Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
Oravická Magura (Magura Witowska) 1232 m, ležiaca v Západných Tatrách na slovensko-poľských hraniciach je zaujímavý cyklovrchol. Samotný vrchol je však zarastený, zaujímavejšia je výstupová trasa z Tichej doliny s peknými výhľadmi. Tu je trochu viac.
taak dnes to bolo v singl rezii... o 10tej cez Porubu do Parnice-Lucivnej a zvaznicou na sedlo Medziholie , na zvaznici 2 auta lesnej straze... hned si ma dochytili. ale s prislubom jazdy len po koniec cesty ma pustili .. zvaznica koncila 50m pod sedlom..
dolu po zltej smer Zazriva,6km singlom
dalej cez Plesivu na Mraznicu, kde som stretol 5tich zufalych junakov na opekacke s rozdrapenou dusou na kolecku, pytali dusu a pumpu.. tak som pomohol nech nemusi ist dolu na trave v plasti aj klobasky dali zajest . dalej som pokracoval pri plynovode az na modru,kde som odbocil smer Kubinska hola a cez trniny do DK
luxusne pojazdenie... ale po obede pekelne na zvaznici
55km/3h28min/1504m
tento starší okruh sa mi páči, kedy je to najlepšie ísť, asi cez týždeň však? teraz skončia prázdniny tak tam nebude tak plno pod Rozsutcom...prípadne nejaké pokračovanie okruhu by sa nedalo nech to má tak kolo 80? možno ešte tou červenou dole späť do Zázrivej... alebo cez Vasiľovskú na Paráč...nešiel to niekto ešte či je to ako tak zjazdné?
Po červenej do Zázrivej sa nedá a ďalej na Hoľu je to dosť stŕme, ale mohol by si pokračovať na Havraniu, potom lesnou cestou až na žltú turistickú a za chvíľu /miestami tlačenie/ si na Vasiľovskej holi. Odtiaľ môžeš pokračovať tromi smermi, podľa toho, kde chceš skončiť
z sedla Hole sa da na Vasliovsku v pohode.. je to tam zjazdne. dalej na Parac to bolo koreniste ale zjazdne, len posledny vyslap na Parac, to bolo uz zarastene a kmene padnute. dalo sa prejst az na sedlo nad Lesnou... peknym pralesom
Da sa aj z Vasilovskej dolu zltou a po zvaznici do Konskej Zazrivej post595631.html#p595631
dnes sme si dali zihadlovu trasu - Kraľovany - Lučivná - Medziholie - po žltej do Zázrivej - potom cez Plešivú na Mrazenicu...tu sme nanešťastie skúsili ten chodník cez Zamartincové (nabudúce pôjdeme klasika po cyklotrase )...ledva vidno tú odbočku, ale tak Locus pomohol...pekných bolo tak 400 metrov, zvyšok len kolaje a bordel od lesakov...aspoň sme našli dva dubáčiky, ale nechali sme ich tam potom hore na Kubínsku a po modrej do Vasiľovského sedla...odtiaľ po žltej, spočiatku pekný chodník ale dole zase len koľaje od lesákov...zo Zázrivej už len po ceste lebo sme toho mali plné kecky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oravická Magura (Magura Witowska) 1232 m, ležiaca v Západných Tatrách na slovensko-poľských hraniciach je zaujímavý cyklovrchol. Samotný vrchol je však zarastený, zaujímavejšia je výstupová trasa z Tichej doliny s peknými výhľadmi. Tu je trochu viac.
36km/2h07/994m
dolu po zltej smer Zazriva,6km singlom
dalej cez Plesivu na Mraznicu, kde som stretol 5tich zufalych junakov na opekacke s rozdrapenou dusou na kolecku, pytali dusu a pumpu.. tak som pomohol nech nemusi ist dolu na trave v plasti
luxusne pojazdenie... ale po obede pekelne na zvaznici
55km/3h28min/1504m
tento starší okruh sa mi páči, kedy je to najlepšie ísť, asi cez týždeň však? teraz skončia prázdniny tak tam nebude tak plno pod Rozsutcom...prípadne nejaké pokračovanie okruhu by sa nedalo nech to má tak kolo 80?
Da sa aj z Vasilovskej dolu zltou a po zvaznici do Konskej Zazrivej
post595631.html#p595631