A čo chceš robiť s takouto vidlou na takom ráme???
1. nekupoval by som stance
2. nezakladaj 3 témy ale radšej používaj vyhľadávanie
3. napíš niečo viac čo chceš jazdiť
4. je tu malo ľudí ktorý jazdia také dačo ako si chceš kúpiť (ak hej tak ich ľutujem)
5. http://www.online-kola.cz/ravo/horska-f ... 3-210.html RAVO v tom má asi jasno čo je FR - DH bike za 12tis CZK so Suntour XCR, 100 mm je čistý špeciál na FR/DH
6. ak si chceš vychutnať vo veľkom štýle našich chirurgov ako ťa budú davať dokopy po tejto kombinácii >> stance + ravo verigo 3 = tak len smelo do toho
ahojte, ja by som chcel tu kingpinu tiez ale na ram alloy 7005, to mam bike dema nerro 2007 (bez posmeskov pls, nie som zaryty biker) ale vsetci mi hovoria ze taku vidlicu zlomim v krcku (aj ked moc neskacem)... poradte mi ci si ju mam kupit
2 515 ten ram mi pripada skor na dirt/4x ako na fr, a pri nejakom vecsom skoku by si oddrbal hlavak pri zdvihu 170mm.... radsej nejaku macochu zo zdvihom 130-140 alebo stance flow na ten ram...
no podla toho co som cital sa ta vidla da nastelovat na 145 mm zdvih v small verzii. to mi pripada uz v pohode nie? a viete ja som taky jumper ze skacem mozno na ceste alebo z obrubnikov takze asi tak
alebo este uvazujem o rock shox tora 302 u-turn ta je cenovo priblizne rovnaka a myslim ze je aj kvalitnejsia a viac ,,bezpecna,, - ze sa mi tazko ulomi.... tak teraz neviem ktoru skuste mi helpnut s tym
to je 80-130mm a je urcena na XC pripadne ALL M.
NIE JE TO VIDLICA na DIRT
pretoze vidlice na DIRT su take ze maju stlmit jeden skok(skocis nejaku nakladaciu rampu) a co zase XC a ALL M. vidlice su na tlmenie viacerych nerovnosti zasebou(ides 60 dole svahom).....
ram to vydrzi ale avsak nemozes od toho biku ziadat 2 metrovy drop.... ten bike a ani ta vidla nie je na to urcena....
nechcem hovorit kde, ale pisali ze kingpin 07 ma lepsi chod jak DO marzocchi. ale ok, nekupujte ani stance ani manitou priestotu.. to su take zle vidlice a maju naopak spojovatko noh
taka otazka jazdilli ste niekto tu stance ked do nej tak p*xujete?
a neviem naco ti potom je stance kingpin ked sa len tak vozis na biku... sak to je zjazdova vidla kua!
no takze by si mi skor na moje ucely odporucil tu manitou stance flow? lebo jeden kamarat co predava bicykle mi povedal ze predal 6 manitou a vsetky im doniesli nas5 zlamane
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
soft edit by geroy
1. nekupoval by som stance
2. nezakladaj 3 témy ale radšej používaj vyhľadávanie
3. napíš niečo viac čo chceš jazdiť
4. je tu malo ľudí ktorý jazdia také dačo ako si chceš kúpiť (ak hej tak ich ľutujem)
5. http://www.online-kola.cz/ravo/horska-f ... 3-210.html RAVO v tom má asi jasno čo je FR - DH
6. ak si chceš vychutnať vo veľkom štýle našich chirurgov ako ťa budú davať dokopy po tejto kombinácii >> stance + ravo verigo 3 = tak len smelo do toho
Tu niet čo iné dodať
pri takom zdvihu tej vidly si brutalne naklonis uhly ramu a pri prvom vaznejsom skoku sa ti urve hlavova trubka a vidla ti vrazi do cela...
2. suhlas so s9per-om
3. skus stastie na bikemagazine
povedz mi načo ti bude ta vidla?
tu mas tu RS
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice- ... _2206.html
cena je v cz korunach
to je 80-130mm a je urcena na XC pripadne ALL M.
NIE JE TO VIDLICA na DIRT
pretoze vidlice na DIRT su take ze maju stlmit jeden skok(skocis nejaku nakladaciu rampu) a co zase XC a ALL M. vidlice su na tlmenie viacerych nerovnosti zasebou(ides 60 dole svahom).....
ram to vydrzi ale avsak nemozes od toho biku ziadat 2 metrovy drop.... ten bike a ani ta vidla nie je na to urcena....
nechcem hovorit kde, ale pisali ze kingpin 07 ma lepsi chod jak DO marzocchi. ale ok, nekupujte ani stance ani manitou priestotu.. to su take zle vidlice a maju naopak spojovatko noh
a neviem naco ti potom je stance kingpin ked sa len tak vozis na biku... sak to je zjazdova vidla kua!
nieeee.....loooool
tak potom načo si chcel tu kingpinu?
inač podla mna ti tora bude stačit,alebo potom už pike...
ty chces na tom biku jazdit DH alebo FR alebo XC ???
SA rozhodni a podla toho... lebo ten bike je tak na take lahke FR alebo lahke XC
A co sa tyka manitou su to dobre vidlice...
Ja mam SPLICE a vazim 110 kil a isiel som v lese aj 60 a a v pohode papala....
a spadol som na nej v 45km...som zapichol do zlabu koleso a vidla vydrzala....
A take reci ze moj kamos povedal........ ignoruj......
pokym neuvidis-never
Lebo nefiem co kazdy keca ze merida,kellys,manitou su debilne znacky ked to nie je pravda