Zdravim vás rád by som vedel ake značky by ste chceli v novych predajnach v mestach Košice,Prešov, Zvolen, Banska Bystrica a Bratislava ? v dvoch alebo troch mestach planujem otvorit ***** predajne priebežne viem ake značky budu v obchodoch ale rad by som vedel vaše nazory ďakujem
Mali by tam byt najma kvalitne cestaky, tych byva v predajniach velmi malo. A trekove bicykle. Horske nemusia byt ziadne. Nemam rad komunisticku cervenu a nepacia sa mi bicykle v pohrebnych ciernych farbach, takze v takych farbach by tam nemuseli byt ziadne bicykle. Pacia sa mi bicykle v modrych a modrobielych farbach, keby boli v predajni bicykle iba v takych farbach, to by sa mi pacilo. V takych farbach sa ale skoro ziadne nevyrabaju, takze nie je velmi co predavat. Ked som si vyberal cestak, zaujali ma znacky Pinarello (v Bratislave Procycling a Zanzo), Bianchi (v Bratislave Procycling) a Fondriest (neviem o predajni v Bratislave, kde by sa predavali), maju atraktivny design. Pinarelo ma ale toho roku a pre buduci rok vsetky modely v prisernych farbach, nieco vybrat sa dalo z modelov 2012 a 2010. Buducorocny Fondriest FF3 1.2 ma celkom atraktivny design, ale bude v prisernych farbach. Kvalitne cestaky sa moc nepredavaju, takze ked ich budete mat plnu predajnu, asi ich vacsinu nepredate, starsie modely mozno predate, ked pojdete pod cenu, takze budete na tom stracat a nakoniec skra***** Takze prajem vela uspechov.
A obvykle v predajniach byva obmedzeny vyber znaciek oblecenia a skoro ziadny vyber dresov, topanok a prilieb v modrobielych farbach. Takze keby ste mali modrobiele Sidi Eagle 5 fit, ktore sa v tejto farbe nedovazaju ani na Slovensko ani do Ciech, to by bolo fajn. Prilby by mohli byt Bell a Giro. Oblecenie znaciek Northwave, Castelli, Santini, Sportful, Nalini, Giessegi, Giordana, Campagnolo, Pearlizumi, atd. samozrejme vybrat z ich ponuky iba tie v peknych farbach. Pripadne by tam mohli byt aj dresy Isadoreapparel bratov Velitsovcov aj ked ich zatial robia v nepritazlivych tmavych farbach. A pripadne cesky Kalas a slovenska Nyna, keby mali daco pekne.
marosko, ak mas tolko penazi ze si chces v dvoch-troch velkych mestach otvorit spickove predajne s bicyklami a cyklo vecami, dam ti jednu uprimnu radu...skus porozmyslat o inom odvetvi biznisu kde je momentalne navratnost prostriedkov radovo vyssia. aby som nikoho nepomylil, nejedna sa o ironicky prispevok. keby mam tolko penazi kolko bude stat otorenie takychto predajni, nepodnikam v cyklo biznise a z vobec nie som na Slovensku
Co tym chces povedat idem to skusit spravit cez jeden projekt nemusi to vyjst ale moze nic neje stratene ..... a pokial budu zakaznici spokojny tak myslim ze obchod sa vie uchytit ... a postupne casom mozno aj vniknutie na i e trhy vsetko je realne si myslim
Matt tak naco v tom podnikas ked to nejde? ale zas na druhej strane ked ma niekto take plany a tolko penazi na predajne tak sa nebude pytat tu na fore......
v dobe e shopov by som povedal ze je to dost riskantne, najpr si musis ujasnit na akeho zakaznika sa chces zamerat, taktiez co budes predavat v zime...
aku znacku? no pozri si predajne v spominanych mestach a potom si nejake zancky rovno vyskrtni, kedze uz ich tam ponukaju etablovane predajne
Ale tak zas ho chapem, este nevie ze s kym nadviazat kontakt a pytat na bike fore co by u nas chceli je podla mna celkom dobre. Mne by sa napr pacil Rocky Mountain alebo Kona mi chyba. Aj ked to su znacky na ktorych sa asi neda postavit obchod kedze nemaju dobry pomer cena/vybava a je to povacsine pre tych co chcu tu znacku. Najlepsie je podla mna mat nieco pre beznych ludí, napr CTM, Kellys, prípadne niečo podobné (lacnejšie modely a dobry pomer cena/výbava) a potom niečo pre tých ktorý vedia čo chcú, sú ochotný priplatiť za značku (Rocky Mounntain, Kona, Orbea atď.) Myslím, ze dalsi obchod so Speslom, alebo Trekom netreba aj ked neviem ako je to na vychode, v TN by som uvital celkovo hociaky novy obchod.
Ten výstup z tohto fóra bude mať pre 23-ročného chlapca, ktorý v niekoľkých mestách Slovenska chce otvoriť v rámci nejakého projektu (???) sieť *****h cyklopredajní ... Skrátka, ten výstup bude mať výpovednú hodnotu jak sviňa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A obvykle v predajniach byva obmedzeny vyber znaciek oblecenia a skoro ziadny vyber dresov, topanok a prilieb v modrobielych farbach. Takze keby ste mali modrobiele Sidi Eagle 5 fit, ktore sa v tejto farbe nedovazaju ani na Slovensko ani do Ciech, to by bolo fajn. Prilby by mohli byt Bell a Giro. Oblecenie znaciek Northwave, Castelli, Santini, Sportful, Nalini, Giessegi, Giordana, Campagnolo, Pearlizumi, atd. samozrejme vybrat z ich ponuky iba tie v peknych farbach. Pripadne by tam mohli byt aj dresy Isadoreapparel bratov Velitsovcov aj ked ich zatial robia v nepritazlivych tmavych farbach. A pripadne cesky Kalas a slovenska Nyna, keby mali daco pekne.
Fajn ceny, zaujímavá ponuka - škoda že ich u nás nikto nepredáva.
taky obnos penazi podla mna vyzaduje poriadnu analyzu trhu. samozrejme ak ti pripadne nebude chybat xy( pripadne z) tisic eur, pojde to aj bez nej.
aku znacku? no pozri si predajne v spominanych mestach a potom si nejake zancky rovno vyskrtni, kedze uz ich tam ponukaju etablovane predajne
http://www.kupkolo.cz/tretry-sidi-eagle-5-fit-2014-steel-white-silver-blue_z93696/