pri reklamacii vidlice absolutne nepoznaju reklamacny poriadok snazia sa ludi **********t --> vlastnimi vymislenymi pravidlami az ked som im pohrozil obchodnou inspekciou tak sa posrali a dal im na nu cislo tak za ca li bit neskutocne ustretovy nic u nich nekupujte len tak ich polozime na kolena
Môj zážitok, ale z iného bikeshopu, ako reakcia na "poi"
Ked som kupoval bike, tak sme dohodli cenu, niečo sa poprehadzovalo ...
ked som prišiel do predajne cca po 14 dňoch (bike už bol dávno doma) tak ma predavač zavolal, že s cenou nebolo všetko v poriadku. Až ma hrklo do boku a bol som pripravený na všetko ale nie na to čo následovalo. Zle mi vypočítali cenu a mám u nich krediť 1500,- Sk, ktorí si možem zobrať v hotovosti, alebo použiť na nákup ...
2poi: patríš k ludom ktorým by som sa bál nechať postrážiť bike, ked si idem kúpiť kofolu. Ako tak pozerám, tak sa strašne rád vytešuješ na nešťastí druhých. Pevne verím, že sa ti to raz vráti.
pre romana a rasta: tak ako tu uz bolo spomenute-kaktus kasle na tych kdo si hned neche kupit najvyssie a najdrahsie rajdy(alebo ine...),a urcite medzi nich patri par bikerov na tomto fore(aj ja nejsom najbohatsi)-tak preco za ich pristup by som im mal este pripominat to ze sa okaslali- keby sa z toho aspon poucili a viac sa venovali zakaznikovi lenze to tazko, lebo maju kesov az nad hlavu a preto asi pristup ostane rovnaky, ak sa este nezhorsi--( niet nad LiBike )
a este daco (roman) neviem co by som urobil keby si mi dal postrazit bike a isiel si kupit kofolu,lebo s takym dacim som sa este nestretol--ja a ty ktorym strazim bajky si chodia kupit zasadne PIVO.
serioznosť predajcu je jedna vec, ale serioznosť a čestnosť zákazníka druhá. Keby si sa s tým nepochválil tak by to nikto nevedel a bol by klud.
Osobne by ma trápilo svedomie, bez ohladu na predajcu (samozrejme pokial by nebola arogancia ..)
Nazval si ich debilmi, za to že sa pomýlili? .... buť taký láskavý a radšej už o tom nehovor a užívaj chybu druhých.
bolo to myslené uplne inak ako si to pochopil.
takto: platil v obchode (potraviny) a omylom mi vydala o 50,- viac ako mala. Ked som len chcel otvoriť hubu, že mi zle vydala, tak sa na mňa oborila, čo si o sebe myslím, že ona mi dala správne .... tak som poďakoval a odišiel.
poi tak prečo si išiel do kakáča a nie do LiBike???
Ja osobne tam chodím od ich vzniku a vživote som sa nestretol s neochotou alebo aroganciou predavača či som kupoval tovar za 5 sk alebo za 30000 sk.Jediný problém čo tam bol a to ma výtáčalo bola majitelova žena ktorá do všetkého mudrovala až raz som jej povedal že nech sa do mna nestará ja viem čo chcem a aj si to kúpim a keď to nemajú kúpim indea nech ma neotravuje s jej blbím nápadmi a odvtedy bol pokoj.Veď aj mala prezývku Vasilisa premúdra.
to poi: to co si urobil je v podstate sprosta kradez. keby si si dobre prezrel galeriu a videl ake biky nam tu rasto poukazoval, tych 30 kuskov by ti isto v hlave nevrtalo a ocami by si nevykrucal
2kalabaster: nechcel som to takto napísať, ale uplne súhlasím. navrhujem sa k tomuto už nevracať, alebo sa presunúť niekde inde (H+H) nakolko toto sem napatrí a s obchodom to má už len málo spoločné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked som kupoval bike, tak sme dohodli cenu, niečo sa poprehadzovalo ...
ked som prišiel do predajne cca po 14 dňoch (bike už bol dávno doma) tak ma predavač zavolal, že s cenou nebolo všetko v poriadku. Až ma hrklo do boku a bol som pripravený na všetko ale nie na to čo následovalo. Zle mi vypočítali cenu a mám u nich krediť 1500,- Sk, ktorí si možem zobrať v hotovosti, alebo použiť na nákup ...
2poi: patríš k ludom ktorým by som sa bál nechať postrážiť bike, ked si idem kúpiť kofolu. Ako tak pozerám, tak sa strašne rád vytešuješ na nešťastí druhých. Pevne verím, že sa ti to raz vráti.
napis z ktoreho, to predsa stoji za zverejnenie a peknu reklamu...
ŠS BA
uprednostnujem najviac
a este daco (roman) neviem co by som urobil keby si mi dal postrazit bike a isiel si kupit kofolu,lebo s takym dacim som sa este nestretol--ja a ty ktorym strazim bajky si chodia kupit zasadne PIVO.
Osobne by ma trápilo svedomie, bez ohladu na predajcu (samozrejme pokial by nebola arogancia ..)
Nazval si ich debilmi, za to že sa pomýlili? .... buť taký láskavý a radšej už o tom nehovor a užívaj chybu druhých.
Verím tomu, že teraz poi povie, že boli arogantní.
takto: platil v obchode (potraviny) a omylom mi vydala o 50,- viac ako mala. Ked som len chcel otvoriť hubu, že mi zle vydala, tak sa na mňa oborila, čo si o sebe myslím, že ona mi dala správne .... tak som poďakoval a odišiel.
Ja osobne tam chodím od ich vzniku a vživote som sa nestretol s neochotou alebo aroganciou predavača či som kupoval tovar za 5 sk alebo za 30000 sk.Jediný problém čo tam bol a to ma výtáčalo bola majitelova žena ktorá do všetkého mudrovala až raz som jej povedal že nech sa do mna nestará ja viem čo chcem a aj si to kúpim a keď to nemajú kúpim indea nech ma neotravuje s jej blbím nápadmi a odvtedy bol pokoj.Veď aj mala prezývku Vasilisa premúdra.
Chodim do biskupic a to je asi najlepsi obchod.
ja davam:,,lebo som vtedy LiBike este nepoznal, tak preto,,
este daco - co si kupoval za 30litrov(ja len zo zvedavosti)