Povedal som mu nech pocka na ostatnych aby nezabludili. A vyslo to.
Dalsou fintou bolo vyrazit skor, alebo ked pismenkoval alebo telefonoval.
Alebo mu dat robit zapis do vrcholovych knih, ktorych sme mali na trati niekolko.
Priehyba - Horosovik dal v kuse v sedle bez prestavky iba on.
...veru, veru...pravdu mas, aj so sarkanom, aj s hodnotenim trasy...
Este by som spomenul obcerstvenie (fajny gulasik) v Hervartove na koniec jazdy, dakujeme domacim...
Ja pridam len jednu fotku, zas som viac krucil jak focil...(teda snazil som sa krucic... )
"Len on" a "Len on II. " su predsa ochranne znacky registrovane nasimi dvoma najonakvejsimi politikmi. Nerad by som ich na al, preto som pouzil podla mna synonymum "iba on".
Edit: ten prispevok som pisal este predtym, ako to jkolo ozrejmil. A vyzera to tak, ze som sa trafil... Len jkolo to dokaze. Dobry slogan... Ake su najblizsie volby? ... uz ich nestihnes...
Nebulo o cim pisac... Ta nikto nic nepisal. Teraz je. Vidlica dakde v Ilave, tak cestak vycitil prilezitost a uspesne ma prehovoril.
Radoszyce-Komancza-Czystogarb-Moszczaniec - na vacsine usekov otrasna rozbita cesta.
Poslednych 50 km proti juznemu vetru podla predpovede 2 m/s (co je rychlost zrychlenej chodze -> 7.2 km/h), realne aspon tri krat tolko (odfukovalo ludom siltovky z hlavy)... copyrightwww.sherv.net www.sherv.net
Neviem, kolko sme nastupali. Mozno 1500? Inac skvela akcia .
Verim ze skvela akcia, ale s hardtailom s takmer nefunkcnou 100mm vidlicou sa mi tam ist nechcelo.
Kedy bol start? Ako v Presove tradicne o pol jedenastej? To som uz mal za sebou 120 km.
Vraj boli nejake velke straty. Popis blizsie... Na materiali ci na zdravi a zivotoch? Ha ha! Ze vraj 1500... Poznam take odhady. Ledva sa to splhalo k 1000 a najazdenych 40 km. A mozno ani tolko nie...
Cesty kde sa da dat 3000 na 100 km u nas nemas. Napriklad v Taliansku je to ine. Ti dokazu postavit cesty na take neuveritelne miesta, kde by u nas tvrdili, ze ani lanovka sa tam neda postavit.
BTW: 258
Skoda toho biku, myslim, ze by si si uzil . Start bol o cca 9:15 z Presova. Ukazalo mi 45km, a urcite bolo cez 1000m nastupanych, citil som to v nohach. Ale v tak tazkom terene neide o vzdialenost, ci nastupane vyskove ... spomen si na Duklu , amateri
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ako to že si ho fotil z predu
Dalsou fintou bolo vyrazit skor, alebo ked pismenkoval alebo telefonoval.
Alebo mu dat robit zapis do vrcholovych knih, ktorych sme mali na trati niekolko.
Priehyba - Horosovik dal v kuse v sedle bez prestavky iba on.
Este by som spomenul obcerstvenie (fajny gulasik) v Hervartove na koniec jazdy, dakujeme domacim...
Ja pridam len jednu fotku, zas som viac krucil jak focil...(teda snazil som sa krucic...
Ked uz tak " len on"
Edit: ten prispevok som pisal este predtym, ako to jkolo ozrejmil. A vyzera to tak, ze som sa trafil... Len jkolo to dokaze. Dobry slogan... Ake su najblizsie volby? ... uz ich nestihnes...
Radoszyce-Komancza-Czystogarb-Moszczaniec - na vacsine usekov otrasna rozbita cesta.
Poslednych 50 km proti juznemu vetru podla predpovede 2 m/s (co je rychlost zrychlenej chodze -> 7.2 km/h), realne aspon tri krat tolko (odfukovalo ludom siltovky z hlavy)...
Neviem, kolko sme nastupali. Mozno 1500? Inac skvela akcia
Verim ze skvela akcia, ale s hardtailom s takmer nefunkcnou 100mm vidlicou sa mi tam ist nechcelo.
Kedy bol start? Ako v Presove tradicne o pol jedenastej?
Vraj boli nejake velke straty. Popis blizsie... Na materiali ci na zdravi a zivotoch?
Ha ha! Ze vraj 1500... Poznam take odhady. Ledva sa to splhalo k 1000 a najazdenych 40 km.
Cesty kde sa da dat 3000 na 100 km u nas nemas. Napriklad v Taliansku je to ine. Ti dokazu postavit cesty na take neuveritelne miesta, kde by u nas tvrdili, ze ani lanovka sa tam neda postavit.
BTW: 258
Vidime sa pri pive
https://*****saweb.google.com/116796210629963997261/20Oktobra2013#
Ale Szymona ste tak opit nemuseli ze az pod stolom lezi, ved este nema ani 18.