Indurain milujem ludi, ktori odpovedaju za inych a este priblblo. takze ta poprosim, aby si si podobne duchaplne reci typu "lebo medved" nechal pre inych matt ved preto. nejakemu novemu BHcku by bolo zrejme smutno a elektrickej Dure tiez a vymen hovorcu
Tak konečne doma komin nekomentovat, o tyzden pojde dole. Fotka narychlo - kvalita nic moc, ani sedlo nie je nastavene, uz som po tomto dni nevladal Pre mna vyzorovo super, hlavne nazivo (subjektivny nazor)
Dik za komentare. Snazil som sa to co najviac zladit. Este vymenit potom podlozku pod predstavcom za ciernu Zajtra sa hadam dostanem na kratky trening. Inak samozrejme som sa na neho asi 10 minut len pozeral
Tak mne osobne sa šedá Ultegra 6600 páči
Ale máš pravdu v jednom, 6700 sa mi nepáčila vôbec. Ale nemáš pravdu v čiernej sade. Čierna je 105ka 5600 alebo 5700, kdežto Ultegra 6800 je taká poriadne tmavá šedá.
a som to myslel hlavne tak ze doteraz tie strieborne sa nehodili na vsetky bajky.....iba na niektore...takto sa konecne bude dat ladit aj s ciernymi/ hodne tmavo sedymi komponentami
peter1: krásny trek nebol včera ráno náhodou ešte v Oslanoch? lebo naživo vyzeral neskutočne najmä tie kolesá sa tam veľmi hodia (jeden s kandidátov na výmenu na mojom giante)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lebo "medveď". Mechanika je istota a ako povedal Kreuziger starší "nejvíc".
Ináč je to nádherný kúsok
matt ved preto. nejakemu novemu BHcku by bolo zrejme smutno a elektrickej Dure tiez
Potom prosím ťa poslušne hlás dojem z novej Ultegry, pokojne aj do súkromných správ, ďakujem veľmi pekne.
Ale máš pravdu v jednom, 6700 sa mi nepáčila vôbec. Ale nemáš pravdu v čiernej sade. Čierna je 105ka 5600 alebo 5700, kdežto Ultegra 6800 je taká poriadne tmavá šedá.