Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Caute,
chystam sa na par dni na Duchonku a chcel by som zobrat bike so sebou a trochu pojazdit. Nasiel som si mapku byvaleho extremebike maratonu.
Hlavne by ma zaujimalo, ci niekto z vas vie, ci tam je stale zachovane nejake znacenie na stromoch, aby som tam nebludil alebo ci odporucate inu trasu v okoli. DIKI
Zobraziť komentár 28.06.2007 - 12:34:31
00
odporucam ist po modrej z duchonky na kulhan, to je troska vyslapu a potom cez Jeleniu dolinu az na Pansku Javorinu /942,6m/, z tadial dole po zltej cez rakytinu a Jamku dole k chatam az sa dostanes do Podhradia, kde mozes navstivit Topolciansky hrad a zrucaninu (v obci dobra kofolka) a potom si to svihnes cez Slivnicnu dolinu okolo detskeho tabora az na Duchonku,
- neviem ci tadial nieco niekedy islo, ale kedze je to znacene, malo by to byt v zachovalom stave, skus...
Zobraziť komentár 28.06.2007 - 12:55:31
00
tam medzi Podhradim a P javorinou asi na takom 3 km smerom od Podhradia je usek asi 1,5 km dzungle tazko prejazdny aj pesi takze sa tomu useku skus vyhnut tusim to je po zltej a ten usek konci tam kde sa rozpajaju zlta a zelena smerom na P.javorinu tusim je tam koniec asfaltky a este nejaka chata tak ked mas mapu tak popozeraj. Bol som tam minuli rok pochibujem ze sa nieco zmenilo
Zobraziť komentár 28.06.2007 - 13:20:14
00
tam medzi Podhradim a P javorinou asi na takom 3 km smerom od Podhradia je usek asi 1,5 km dzungle tazko prejazdny aj pesi takze sa tomu useku skus vyhnut

takze pribalim aj sekerku do ruksaku :D

inak diki, snad to najdem a nepobludim tam niekde :roll:
Zobraziť komentár 28.06.2007 - 14:41:24
00
Caute,
chystam sa na par dni na Duchonku a chcel by som zobrat bike so sebou a trochu pojazdit. Nasiel som si mapku byvaleho extremebike maratonu.
Hlavne by ma zaujimalo, ci niekto z vas vie, ci tam je stale zachovane nejake znacenie na stromoch, aby som tam nebludil alebo ci odporucate inu trasu v okoli. DIKI

Ak chces pojazdit serioznejsie, kup si turisticku mapu :) napr. VKU - Povazsky Inovec.
Trasa maratonu v terene nie je znacena. Ale tras je tam kopec, ale v tejto casti vacsinou mimo turistickych znaciek.
Pokial mas rad kopce skus Pansku Javorinu, Inovec, Uhrad...
Trasy najdes aj na mojej stranke http://gps.awardspace.info
Zobraziť komentár 28.06.2007 - 14:48:49
00
keyboard_arrow_up