Stretnut sa mozeme na Kamziku (niektori uz pod Kamzikom na Ahoji) alebo v Raci pri krcme U troch zajacov. Cas stretnutia bude cca o 14h, miesto stretnutia nechavam na dohode tych co sa vyjazdu zucastnia a podla toho sa aj upravi dalsia trasa (cca 20-30 km).
Ciel vyjazdu resp. samotne stretko je v bufete Horna stanica (http://www.hornastanica.sk). Ak sa pojde aj na vyjazd, tak tym menej znalym terenu odporucam zobrat aj osvetlenie (navrat na biku lesom v noci z Kamzika je super zazitok, ale nie kazdy to vie ocenit).
Kto ma zaujem a v danom termine sa aj moze zucastnit, nech sa prihlasi v tejto teme. Plati to aj pre tych, co by chceli prist len na stretko a bike nechaju radsej doma. Kazdy kto sa bude hlasit pls. uvedte, ci by ste sli aj na vyjazd, alebo len na stretko.
posledný komentár: 1. 4. 2025 o 14:46
1. Ked chytis po vybrati osmiciek nahodou zapal, alebo proste telo len zareaguje trochu silnejsie teplotami a pod., tak Vianoce mozes stravit na pohotovosti a antibiotikach...
2. Aj ak zapal nechytis, tak vela zo stedrej vecere si neuzijes kedze budes skor srkat vodu z kapustnice slamkou nez s chutou a bez obav hryzt vsetky tie dobroty...
3. Ak bude 3 dni po zakroku vsetko OK a Ty pojdes 21. 12. do zimy dychat ten studeny vzduch na bajku, tak si koledujes o prechladnutie/zapal tych dasien. Ale to ma aj vyhody - potom uz nemusis koledovat doma.
Takze drzim palce ak sa na to naozaj podujmes.
Napr. Zapadnuty kut. Ked budu vhodne podmienky a nikto nebude reptat, tak ja som za.
na tom ahoji to kde? v tej chate?
post770289.html#p770289