rajdy ... aj ked je to zvycajne na horaku ked prepisknem zjazdy. Na cestaku sa mieste vaznejsie spadnut nepodarilo ( a sufam ze to tak aj zostane )
Konečne mi dobrá duša požičala normálny bicykel.. Veľkosť je síce 52cm, keďže to je bicykel Dukly Trenčín - Merida po Marošovi Kováčovi, ale v pohode sa tam zloží aj mojich 187cm. Karbón na Ultegre, nesťažujem sa...
Je až zarážajúce ako protichodne vnímame jednotlivé bajky,tento je úplne farebne ,,rozladený,,ani trochu sa mi nepáči(dizajnovo),ale to je do veľkej miery otázka toho, komu sa páčia aké farebné kombinácie...
Optimus, hodil som tam prvé koleso čo som doma našiel, keďže ja ladím kolo do bielo-čierno-červenej tak väčšinu plášťov mám červených, treba to brať s rezervou, je to len také núdzové riešenie...
Oproti Favoritu z 1968 aj Wilieru z 2001 je to "trochu" rozdiel.. Môj bicykel asi nebude opravený nikdy, čakám naň, čakám a stále nič...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rozmýšľal som, že miesto tohto radenia tam dám rámové radenie Shimano Tourney, nové brzdy a brzdové páčky Shimano BL-R400 /600, nech to už má kompletnú sadu.
Ak chceš, mám na predaj http://katalog.paul-lange-oslany.sk/shimano-komponenty/shimano-tourney/radenie-sl-sy20a-7-dvojpacka-zadna-sis-s-objimkou-na-ramovu-trubku-lanka/c31000000492p699478.html
http://bicykel.0905.sk/brzdove-paky-bl-r400par-cierne/c31000000412p700577.html
20€ + pošta a máš to u teba. zánovné jazdené 30km pridám aj jednu cestnú brzdu no name
Nuz, bud to bude pocasim alebo hladom. Normalne taky opity nebyvam.
kamaratkin bike
Farebne super
Farebne super
Už si vide zlomene karbnonové rajdy ? Hliník ma tendenciu ulomiť sa, karbón praskne, vymrví sa pojivo no vlákna nepretrhneš takže asi len ovisnú. Ešte som nevidel žiadne zlomené no tajne dúfam že by to tak nejako malo fungovať
Ja som videl viacere zlomene karbonove rajdy ci uz MTB alebo cetsne... zlomene a oddelene od druhej casti
Ale zase bavíme sa o normálnych karbón riadítkach a sedlovkách. Nejaké 90g rajdy a sedlovky sú už fakt extrém tam už sú kompromisy..
Je až zarážajúce ako protichodne vnímame jednotlivé bajky,tento je úplne farebne ,,rozladený,,ani trochu sa mi nepáči(dizajnovo),ale to je do veľkej miery otázka toho, komu sa páčia aké farebné kombinácie...
Oproti Favoritu z 1968 aj Wilieru z 2001 je to "trochu" rozdiel..
bude puk puk? prave Peto Bacik mi vravel, ze chalani z Dukly BA sa stazuju ze karbonove Meridy pukaju