za tu cenu sa ti ovela viac oplati kupt naboje tune King/Kong a zapliest ich do rafkov mavic xc717 s dratmi dt revolution, te kolesa budu lahsie, lacnejsie aj krajsie
ano, viem, ze predne a zadne sa odlisuju hmotnostou a cenou a uz som ich mala aj v ruke a pacia sa mi, takze hura na nakupy.. nahodou nejde niekto coskoro do rakuska?
este jedna vyhoda skladania kolies, ked sa ti nieco pokasle, bud spic, raf, alebo... tak si to mozes v poho vymenit... horsie je to uz z celymi kolesami, ked mas nejake spec koleso, tak zohnat na to spice a spol, tak to uz je horsie...
saldi keď som to pochopil správne tak si ochotná dať 800 Eur za kolesá len preto aby sa ti vykladal lahšie na strechu auta ako píšeš vyššie?? Tak to už som úplne mimo potom
saldi keď som to pochopil správne tak si ochotná dať 800 Eur za kolesá len preto aby sa ti vykladal lahšie na strechu auta ako píšeš vyššie?? Tak to už som úplne mimo potom
takze saldi...ked sa budem o polnoci nudit, tak ti mozem vyskladat :
naboje : American Classic Disc ( 130gr/225gr ) spice : DT Revolution ( cca 280gr )
niple : DT alu ( cca 20gr )
rafky : ZTR NoTubes Olympic ( cca 660gr ...mal som tu totiz v predajni tieto rafky pre jedneho a jeden vazil 322gr a druhy 334gr )
cele kolesa vazia cca 1315gr ...cena cca 18 000,-
btw...nestretli sme sa nahodou v Brezne ked som tlacil do hlavy ten nechutny salat a rozpraval sa s Mlekom?
nakolko sa stazoval kamarat pri dvihani biku na hmotnost (12,5kg), tak nepomoze ze ja schudnem Ide o umiestnenie biku na zahradku auta. Aj preto mam zaujem o vymenu kolies
kamarat by mal asi zacat posilovat, ked sa tak stazuje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.xxcycle.com/crossmax-slr-dis ... nt,,de.php
http://www.xxcycle.com/crossmax-slr-dis ... nt,,de.php
ja som hned vravel, ze crossmaxy to istia
http://www.xxcycle.com/crossmax-slr-dis ... ar,,de.php
nechaj si poradit. Ja mam spominane rafy XC717 s DT Revolution spicmi len naby mam DT 240 a mozem potvrdit, ze tie kolesa su lahke, pekne a funkcne.
Zdar!
nechaj si poradit. Ja mam spominane rafy XC717 s DT Revolution spicmi len naby mam DT 240 a mozem potvrdit, ze tie kolesa su lahke, pekne a funkcne.
Zdar!
pekna kombinacia, inak aj na tychto naboch moze byt trochu cervenej, no neviem, ci to bude saldi stacit...predsa len je je to zena...
Pravda. Ja mam sice sede nalepky, ale 2 spolujazdci maju tie cervene.
Zdar!
tak tak
aj ja som to tak pochopil+musia ladit s ramom
naboje : American Classic Disc ( 130gr/225gr )
spice : DT Revolution ( cca 280gr )
niple : DT alu ( cca 20gr )
rafky : ZTR NoTubes Olympic ( cca 660gr ...mal som tu totiz v predajni tieto rafky pre jedneho a jeden vazil 322gr a druhy 334gr )
cele kolesa vazia cca 1315gr ...cena cca 18 000,-
btw...nestretli sme sa nahodou v Brezne ked som tlacil do hlavy ten nechutny salat a rozpraval sa s Mlekom?
kamarat by mal asi zacat posilovat, ked sa tak stazuje