Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Pani posledny mesiac mi idu pracudne zvuky s predu :D je to ako take vrzganie a praskanie.nevedel som presne špecifikovat odkial to spredu ide.nie je to nijak pravidelne proste to sem tam praskne zavrzga ci idem rovno,alebo krutim,alebo zaperuje vidla.jedna sa o RS sektor.Hlavove zalozenie som rozobral,vycistil,vybral som loziska,pozhadzoval s nich krytki,natlacil novu vazelinu,vycistil poskladal,na rychloupinak na tu plochu co dosadza na vidlu som dal trocha vazelinky a nic.chvilubol pokoj a zas tie zvuky.dnes ked som drhol bike po vyjazde mi to zas prislo ako keby to slo s vnutra vidlice,netusim co to moze byt.
Zobraziť komentár 23.10.2013 - 15:47:19
00
to iste mam ja ja. No ale mne uz hlavove treba vymenit. ale nezda sa mi ze iba to bol pravy dovod. Mne este napadlo ze y to mohol byt aj naboj a ze ten zvuk sa nesie po kostre ....
Zobraziť komentár 23.10.2013 - 16:45:46
00
tak ja myslim ze naboj teda lozisko v nom to asi nebude,to by robilo uplne iny zvuk,aspon v mojom pripade si myslim...a pochybujem ze by hlavove odislo :D bike ma ledva polroka
Zobraziť komentár 23.10.2013 - 18:32:18
00
no tak bola to nakoniec len oska v naboji uvolnena,padol mi kamen so srdca :whew:
Zobraziť komentár 24.10.2013 - 10:32:24
00
keyboard_arrow_up