Saldi mohol by som vediet na co ti je tato informacia?
Inak odpoved na nu je vcelku jednoducha, pocitaj s tym, ze tie najdrahsie.... mozno drahsie ako cely tvoj bajk... ma taka informacia vobec pre teba vyznam?
tie vychadzaju na 570 gr, no videla som uz aj 420 gr, no neviem kde, tusim deore alebo shimano
ozaj, dnes ti ide...
ak to chces na kotuce, tak su ti tie extralajty aj tak na prd
ak chces silou, mocou minat peniaze na nove kolesa, tak ja by som isiel do nejakej osvedcenej klasiky-crossmax, dt-swiss...a neriesil by som par gramov hore-dole
marecej, dik
Pred 2 tyzdnami som bola vo Viedni (neviem ako sa presne vola ten obchod, no kukali sme bike Cube) a videla som tam cervene kolesa s cervenym a jednym zltym vypletom, no na nete ich neviem najst tusim ze stali 749 EUR
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale aj najpevnejšie a zároveň za slušné lówe
Inak odpoved na nu je vcelku jednoducha, pocitaj s tym, ze tie najdrahsie.... mozno drahsie ako cely tvoj bajk... ma taka informacia vobec pre teba vyznam?
budes musiet este 300 eur dosetrit
1348 je cena na extralite webshope...
to co si dnes obedovala by som uz nikdy v zivote nejedol
viete o nejakych s cervenym vypletom? cervenymi nabojmi?
http://www.industrynine.net/official/ultralite.html
v europe to vsak nezozenies
na tvojom ieste by som sa pozrel op tune King/Kong
http://bicy.cz/katalog/?det=1073&hledat=TUNE&kat1=3
ozaj, dnes ti ide...
ak to chces na kotuce, tak su ti tie extralajty aj tak na prd
ak chces silou, mocou minat peniaze na nove kolesa, tak ja by som isiel do nejakej osvedcenej klasiky-crossmax, dt-swiss...a neriesil by som par gramov hore-dole
jaj taaak, to si mohla hned povedat
Inak 420g na jedno koleso, predpokladam, ze tosi vydelila dvojkou vahu nejakeho zadneho kolesa a na predne si zabudla....
Pred 2 tyzdnami som bola vo Viedni (neviem ako sa presne vola ten obchod, no kukali sme bike Cube) a videla som tam cervene kolesa s cervenym a jednym zltym vypletom, no na nete ich neviem najst