Lokalizácia
Formulár sa odosiela
zdravim, dost neoriginalna tema, ale sak spytam sa. Nedavno mi kellys zacal praskat, asi po 1800km najazdenych. Mna napadlo ze to bude asi stredove zlozenie, kedze praskanie sa objavi ked taham v stoji, konkretne lavou nohou. Ale potom som zacal trochu studovat teoriu praskania v bicykloch a zaujala ma chyra, ze kellys ramy praskaju. (zdroj chyry komponenty/praskanie-t23251-15.html ) A zaujala ma hlavne preto, ze davnejsie som mal tiez kellys, ktory po mne zdedil brat, a na nom tiez tak po roku zacalo nieco pukat/praskat. Ma s tym niekto nejaku skusenost? A tentokrat to chcem blizsie analyzovat, lebo servisy maju taky zvyk, ze zakaznik si ma tipnut co ma za problem, servisak povie vymenit, zaplatit a modlit sa, aby bol problem tam kde som si tipol, co byva vacsinou zle ( a v servise su asi radi ked ludia tipuju a vracaju sa). Dalej som sa docital o sedlovke, ale to fakt, fakt nedokazem pochopit ako je mozne... A mozno by sa oplatilo rozobrat ten stred, este som to nerobil, aka je cca obtiaznost oproti rozoberaniu predneho naboja? :D alebo riziko, ze nieco pokazim/nezlozim? Ide o to ze pozajtra je greenbike a nechcem velmi riskovat ze si znepojazdnim bike.. Ale nechcem ani praskat :D

Dakujem za rady.
Zobraziť komentár 22.08.2013 - 22:03:21
00
Precitaj si tuto temu a zistis, ze najistejsi sposob ako odstranit pukanie je vsetko rozobrat, vycistit, namazat a opat poskladat.
Zobraziť komentár 22.08.2013 - 22:18:47
00
keyboard_arrow_up