zatial len taka fotka doma s bleskom....poobede cvaknem vonku sedlovka so zelenym zamkom na sedlo je zatial len DOCASNA ....karbonova cierno cervena este nedorazila...
optimus mozno ulahodim tvojmu oku moja je na cosmickoch s ciernymi plastami
farebne plaste su dizajnove zlo!
Dizajnové zlo su jednofarebné plášte,
Dvojfarebný plášť opticky zužuje šírku plášťa čo lahodí oku a dokresľuje štíhle tvary súčasných rámov.
Posledne keď som videl ísť chalana na nádhernom červeno bielom S-works a mal na tom obuté nejaké čierne 700x25 s dezénom, že by sa ani na cyklokrose nemusel hanbiť tak som skoro hodil šabľu do brašne čo mal vzadu na konzole za sedadlom
Ano,tie vysoké kolesá vyšperkujú ten dizajn,velmi pekné Michal,čo sa týka tých farebných plášťov,samozrejme každému podla chuti,ja patrím k vyznavačom čiernych plášťov,no nejaký malý decentný červený pásik ako mám na Vittorii open corsa evo mi neprekáža...
lanko sa ide menit bowden sa ide skracovat..... dnes mam v robote dost casu
a sedlovka vobec nieje nadoraz....to je tam teraz pacnuta dlha 400mm nekonecna sedlovka ktora je na jednu tretinu zasunuta....
cakam na 350mm karbonovu fsa ktora bude mat este viac ako 1cm rezervu
problem je v tom ze mam dlhocizne nohy ale kratky trup....cize 56cm ram mi je na dlzku dobry so 100mm predstavcom....ale potom potrebujem vysunutu sedlovku...
pri 59 rame uz by som potreboval kratsi predstavec.... bol by sice lepsi na vysku ( poniektorym vadi vysunuta sedlovka...) ale bol by moc dlhy....
takto je to idealne....stihol som uz aj otestovat a vyhovuje vsetko
ram je podstatne tuhsi ako duralovy spyder... ale karbonove rajdy zase lepsie tlmia vybracie a nedostavam take narazy do ruk
oproti spyderu som si polepsil o 800 gramov
cosmic-ky som jazdil aj na spydery a zotrvacnost do kratkych pohupov je oproti kolesam s nizkym rafikom znatelna
flasa je z ruzinovskej casovky...je na nej na bicykli detom...detom pre zivot... jazdim ju cez zimu pojde tam samozrejme trosku ina flasa cez zimu este dojazdim tie flase co mam z predoslych sezon......a tak isto zhanam bud velmi podobny karbonovy kosik ako je ten co tam je alebo dva ine to su ale detaily ktore budem riesit az po zime
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
sedlovka so zelenym zamkom na sedlo je zatial len DOCASNA ....karbonova cierno cervena este nedorazila...
Dizajnové zlo su jednofarebné plášte
Dvojfarebný plášť opticky zužuje šírku plášťa čo lahodí oku a dokresľuje štíhle tvary súčasných rámov.
Posledne keď som videl ísť chalana na nádhernom červeno bielom S-works a mal na tom obuté nejaké čierne 700x25 s dezénom, že by sa ani na cyklokrose nemusel hanbiť tak som skoro hodil šabľu do brašne čo mal vzadu na konzole za sedadlom
vravim...uz to kazi len ta cierno zelena hlinikova 400mm sedlovka
v čom pociťuješ rozdiel v jazde medzi karbónmi a duralom?, zotrvačnosť?, tuhosť?... mňa dosť odrádza, keď čítam, že aj na kolesách za vyše 4 litre evri musia písať o odlonosti voči teplote... http://www.suncycle.sk/sk/produkt/zapletane-kolesa-lightweight-meilenstein-obermayer/1712
a sedlovka vobec nieje nadoraz....to je tam teraz pacnuta dlha 400mm nekonecna sedlovka ktora je na jednu tretinu zasunuta....
cakam na 350mm karbonovu fsa
problem je v tom ze mam dlhocizne nohy ale kratky trup....cize 56cm ram mi je na dlzku dobry so 100mm predstavcom....ale potom potrebujem vysunutu sedlovku...
pri 59 rame uz by som potreboval kratsi predstavec.... bol by sice lepsi na vysku ( poniektorym vadi vysunuta sedlovka...) ale bol by moc dlhy....
takto je to idealne....stihol som uz aj otestovat a vyhovuje vsetko
ram je podstatne tuhsi ako duralovy spyder... ale karbonove rajdy zase lepsie tlmia vybracie a nedostavam take narazy do ruk
oproti spyderu som si polepsil o 800 gramov
cosmic-ky som jazdil aj na spydery a zotrvacnost do kratkych pohupov je oproti kolesam s nizkym rafikom znatelna
Bicykel krasny, pekne zladeny, Tiez si myslim, ze flaska by sa hodila ina ( http://www.suncycle.sk/sk/produkt/flasa-elite-hygene-550ml-new/4985 )
Nech ti to jazdi
dik za reakcie a postrehy....
Nádhera pači sa mi
co na ne hovoris? nie je to cina? za tu cenu vyzeraju dost luxusne