chalani pojde na to nova Ultegra 6800
52/36 kluky takze som zvedavy....hadam to bude to co chcem aby to bolo....doteraz som jazdil 53/39 dufam ze toto mi sadne lepsie
plus namiesto 172,5 kluk budu 175....ak by sa dalo tak aj dlhsie len netusim ci shimano robi originalne aj rozmery napr 177,5
Tá Strada je dizajnovo super(hlavne tá vidlica nemá chybu)-len tú sedlovku +sedlo by som dal v momente preč,podľa mňa tam vôbec nepasujú.Ten Ghost je tiež celkom ,,šik,,(a to ja mám odpor voči matne čiernej )ale určite by som ten rám neosadil tmavošedou ultegrou,ja by som volil strieborné komponenty,takto je to všetko s výnimkou kazety jednotvárne.
Ghost je v katalogovej vybave a podla mna by tam striwbornw kluky vyzerali grcne....
na strade predstavec rajdy a sedlovka su len docasne....bude sa objednavat karbon a cierny sedlo zostva je ultra lahke hlavne vyhovuje mojej riti nwbudem predsa jazdit na sedle co sa hodi na bajk a ja pritom trpim lebo na nom neobsedim ani 30km.....
sedlo zostva je ultra lahke hlavne vyhovuje mojej riti nwbudem predsa jazdit na sedle co sa hodi na bajk a ja pritom trpim lebo na nom neobsedim ani 30km..... [/quote]
Jasné, Michal,ja som hodnotil to sedlo dizajnovo,a nie jeho kvalitu,ale je veľa sediel ktoré by tam super zapasovali a zadok neodíde po 30km, ale pokial ti vyhovuje,nie je o čom debatovať...
kazdemu sadne ine sedlo cize to co je oznacovane za ultrapohodlne sedlo moze niekomu nevyhovovat a kedze mi toto sedi tak kym nepukne neopravitelne tak ho menit nebudem a potom som videl nieco podobne tiez plastove ale trosku ine a bolo to zda sa mi na meridackej stranke.....len to teraz neviem najst cena 60 eur ...tak by som tam potom pacol take nieco
a hlavne ja som ho mal zadarmo a paci sa mi lebo je netradicne
a karbon rajdy s integrovanim predstavcom a karbon sedlovka uz su vybavene
posed je rovnaky ram je na dlzku taky isty a sedi sa mi na nom dobre vravim uz som na nom jazdil
mam zasadnejsiu otazku....hadam je tu niekto kto mi bude vediet poradit...
mam mavic cosmic ssc rocnik asi 2009 podla toho co som nasiel na nete...bol tam 10 speed orech shimano...ked som kupoval campa orech bolo tam pisane ze s takou malou podlozkou je orech pouzitelny s 11speed kazetou....teraz som orech prehodil zase na shimanacky...aj s tou podlozkou s ktorou by to malo byt pouzitelne na 11 speed
na nete som ale cital ze minimalne s campa 11 speed kazetou to pouzitelne nieje ze je tam nejaky problem ze kazeta si zavadzia s vypletom...
neviete mi niekto poradit ci to bude kompatibilne?? moje cosmic-ky a ultegra 6800 kazeta?
tym padom ak niekto potrebujete mam dva mavic orechy ktore nemam ako vyuzit jeden campa jeden shimano ten campa ma za sebou len 500km shimano je tiez v super stave:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co na to das, ultegru?
52/36 kluky
plus namiesto 172,5 kluk budu 175....ak by sa dalo tak aj dlhsie len netusim ci shimano robi originalne aj rozmery napr 177,5
na strade predstavec rajdy a sedlovka su len docasne....bude sa objednavat karbon
Jasné, Michal,ja som hodnotil to sedlo dizajnovo,a nie jeho kvalitu,ale je veľa sediel ktoré by tam super zapasovali a zadok neodíde po 30km, ale pokial ti vyhovuje,nie je o čom debatovať...
a hlavne ja som ho mal zadarmo
a karbon rajdy s integrovanim predstavcom a karbon sedlovka uz su vybavene
mam zasadnejsiu otazku....hadam je tu niekto kto mi bude vediet poradit...
mam mavic cosmic ssc rocnik asi 2009 podla toho co som nasiel na nete...bol tam 10 speed orech shimano...ked som kupoval campa orech bolo tam pisane ze s takou malou podlozkou je orech pouzitelny s 11speed kazetou....teraz som orech prehodil zase na shimanacky...aj s tou podlozkou s ktorou by to malo byt pouzitelne na 11 speed
na nete som ale cital ze minimalne s campa 11 speed kazetou to pouzitelne nieje ze je tam nejaky problem ze kazeta si zavadzia s vypletom...
neviete mi niekto poradit ci to bude kompatibilne?? moje cosmic-ky a ultegra 6800 kazeta?
tym padom ak niekto potrebujete mam dva mavic orechy ktore nemam ako vyuzit