Je až zarážajúce ako protichodne vnímame jednotlivé bajky,tento je úplne farebne ,,rozladený,,ani trochu sa mi nepáči(dizajnovo),ale to je do veľkej miery otázka toho, komu sa páčia aké farebné kombinácie...
porovnaval som s tym co sem tomas hadzal predtam ako nahrady za focus-a
jj, keby tam das aj dopredu cierny plast tak je cely na jednicku, a mozno este vnutorne vedenie laniek na radeni a bude "enonuno" btw dobry je ten karbon od meridy ?
Ja neviem, táto Merida si svoje odžila a drží
Meniť na tom nejdem nič, dostal som to takto (bez kolies) na pár dní. Teda sedlo a pedále asi budem musieť, ale ešte neviem ako, dobre sú dotiahnuté...
Optimus, hodil som tam prvé koleso čo som doma našiel, keďže ja ladím kolo do bielo-čierno-červenej tak väčšinu plášťov mám červených, treba to brať s rezervou, je to len také núdzové riešenie...
Oproti Favoritu z 1968 aj Wilieru z 2001 je to "trochu" rozdiel.. Môj bicykel asi nebude opravený nikdy, čakám naň, čakám a stále nič...
Tomáš,keď si spomenul Favorit,prepadla ma silná nostalgia,na takom bicykli som v roku 1985 začínal jazdiť prvé kilometre,vzadu 4-koliečko ...
Mirec ak ti sedí totok sedlo, tak skús niektoré z vyšších rad od SMP..
Ja som jazdil, tiež na tomto sedle, a keď som kúpil SMP Composit tak som bol neskutočne nadšený.. dovtedy s inými sedlami to bol boj.
A to je ešte Composit bez polstrovania, čiže dosť extrém, najväčšia výhoda, že spomedzi nôh sa stratí mohutnosť Plusu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
porovnaval som s tym co sem tomas hadzal predtam ako nahrady za focus-a
Meniť na tom nejdem nič, dostal som to takto (bez kolies) na pár dní. Teda sedlo a pedále asi budem musieť, ale ešte neviem ako, dobre sú dotiahnuté...
Oproti Favoritu z 1968 aj Wilieru z 2001 je to "trochu" rozdiel..
Tomáš,keď si spomenul Favorit,prepadla ma silná nostalgia,na takom bicykli som v roku 1985 začínal jazdiť prvé kilometre,vzadu 4-koliečko
Ja som jazdil, tiež na tomto sedle, a keď som kúpil SMP Composit tak som bol neskutočne nadšený.. dovtedy s inými sedlami to bol boj.
A to je ešte Composit bez polstrovania, čiže dosť extrém, najväčšia výhoda, že spomedzi nôh sa stratí mohutnosť Plusu
Ako si to myslel?