Ahojte, chcel by som si spravit prehlad roznych typov celoodpruzenych ramov (XC/AM), co sa tyka ich konstrukcneho riesenia. Hladam preto co najviac info o vseliakych moznych zaveseniach zadnej stavby. Ak mate niekto linky alebo cokolvek ohladne tejto temy, prosim hodte to sem. Moje poznatky v tomto smere su velmi utrzkovite a rad by som mal taky ucelenejsi prehlad, a mozno somnou aj niekto dalsi. Dakujeem.
tak tomuto typkovi nenormalny respekt... sam si to navrhol, sam si to vyrobil... som o tom cital na eurobike, take nieco dokaze vyrobit iba slovacisko Mike... drzim mu palce nech ram vydrzi... uz teraz je z neho LEGENDA aj z ramu ale hlavne z vyrobcu...
Držim palce chlapcovi, jedna sa podľa mňa o vskutku vydarený kúsok,nech len pokračuje dalej, je vidieť že ked sa chce a človek má snahu môže dokázať veľa vecí.
rám je designovo fajn podarený (ale je to novodur),chalanisko šikovný,zručný,nech mu to vydrži a obohatí slovenských konštruktérov ale som velmi zvadav na prvé reálne testíky v teréne.Až potom sa ukáže či tá jeho cesta bola naozaj správna
Môžem skúsiť poprosiť Braňa aby niečo o svojom Bambi napísal, ale obávam sa že nebude mať na takéto drobnosti čas. Podla informácii ktoré mám, tak mal by ísť fotografovať na Dubničák a predpkladám že tam príde na bambinovi, takže bolo by ho možné vidieť. Neviem prečo, ale dáva mu prednosť pred karboňákom. Prípadne to skúsim preveriť.
Niektoré reakcie na babiho boli na zasmiatie. "pekná samolepka, ktorý blbec spojí hiníkové trubky karbonom ..." ludia to neberú ako fakt, že je to bambus.
PS: len toto sem nepatrí nakolko je to HT a nie full
Caute chalani, dik za nazory na ram, az teraz som si vsimol diskusiu. Ram je urceny na enduro-light freeride. Na mojom rame jazdim uz par mesiacov, nemam s nim ziaden problem, nic nepraska nic mi nanom nevadi az na ten SID Ten SID je tam cisto preto, ze nemam prachy na poraidny tlmic a potreboval som surne nieco super lacne. To je vsetko. O pevnosti ramu mozte diskutovat ako chcete, ale zajazdil som na nom DH pretek v Polomke a vydrzal bez akejkolvek ujmy. Pri beznom jazdeni ho vobec nesetrim, chovam sa k nemu ako ku kupenemu. Rad na nom robim moje oblubene nosemanualy, takze mu 100% doverujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bližšie info Carbonmike
Suhlasim, len nebolo by zle nieco k ramu napisat. Opisat system, vyhody, nevyhody...
Skopirovat obrazok zo stranky viem aj ja.
Niektoré reakcie na babiho boli na zasmiatie. "pekná samolepka, ktorý blbec spojí hiníkové trubky karbonom ..." ludia to neberú ako fakt, že je to bambus.
PS: len toto sem nepatrí nakolko je to HT a nie full
http://www.split-pivot.com
http://www.equilink.de/
http://www.harosonix.com
http://www.go-hifi.com/